• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • σκόρδα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χονδρικό εμπόριο μπαχαρικών, βοτάνων, μειγμάτων μπαχαρικών και ειδικών προϊόντων. Η εταιρεία ENES που ιδρύθηκε το 1999 προμηθεύεται τα μπαχαρικά & τα βότανά της απευθείας από τις χώρες καλλιέργειας. Η αποθήκη 1.600 m² στο Geesthacht διασφαλίζει τη δυνατότητα αγοράς μεγαλύτερων ποσοτήτων έτσι ώστε η ENES Gewürze GmbH να είναι σε θέση να προμηθεύει τους πελάτες της σε προσιτές τιμές. • Μεγάλη γκάμα μπαχαρικών και βοτάνων • Ολοκληρωμένος έλεγχος ποιότητας. • Συσκευασία σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. • Μεταφορά χωρίς προβλήματα • Από 75 Kg χωρίς τέλη αποστολής

 2. BOULEVARD BENIN

  Μπενίν

  Verified by europages badge

  Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

 5. L'ÉTUVERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GB EXPORT INTERNATIONAL BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, μηδικη, Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, καφες σε κοκκους, και κανελα. Έχει έδρα σε Nazareth, Βέλγιο.

 2. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 3. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, κρεμμυδια, μωβ σκόρδο, κόκκινο σκόρδο, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Jamilena (jaén), Ισπανία.

 4. PASTACALDI & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PASTACALDI & C. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, συσκευασμενο σκορδο, σκόρδο, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Signa, Ιταλία.

 5. SARL SEM PLUS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARL SEM PLUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, κρεμμυδια, ασκαλωνι, σποροι σπορας, Φυτά, σποροι, και δημητριακα. Έχει έδρα σε Divajeu, Γαλλία.

 1. AJOS GALLARDO

  Ισπανία

  Παντός είδους σκόρδα. Η Ajos Gallardo είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο του σκόρδου κάθε είδους. Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα 100% και χωρίς χημικές ουσίες. Προσφέρουμε φυσικό, οικολογικό σκόρδο χωρίς χημικές ουσίες. Μεγάλη ποικιλία σε σκόρδα: κόκκινο σκόρδο, λευκό σκόρδο, μαύρο σκόρδο, σκόρδο γκουρμέ, σκόρδο υψηλής κουζίνας.

 2. AJOS PITIRRI

  Ισπανία

  Λευκό εγχώριο σκόρδο. Συγκομιδή και εμπόριο, άμεσα από τον παραγωγό. Εξαιρετική ποιότητα. Η AJOS PITIRRI είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, η οποία, από το ξεκίνημά της, ανέλαβε ένα παράτολμο εγχείρημα, το λευκό αυτόχθονο σκόρδο. Πράγματι, αυτή η ποικιλία είναι σε στάδιο εξαφάνισης επειδή είναι λιγότερο επικερδής, πιο ευαίσθητη και πιο δαπανηρή (σπορά με το χέρι), αλλά η γεύση και η σταθερότητά του είναι ασύγκριτες και εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές.

 1. AMEFRUITS SL

  Ισπανία

  Ιδρύσαμε αυτή την επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών το 1994. Από την αρχή, οι στόχοι μας βασίζονταν στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ισπανίας και τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των διαφόρων προϊόντων που εμπορευόμαστε.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Ισπανία

  Η FRESH & DRY GARLIC είναι μια ηγετική επιχείρηση στην παραγωγή, τη συσκευασία, την εμπορία και την εξαγωγή σκόρδου. Επιχείρηση με παγκόσμια πιστοποίηση GAP. Προμηθεύονται : σκόρδο λευκό, μωβ, spring και συσκευασμένο.

 3. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Ισπανία

  Εμπορία πατάτας, σκόρδου, κρεμμυδιών και λαχανικών σε αεροστεγή συσκευασία, έτοιμων προς κατανάλωση (4ης κατηγορίας). Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση και διανομή για μεγάλες επιχειρήσεις του τομέα της διατροφής, όπως οι Sánchez Romero, ο όμιλος Eroski, Carrefour, Auchan, ο όμιλος Unide, AhorraMas, ... και άλλοι.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Ισπανία

  Η Benjamín de León είναι μια επιχείρηση που διοικείται από μια νέα ομάδα με μεγάλη πείρα στην διανομή των φρέσκων λαχανικών και των σκόρδων, καθώς και στην παραγωγή και συσκευασία τους. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλλιεργούμε και συσκευάζουμε οι ίδιοι (πράσα, σκόρδα, καρότα σε μάτσο, σχοινόπρασο).

 5. AJOS GUTIÉRREZ

  Ισπανία

  Σκόρδα κάθε είδους Εμπόριο χονδρικής, άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. Διαθέτουμε τις ιδιόκτητες καλλιέργειες σκόρδου, ικανοποιούμε χάρη στην ποιότητα του προϊόντος.

 6. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

  Ελλάδα

  Εισαγωγες εξαγωγες σε πατατες΄- κρεμυδια- καρπουζια- σκορδα. Πωληση χονδρικη -λιανικη εδρα στην κεντρικη λαχαναγορα ρεντη σ 46-48

 7. -

  Ισπανία

  Η Canalajo είναι μια επιχείρηση της Estrémadure που ιδρύθηκε το 2012 στο Cabeza del Buey (Badajoz), η οποία ξεφλουδίζει, συσκευάζει και πουλά σκόρδο χονδρικής και σε ιδιώτες.

 8. AJOS MAJITO GOMEZ

  Ισπανία

  Η εταιρεία AJOS MAJITO GOMEZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμένο σκόρδο, διανομείς φρέσκων λαχανικών, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Las Pedroñeras, Ισπανία.

 1. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οσπρια ξηρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφυδατωμενο σκορδο, αποξηραμενα λαχανικα, και σκορδο. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει έδρα σε Yantai, Shandong, Κίνα.

 3. NEROSANO BIOTEK SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NEROSANO BIOTEK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχόμενη ζύμωση. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 4. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Ισπανία

  Η εταιρεία COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποφλοιωτήρας σκόρδου. Έχει έδρα σε Aceuchal, Badajoz, Ισπανία.

 5. SYBARIS MARKET SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία SYBARIS MARKET SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, σκορδο, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 6. CERRONANDO S.C.A

  Ισπανία

  Η εταιρεία CERRONANDO S.C.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει έδρα σε Puente Del Obispo (jaen), Ισπανία.

 7. AJOPEL

  Ισπανία

  Η εταιρεία AJOPEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει έδρα σε Muro De Aguas-La Rioja, Ισπανία.

 8. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Τουρκία

  Η εταιρεία SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γεωργικα προϊοντα, σκορδο, φρουτα και λαχανικα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kastamonu, Τουρκία.

 9. L'AIL DROMOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία L'AIL DROMOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, ασκαλωνι, βολβοι σκορδου, οικολογικό σκόρδο, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Eurre, Γαλλία.

 10. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οσπρια, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, φρουτα και λαχανικα, Οσπρια, και Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

208 Επιχειρήσεις