• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Πάροχος υπηρεσιών
  1. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Guitiriz, Ισπανία.

  2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

  3. MR-SANTO COMERCIO EXTERIOR

    Βραζιλία

    Η εταιρεία MR-SANTO COMERCIO EXTERIOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Santos, Βραζιλία.

  4. ANGLODAN

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία ANGLODAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εναρξη επιχειρησης. Έχει έδρα σε Cambridgeshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. GRASSTEC

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία GRASSTEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωα σφαγης, και υπηρεσιες ζωοτεχνιας και συναφεις δραστηριοτητες. Έχει έδρα σε Nottinghamshire,, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων, Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών, και ευρωπαϊκό δίκτυο επιχειρήσεων στην Τουρκία. Έχει έδρα σε Besenyötelek, Ουγγαρία.

  2. INTERBOVES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERBOVES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναπαραγωγικα βοοειδη. Έχει έδρα σε Altusried, Γερμανία.

  3. DAMAR PERKASA INTERNATIONAL

    Ινδονησία

    Η εταιρεία DAMAR PERKASA INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστηριξη πληρωματος, και ενοικιαση σκαφων χωρις πληρωμα. Έχει έδρα σε Jakarta, Ινδονησία.

  4. SARL NORD SUD IMPORT COMPAGNY

    Αλγερία

    Η εταιρεία SARL NORD SUD IMPORT COMPAGNY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Boghni, Αλγερία.

  5. CARNE DE CORDERO C.B.

    Ισπανία

    Η εταιρεία CARNE DE CORDERO C.B., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προβατα προοριζομενα για σφαγη. Έχει έδρα σε Salamanca, Ισπανία.

  1. ITALIA IMPRESA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALIA IMPRESA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε San Benedetto Del Tronto, Ιταλία.

  2. GMS PATAGONIA ARGENTINA

    Ισπανία

    Η εταιρεία GMS PATAGONIA ARGENTINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marbella, Ισπανία.

  1. TAXBI MEZOGAZDASAGI, KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία TAXBI MEZOGAZDASAGI, KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Hotto, Ουγγαρία.

  2. BONUS MEZÖGAZDASÁGI ÉS KERESKEDELMI KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία BONUS MEZÖGAZDASÁGI ÉS KERESKEDELMI KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φτερά, πούπουλα και διάφορα υλικά πλήρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκτροφή ζώων - υπηρεσίες, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kecskemet, Ουγγαρία.

  3. CASAS COMPLETAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία CASAS COMPLETAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε La Coruña, Ισπανία.

  4. VERONI

    Ιταλία

  5. BAUCHE ET FILS

    Γαλλία

  6. BOS-GENETIC SZARVASMARHA ES GENETIKAI NEMZETKOZI KFT

    Ουγγαρία

  7. LIBRA ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  8. AGROCOOP IMEL, AKCIOVA SPOLOCNOST

    Σλοβακία

  1. GAEC COUGOUL

    Γαλλία

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. GB TRADE TRANSPORT

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας, GB LOGISTICS, η οποία δραστηριοποιείται στις οδικές, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, ιδρύθηκε στην πόλη Ιζμίρ. Η GB Logistics, η οποία υιοθετεί την αρχή της ικανοποίησης του πελάτη μέσα από την προσφορά άριστης υπηρεσίες υπό τις πιο οικονομικές συνθήκες χάρη στο ευρύ της εφοδιαστικό δίκτυο, ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ξένης αγοράς και της διαχείρισης διακίνησης εταιρειών χάρη στο εξειδικευμένο της προσωπικό. Η GB Logistics συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπινους πόρους και στην τεχνολογία εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης και αυτοματισμού της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, οργανώνει όλες τις υπηρεσίες της διαχείρισης διακίνησης που απαιτούν οι πελάτες σύμφωνα με τις προσδοκίες και ανάγκες των πελατών της και προσφέρει ολοκληρωμένες μοναδικές λύσεις. Η GB Logistics προσπαθεί να επωφελείται από τους πόρους διαχείρισης του ομίλου μας, να αναπτύξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας περαιτέρω και να βελτιώσει την επιχειρησιακή μας αξία. Προκειμένου να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο δυνατόν σχετικά με το όραμα μας για το μέλλον, αναπτύξαμε έναν νέο επιχειρησιακό μήνυμα: "ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ" Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  5. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  6. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  7. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  8. VINCE COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2022, η εταιρεία Vince Company είναι διεθνές πρακτορείο εμπορίου με έδρα στην Τουλούζη. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές μας για διάφορα προϊόντα χονδρικής. Διαπραγματευόμαστε κυρίως με επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου, οι οποίοι αναζητούν να εφοδιαστούν με εμπορεύματα. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με χειροτέχνες και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Σας εφοδιάζουμε χάρη στους διάφορους μας εταίρους. Είτε πρόκειται για εφοδιασμό των προϊόντων σας από τους προμηθευτές μας ή για την μεταφορά των προϊόντων σας στην διεύθυνση παράδοσης, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Από την παραλαβή της παραγγελίας σας, φροντίζουμε ώστε να παραλάβετε το εμπόρευμα σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να λειτουργεί σωστά η επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουν έπειτα την μεταφορά των εμπορευμάτων σας από την μητροπολιτική Γαλλία με προορισμό: - την μητροπολιτική Γαλλία, - τις υπεράκτιες χώρες (Μαγιότ, Ρεϊνιόν, Μαρτινίκη, Γουαδελούπη, Γουινέα, Νέα Καληδονία, Γαλλική Πολυνησία , Γουόλις και Φουτούνα), - την Ευρώπη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  9. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

  10. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

939 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ