• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκόρδα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Γερμανία

  Χονδρικό εμπόριο μπαχαρικών, βοτάνων, μειγμάτων μπαχαρικών και ειδικών προϊόντων. Η εταιρεία ENES που ιδρύθηκε το 1999 προμηθεύεται τα μπαχαρικά & τα βότανά της απευθείας από τις χώρες καλλιέργειας. Η αποθήκη 1.600 m² στο Geesthacht διασφαλίζει τη δυνατότητα αγοράς μεγαλύτερων ποσοτήτων έτσι ώστε η ENES Gewürze GmbH να είναι σε θέση να προμηθεύει τους πελάτες της σε προσιτές τιμές. • Μεγάλη γκάμα μπαχαρικών και βοτάνων • Ολοκληρωμένος έλεγχος ποιότητας. • Συσκευασία σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. • Μεταφορά χωρίς προβλήματα • Από 75 Kg χωρίς τέλη αποστολής

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 3. BOULEVARD BENIN

  Μπενίν

  Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

 5. L'ÉTUVERIE

  Γαλλία

  Γαλλικοί παραγωγοί μαύρου σκόρδου ανώτατης ποιότητας βιολογικής καλλιέργειας Εξειδικευόμαστε στο μαύρο σκόρδο, όλα τα προϊόντα μας είναι βιολογικής καλλιέργειας και παράγονται στο αγρόκτημα, συσκευασμένα σε οικολογικές συσκευασίες.. Πάντα σε αναζήτηση καινοτομίας, οι πρώτες ύλες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή σύμφωνα με τις απαιτητικές προδιαγραφές της L’étuverie. Τα προϊόντα μας 100% βιολογικά με μαύρο σκόρδο: Ολόκληρος βολβός, αποφλοιωμένες σκελίδες, πολτός, μέλι, μουστάρδα, μπύρα, υγρό εκχύλισμα, ροφήματα, απεριτίφ μπισκότα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Ισπανία

 2. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Γερμανία

 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Βέλγιο

 4. PASTACALDI & C. SRL

  Ιταλία

 5. AJOS GALLARDO

  Ισπανία

  Παντός είδους σκόρδα. Η Ajos Gallardo είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο του σκόρδου κάθε είδους. Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα 100% και χωρίς χημικές ουσίες. Προσφέρουμε φυσικό, οικολογικό σκόρδο χωρίς χημικές ουσίες. Μεγάλη ποικιλία σε σκόρδα: κόκκινο σκόρδο, λευκό σκόρδο, μαύρο σκόρδο, σκόρδο γκουρμέ, σκόρδο υψηλής κουζίνας.

 1. AJOS PITIRRI

  Ισπανία

  Λευκό εγχώριο σκόρδο. Συγκομιδή και εμπόριο, άμεσα από τον παραγωγό. Εξαιρετική ποιότητα. Η AJOS PITIRRI είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία, από το ξεκίνημά της, ανέλαβε ένα παράτολμο εγχείρημα, το λευκό αυτόχθονο σκόρδο. Πράγματι, αυτή η ποικιλία είναι σε στάδιο εξαφάνισης επειδή είναι λιγότερο επικερδής, πιο ευαίσθητη και πιο δαπανηρή (σπορά με το χέρι), αλλά η γεύση και η σταθερότητά του είναι ασύγκριτες και εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές.

 2. AMEFRUITS SL

  Ισπανία

  Ιδρύσαμε αυτή την επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών το 1994. Από την αρχή, οι στόχοι μας βασίζονταν στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ισπανίας και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των διαφόρων προϊόντων που εμπορευόμαστε.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Ισπανία

  Η FRESH & DRY GARLIC είναι μια ηγετική επιχείρηση στην παραγωγή, τη συσκευασία, την εμπορία και την εξαγωγή σκόρδου. Επιχείρηση με παγκόσμια πιστοποίηση GAP. Προμηθεύονται : σκόρδο λευκό, μωβ, spring και συσκευασμένο.

 2. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Ισπανία

  Εμπορία πατάτας, σκόρδου, κρεμμυδιών και λαχανικών σε αεροστεγή συσκευασία, έτοιμων προς κατανάλωση (4ης κατηγορίας). Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση και διανομή για μεγάλες επιχειρήσεις του τομέα της διατροφής, όπως οι Sánchez Romero, ο όμιλος Eroski, Carrefour, Auchan, ο όμιλος Unide, AhorraMas, ... και άλλοι.

 3. AJOS GUTIÉRREZ

  Ισπανία

  Σκόρδα κάθε είδους Εμπόριο χονδρικής, άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. Διαθέτουμε τις ιδιόκτητες καλλιέργειες σκόρδου, ικανοποιούμε χάρη στην ποιότητα του προϊόντος.

 4. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Κίνα

 5. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Τουρκία

 6. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  Κίνα

 7. NEROSANO BIOTEK SRL

  Ιταλία

 8. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Ισπανία

 1. SYBARIS MARKET SL

  Ισπανία

 2. CERRONANDO S.C.A

  Ισπανία

 3. AJOPEL

  Ισπανία

 4. AJOS MAJITO GOMEZ

  Ισπανία

 5. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Τουρκία

 6. L'AIL DROMOIS

  Γαλλία

 7. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Τουρκία

 8. BRL FOODS

  Βραζιλία

 9. GUARDIAN WORLD GROUP

  Τουρκία

 10. QUATTRO FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

204 επιχειρήσεις