• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MÅRTENSSONS PARTIAFFÄR AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η Mårtenssons Partiaffär AB εξάγει σε 80 χώρες κατά μέσο όρο, σε όλες τις ηπείρους. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα μας πριν 20 με 25 χρόνια, και από τότε τηρούμε τις παγκόσμιες απαιτήσεις και πρότυπα σχετικά με τα τρόφιμα, και αποτελούμε πλέον όνομα αναφοράς ποιοτικών τροφίμων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύθηκε η φίρμα μας ως μια διεθνώς αναγνωρισμένη και σεβαστή επιχείρηση. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των ειδών μας, στην ποιότητα της, που ξεκινά στην επαρχεία, συνεχίζεται με εξειδικευμένη παροχή βοήθειας υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς, οδηγίες σε σχέση με την οργάνωση, συνδυασμό και ανάπτυξη, πέρα από την φροντίδα του ζώου και την τήρηση τις βελτίωσης των κληρονομικών ιδιοτήτων. Εξειδικευόμαστε σε: -Υπηρεσίες σφαγής -Τεμαχισμός-Χάμπουργκερ-Παραγωγή Κοσέρ -Χαλάλ -Αποθήκες ψυγεία -καταψύκτες- παραγωγή υποπροϊόντων. Στις επιχειρήσεις, υπάρχει αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλο τον κύκλο, ανεξάρτητα από την συνεχή βελτίωση των γραμμών παραγωγής, με στόχο την τήρηση των αυστηρότερων παγκόσμιων οδηγιών. Εξυπηρετούμε πάνω από 20 εγκεκριμένους εξαγωγικούς προορισμούς, διαθέτουμε εγχώριους και ξένους πελάτες, και απασχολούμε πάνω από 50 υπαλλήλους, που μας θέτει ως το πιο μεγάλο εργοστάσιο συσκευασίας κρεάτων. Για να κλείσουμε έναν ολοκληρωμένο βρόχο παραγωγής, έχουμε επεκτείνει την επιχείρηση μας στην γεωργία και στην κτηνοτροφία, όπου η ισχυρή μας καθημερινή επένδυση μας επιτρέπει να αποτελούμε πρότυπο στον χώρο μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. NOOR IMPORTS APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η NOOR IMPORT APS εξάγει σε 80 χώρες κατά μέσο όρο, σε όλες τις ηπείρους. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα μας πριν 20 με 25 χρόνια, και από τότε τηρούμε τις παγκόσμιες απαιτήσεις και πρότυπα σχετικά με τα τρόφιμα, και αποτελούμε πλέον όνομα αναφοράς ποιοτικών τροφίμων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύθηκε η φίρμα μας ως μια διεθνώς αναγνωρισμένη και σεβαστή επιχείρηση. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των ειδών μας, στην ποιότητα της, που ξεκινά στην επαρχεία, συνεχίζεται με εξειδικευμένη παροχή βοήθειας υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς, οδηγίες σε σχέση με την οργάνωση, συνδυασμό και ανάπτυξη, πέρα από την φροντίδα του ζώου και την τήρηση τις βελτίωσης των κληρονομικών ιδιοτήτων. Στις επιχειρήσεις, υπάρχει αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλο τον κύκλο, ανεξάρτητα από την συνεχή βελτίωση των γραμμών παραγωγής, με στόχο την τήρηση των αυστηρότερων παγκόσμιων οδηγιών. Αρπάξτε την ευκαιρία για να συνδεθείτε με το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος σήμερα, επικοινωνήστε μαζί μας !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 4. KURT NISGAARD

  Δανία

  Verified by europages badge
 5. SOCIETE JEAN MARC

  Γαλλία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALICARACOL

  Πορτογαλία

  Η ALICARACOL ασχολείται αποκλειστικά με την εκτροφή και το εμπόριο σαλιγκαριών, συμπεριλαμβανομένου του Helix Aspersa Maxima. Το εκτροφείο μας, με έκταση 7.500 τ.μ βρίσκεται στη Νότια Πορτογαλία. Η αποθήκη μας διαθέτει αίθουσα αναπαραγωγής, καθαρισμού, συσκευασίας και ψυκτικούς θαλάμους. Ολη η διαδικασία πάχυνσης γίνεται στα θερμοκήπια μας. Η δομή μας μάς επιτρέπει να προσφέρουμε φρέσκα σαλιγκάρια σχεδόν όλο το χρόνο. Αυστηροί έλεγχοι εξασφαλίζουν την υγιεινή και διατροφική ασφάλεια των προϊόντων μας.

 2. CAESAR'S SNAILS

  Ελλάδα

  Η φάρμα Caesar’s Snails είναι μία οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Έδεσσας και ιδρύθηκε το 2015. Η μέθοδος εκτροφής που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα βιολογική, ενώ παράλληλα δεν γίνεται καμία χρήση αντιβιοτικών και συντηρητικών. Το είδος σαλιγκαριού που εκτρέφουμε είναι το Helix Aspersa Maxima, γνωστό και ως Κρητικός Χοχλιός. Διαθέτουμε μια σύγχρονη επιχείρηση με άδεια λειτουργίας από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Πέλλας και κωδικό εκτροφείου, στην οποία τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις του Ελληνικού κράτους για τη λειτουργία της. Η επιμέλειά μας ως προς την σωστή διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας και την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της μονάδας μας. Με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα σαλιγκάρια, εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να σας παρέχουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας. Για τις παραγγελίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. ANIMAL FOOD..

  Ελλάδα

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΤΙΣΗΣ ΕΞΗΜΕΡΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ. Ως «ζωοτροφές» νοείται το φυτικό υλικό (κυρίως φυτικά φύλλα και μίσχοι) που καταναλώνονται από ζώα. Ιστορικά, ο όρος χορτονομές σήμαινε μόνο τα φυτά που καταναλώνονται από τα ζώα άμεσα ως βοσκότοποι, υπολείμματα καλλιεργειών ή ανώριμες καλλιέργειες δημητριακών, αλλά χρησιμοποιούνταν επίσης πιο χαλαρά για να συμπεριλάβουν παρόμοια φυτά που κόβονται για ζωοτροφές και μεταφέρονται στα ζώα, ιδιαίτερα σαν σανό ή ενσίρωμα. Στον γεωργικό τομέα σήμερα, οι διατροφικές ανάγκες των αγροτικών ζώων είναι καλά κατανοητές και μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο μέσω φυσικών ζωοτροφών ή να αυξηθούν με την άμεση συμπλήρωση των θρεπτικών συστατικών σε συμπυκνωμένη, ελεγχόμενη μορφή. Η θρεπτική ποιότητα της τροφής επηρεάζεται όχι μόνο από την περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Τα πρόσθετα στις ζωοτροφές παρέχουν έναν μηχανισμό μέσω του οποίου μπορούν να επιλυθούν αυτές οι θρεπτικές ανεπάρκειες, επηρεάζουν το ρυθμό ανάπτυξης αυτών των ζώων καθώς και την υγεία και την ευημερία τους. Ακόμη και με όλα τα οφέλη των ζωοτροφών υψηλότερης ποιότητας, το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής ενός ζώου εκτροφής εξακολουθεί να αποτελείται από συστατικά με βάση τα δημητριακά λόγω του υψηλότερου κόστους ποιότητας ζωοτροφών.

 4. KOTOPOULA

  Ελλάδα

  Tα kotopoula | moraitis.com.gr παράγει τα ποιοτικά κοτόπουλα Μωραϊτης με φυτικές τροφές αποτελώντας κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις πτηνοτροφικές μονάδες της Ελλάδας. Είναι οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει τα προϊόντα της σε λιανική και χοντρική πώληση. Η μονάδα λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας έτσι όπως ορίζουν οι κτηνιατρικοί κανονισμοί της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

 5. KOSOGLOU S.A.

  Ελλάδα

  Τουριστικες υπηρεσιες μικτες μεταφορες παραγωγη και εμποριο αγροτικων προιοντων εμποριο ενεργειας ρευμα και φυσικο αεριο κατασκευες κτιριων χονδρικο και λιανικο εμποριο

 1. FARMA SALIGKARI - EKTROFEIO SALIGKARIWN

  Ελλάδα

  Εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Maxima στον Αγιο Παύλο Χαλκιδικής. Διάθεση γεννητόρων, διάθεση σαλιγκαριών, κατασκευή εκτροφείων. Δυνατότητα εξαγωγής

 2. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. SNAIL IVOIRE

  Ακτή του Ελεφαντοστού

 4. FERME SNAILSECO

  Λευκορωσία

 5. GANADOS RUIGAN S.L

  Ισπανία

 6. ENKA TARIM

  Μαρόκο

 7. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Ισπανία

 8. GREEN SHELL PC

  Ελλάδα

 9. RAWONA SP.J.

  Πολωνία

 10. ROTECNA, S.A.

  Ισπανία

 1. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Δανία

 2. ACO FUNKI

  Γαλλία

 3. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Γερμανία

 4. AGRO TRADING LLEIDA 2018 S.L.

  Ισπανία

 5. NEMEGHEER

  Βέλγιο

 6. AGROVITA

  Ουκρανία

 7. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Δανία

 8. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Ισπανία

 9. LUCASK9

  Πολωνία

 10. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.286 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια