Ολόκληρο κεφάλι μαύρο σκόρδο βιολογικής καλλιέργειας

Περιγραφή

Το μαύρο σκόρδο με τη μορφή ολόκληρου βολβού (γνωστό ως κεφάλι μαύρου σκόρδου) είναι ένας καλός τρόπος για να καταναλώνετε το σκόρδο σας, καθώς κάθε σκελίδα μαύρου σκόρδου παραμένει προστατευμένη στο φυσικό της περίβλημα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για την αποθήκευση και τη διατήρησή της. Το ολόκληρο κεφάλι σκόρδου είναι ο απλούστερος, πιο φυσικός τρόπος κατανάλωσης μαύρου σκόρδου: έχετε το κεφάλι σκόρδου στο χέρι σας, καφετί καθώς βγαίνει από τον ατμό, μεταμορφωμένο από την αντίδραση Maillard. Το βιολογικό μαύρο σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί και μόνο του. Σάλτσα μαύρου σκόρδου, μαρινάδα μαύρου σκόρδου, πουρές μαύρου σκόρδου ή απλά κομμένο ολόκληρο σε λεπτές λωρίδες στα πιάτα ζυμαρικών σας. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, το μαύρο σκόρδο ταιριάζει θαυμάσια με σοκολάτα και εσπεριδοειδή.

Πλήρης έκδοση αυτού του προϊόντος διαθέσιμη σε FR
  • Σκόρδα
  • μαύρο σκόρδο
  • οικολογικό σκόρδο
  • φυσικό σκόρδο

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

32380 Cadeilhan - Γαλλία

Επικοινωνία