Βιολογική πάστα μαύρου σκόρδου

Περιγραφή

Η πάστα μαύρου σκόρδου μας μπορεί να καταναλωθεί σκέτη σε τοστ ή σε παρασκευές. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, είναι ιδανικό με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΗΣ ΓΑΡΥΔΑΛΛΟΥ Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers (90%) Βιολογικό ηλιέλαιο από το Gers 10%. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΆΣΤΑ ΣΚΌΡΔΟΥ Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως. Κλείνετε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Μόλις ανοίξετε, διατηρήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το εντός 6 μηνών. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες.

Πλήρης έκδοση αυτού του προϊόντος διαθέσιμη σε FR
  • Σκόρδα
  • μαύρο σκόρδο
  • οικολογικό σκόρδο
  • πάστα σκόρδου

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

32380 Cadeilhan - Γαλλία

Επικοινωνία