• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. NOOR IMPORTS APS

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η NOOR IMPORT APS εξάγει σε 80 χώρες κατά μέσο όρο, σε όλες τις ηπείρους. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα μας πριν 20 με 25 χρόνια, και από τότε τηρούμε τις παγκόσμιες απαιτήσεις και πρότυπα σχετικά με τα τρόφιμα, και αποτελούμε πλέον όνομα αναφοράς ποιοτικών τροφίμων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύθηκε η φίρμα μας ως μια διεθνώς αναγνωρισμένη και σεβαστή επιχείρηση. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των ειδών μας, στην ποιότητα της, που ξεκινά στην επαρχεία, συνεχίζεται με εξειδικευμένη παροχή βοήθειας υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς, οδηγίες σε σχέση με την οργάνωση, συνδυασμό και ανάπτυξη, πέρα από την φροντίδα του ζώου και την τήρηση τις βελτίωσης των κληρονομικών ιδιοτήτων. Στις επιχειρήσεις, υπάρχει αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλο τον κύκλο, ανεξάρτητα από την συνεχή βελτίωση των γραμμών παραγωγής, με στόχο την τήρηση των αυστηρότερων παγκόσμιων οδηγιών. Αρπάξτε την ευκαιρία για να συνδεθείτε με το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος σήμερα, επικοινωνήστε μαζί μας !

  2. KURT NISGAARD

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KURT NISGAARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, Βοοειδή, Χοίροι, Ζωντανά κτηνοτροφίας, Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, βιζον, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Skjern, Δανία.

  3. CAESAR'S SNAILS

    Ελλάδα

    Η φάρμα Caesar’s Snails είναι μία οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Έδεσσας και ιδρύθηκε το 2015. Η μέθοδος εκτροφής που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα βιολογική, ενώ παράλληλα δεν γίνεται καμία χρήση αντιβιοτικών και συντηρητικών. Το είδος σαλιγκαριού που εκτρέφουμε είναι το Helix Aspersa Maxima, γνωστό και ως Κρητικός Χοχλιός. Διαθέτουμε μια σύγχρονη επιχείρηση με άδεια λειτουργίας από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Πέλλας και κωδικό εκτροφείου, στην οποία τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις του Ελληνικού κράτους για τη λειτουργία της. Η επιμέλειά μας ως προς την σωστή διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας και την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της μονάδας μας. Με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα σαλιγκάρια, εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να σας παρέχουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας. Για τις παραγγελίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. ATTICA SNAILS

    Ελλάδα

    Η Attica Snails δραστηριοποιείται στο χώρο της αναπαραγωγής, εκτροφής και διάθεσης σαλιγκαριών Helix Aspersa Müller, είδος γνωστό στην Ελλάδα ως Κρητικός κοχλιός, καθώς και στή μελέτη και κατασκευή εκτροφείων σαλιγκαριών. Τα σαλιγκάρια έχουν αναπτυχθεί με Γαλλικές τροφές και είναι ελεγμένα από κτηνίατρο για σαλμονέλα και βαριά μέταλλα. Η Attica Snails διαθέτει προς πώληση γόνο, έτοιμo για πάχυνση. Το σαλιγκάρι πωλείται “ζωντανό” σε διαφορές συσκευασίες , για εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κ.τ.λ. Τα προϊόντα μας θα είναι στην διάθεση σας όλο το το χρόνο.

  5. SNAILS FROM GREECE

    Ελλάδα

    Πρόκειται για μία εγκατάσταση βασισμένη στα πρότυπα της Ε.Ε που σκοπό έχει το κατάλληλο περιβάλλον διαβίωσης των σαλιγκαριών με κύριο μέλημα την υγιεινή και την ποιότητα τους. Η εκτροφή των σαλιγκαριών είναι από εκλεκτές πιστοποιημένες τροφές και η διανομή τους πληρεί τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FARMA SALIGKARI - EKTROFEIO SALIGKARIWN

    Ελλάδα

    Εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Maxima στον Αγιο Παύλο Χαλκιδικής. Διάθεση γεννητόρων, διάθεση σαλιγκαριών, κατασκευή εκτροφείων. Δυνατότητα εξαγωγής

  2. SNAIL IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία SNAIL IVOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Gagnoa, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οστρακοειδη, μαλακοστρακα, και θαλασσινα κυδωνια. Έχει έδρα σε Boulogne Sur Mer, Γαλλία.

  4. FERME SNAILSECO

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία FERME SNAILSECO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Région De Brest, Λευκορωσία.

  5. AMIPLAY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AMIPLAY SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωσφορίζοντα κολάρα ασφαλείας για σκύλους. Έχει έδρα σε Częstochowa, Πολωνία.

  1. XCELL BREEDING & LIVESTOCK SERVICES PVT LTD

    Ινδία

    Η εταιρεία XCELL BREEDING & LIVESTOCK SERVICES PVT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Meerut, Ινδία.

  2. ROTECNA, S.A.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ROTECNA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος χοιροτροφιας. Έχει έδρα σε Agramunt, Ισπανία.

  1. CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  2. LYSOFORM VETFARM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LYSOFORM VETFARM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, φαρμακευτικα προϊοντα για κτηνιατρικη χρηση, και απολυμαντικα για κατοικιδια. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  3. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

  4. GENETICA ESPAÑOLA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία GENETICA ESPAÑOLA S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Los Palacios y Vfca, Ισπανία.

  5. ACO FUNKI

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACO FUNKI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, κτίρια για καλλιέργεια, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landerneau, Γαλλία.

  6. GREEN SHELL PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREEN SHELL PC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια για ψήσιμο. Έχει έδρα σε Nafplio, Ελλάδα.

  7. BREEDERS OF DENMARK A/S

    Δανία

    Η εταιρεία BREEDERS OF DENMARK A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Haderslev, Δανία.

  8. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

    Πολωνία

    Η εταιρεία AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωντανά σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  1. CALVIN'S

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία CALVIN'S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Monção, Πορτογαλία.

  2. APICOLTURA IL PINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία APICOLTURA IL PINO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chiusi, Ιταλία.

  3. BRUSH MEAT PROCESSORS LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία BRUSH MEAT PROCESSORS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνητικοι πινακες. Έχει έδρα σε Brush, Ηνωμένες Πολιτείες.

  4. ADEMOGLU LIVE STOCK

    Τουρκία

    Η εταιρεία ADEMOGLU LIVE STOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κτηνοτροφικά προϊόντα, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Κτηνοτροφικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Cankiri, Τουρκία.

  5. ASPERSA SNAILS INTERNATIONAL

    Πολωνία

    Η εταιρεία ASPERSA SNAILS INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Grodziec, Πολωνία.

  6. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

    Ρουμανία

    Η εταιρεία EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή, Πρόβατα και γίδια, ζωα σφαγης, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

  7. POYRAZET

    Τουρκία

    Η εταιρεία POYRAZET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγα γαλοπουλας, και αυγα παπιας. Έχει έδρα σε Diyarbakir, Τουρκία.

  8. HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων, Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών, και ευρωπαϊκό δίκτυο επιχειρήσεων στην Τουρκία. Έχει έδρα σε Besenyötelek, Ουγγαρία.

  9. BIOAPIMED SV SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία BIOAPIMED SV SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Carligele, Ρουμανία.

  10. NIOGLAS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία NIOGLAS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Castellbisbal (barcelona) Spain, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.165 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες