• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. NOOR IMPORTS APS

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η NOOR IMPORT APS εξάγει σε 80 χώρες κατά μέσο όρο, σε όλες τις ηπείρους. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα μας πριν 20 με 25 χρόνια, και από τότε τηρούμε τις παγκόσμιες απαιτήσεις και πρότυπα σχετικά με τα τρόφιμα, και αποτελούμε πλέον όνομα αναφοράς ποιοτικών τροφίμων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύθηκε η φίρμα μας ως μια διεθνώς αναγνωρισμένη και σεβαστή επιχείρηση. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των ειδών μας, στην ποιότητα της, που ξεκινά στην επαρχεία, συνεχίζεται με εξειδικευμένη παροχή βοήθειας υψηλής ποιότητας στους παραγωγούς, οδηγίες σε σχέση με την οργάνωση, συνδυασμό και ανάπτυξη, πέρα από την φροντίδα του ζώου και την τήρηση τις βελτίωσης των κληρονομικών ιδιοτήτων. Στις επιχειρήσεις, υπάρχει αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλο τον κύκλο, ανεξάρτητα από την συνεχή βελτίωση των γραμμών παραγωγής, με στόχο την τήρηση των αυστηρότερων παγκόσμιων οδηγιών. Αρπάξτε την ευκαιρία για να συνδεθείτε με το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος σήμερα, επικοινωνήστε μαζί μας !

  2. KURT NISGAARD

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KURT NISGAARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, Βοοειδή, Χοίροι, Ζωντανά κτηνοτροφίας, Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, βιζον, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Skjern, Δανία.

  3. CAESAR'S SNAILS

    Ελλάδα

    Η φάρμα Caesar’s Snails είναι μία οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Έδεσσας και ιδρύθηκε το 2015. Η μέθοδος εκτροφής που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα βιολογική, ενώ παράλληλα δεν γίνεται καμία χρήση αντιβιοτικών και συντηρητικών. Το είδος σαλιγκαριού που εκτρέφουμε είναι το Helix Aspersa Maxima, γνωστό και ως Κρητικός Χοχλιός. Διαθέτουμε μια σύγχρονη επιχείρηση με άδεια λειτουργίας από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Πέλλας και κωδικό εκτροφείου, στην οποία τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις του Ελληνικού κράτους για τη λειτουργία της. Η επιμέλειά μας ως προς την σωστή διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας και την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της μονάδας μας. Με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα σαλιγκάρια, εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να σας παρέχουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας. Για τις παραγγελίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. ANIMAL FOOD..

    Ελλάδα

    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΤΙΣΗΣ ΕΞΗΜΕΡΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ. Ως «ζωοτροφές» νοείται το φυτικό υλικό (κυρίως φυτικά φύλλα και μίσχοι) που καταναλώνονται από ζώα. Ιστορικά, ο όρος χορτονομές σήμαινε μόνο τα φυτά που καταναλώνονται από τα ζώα άμεσα ως βοσκότοποι, υπολείμματα καλλιεργειών ή ανώριμες καλλιέργειες δημητριακών, αλλά χρησιμοποιούνταν επίσης πιο χαλαρά για να συμπεριλάβουν παρόμοια φυτά που κόβονται για ζωοτροφές και μεταφέρονται στα ζώα, ιδιαίτερα σαν σανό ή ενσίρωμα. Στον γεωργικό τομέα σήμερα, οι διατροφικές ανάγκες των αγροτικών ζώων είναι καλά κατανοητές και μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο μέσω φυσικών ζωοτροφών ή να αυξηθούν με την άμεση συμπλήρωση των θρεπτικών συστατικών σε συμπυκνωμένη, ελεγχόμενη μορφή. Η θρεπτική ποιότητα της τροφής επηρεάζεται όχι μόνο από την περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Τα πρόσθετα στις ζωοτροφές παρέχουν έναν μηχανισμό μέσω του οποίου μπορούν να επιλυθούν αυτές οι θρεπτικές ανεπάρκειες, επηρεάζουν το ρυθμό ανάπτυξης αυτών των ζώων καθώς και την υγεία και την ευημερία τους. Ακόμη και με όλα τα οφέλη των ζωοτροφών υψηλότερης ποιότητας, το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής ενός ζώου εκτροφής εξακολουθεί να αποτελείται από συστατικά με βάση τα δημητριακά λόγω του υψηλότερου κόστους ποιότητας ζωοτροφών.

  5. PROTOGENESIS

    Ελλάδα

    ΕΞΩΘΗΣΗ και τι μπορουμε να πετυχουμε Παραγωγη ζωοτροφων υψηλής ποιότητας Οικονομια πάνω από το 40% των σιτηρών κατά τη διάρκεια της σίτισης των ζώων Οικονομια πάνω από το 30% της ενέργειας της σόγιας, καλαμποκιου, βαμβακοσπορου και η επεξεργασία ηλίανθου πριν από την εκχύλιση ελαίων Αποβολη αναστολέων θρυψινης στην διέλαση σόγιας Αποστειρωση της ζωοτροφης με αποτελεσμα υγειων ζωων Επεξεργασια πρωτης υλης χωρις απωλειες Αφομοιωση της ζωοτροφης απο τα ζωα 100% Εξασφαλιση πρωτεινης σε μεγαλυτερη αποδοση. Ορατη αποδοση σε ελαχιστο χρονικο διαστημα απο τα ζωα και παραγωγα αυτων Εξασφαλιση εισοδηματος εγγυημενα χωρις απωλειες στα ζωα Η εξωθηση ειναι το μελλον στην κτηνοτροφια και στην τροφικη αλυσιδα. Επιχειρηστε πρωτοι σε μια καινοτομα, ασφαλη επιχειρηματικοτητα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ATTICA SNAILS

    Ελλάδα

    Η Attica Snails δραστηριοποιείται στο χώρο της αναπαραγωγής, εκτροφής και διάθεσης σαλιγκαριών Helix Aspersa Müller, είδος γνωστό στην Ελλάδα ως Κρητικός κοχλιός, καθώς και στή μελέτη και κατασκευή εκτροφείων σαλιγκαριών. Τα σαλιγκάρια έχουν αναπτυχθεί με Γαλλικές τροφές και είναι ελεγμένα από κτηνίατρο για σαλμονέλα και βαριά μέταλλα. Η Attica Snails διαθέτει προς πώληση γόνο, έτοιμo για πάχυνση. Το σαλιγκάρι πωλείται “ζωντανό” σε διαφορές συσκευασίες , για εστιατόρια, super market, ξενοδοχεία κ.τ.λ. Τα προϊόντα μας θα είναι στην διάθεση σας όλο το το χρόνο.

  2. SNAILS FROM GREECE

    Ελλάδα

    Πρόκειται για μία εγκατάσταση βασισμένη στα πρότυπα της Ε.Ε που σκοπό έχει το κατάλληλο περιβάλλον διαβίωσης των σαλιγκαριών με κύριο μέλημα την υγιεινή και την ποιότητα τους. Η εκτροφή των σαλιγκαριών είναι από εκλεκτές πιστοποιημένες τροφές και η διανομή τους πληρεί τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

  3. KOTOPOULA

    Ελλάδα

    Tα kotopoula | moraitis.com.gr παράγει τα ποιοτικά κοτόπουλα Μωραϊτης με φυτικές τροφές αποτελώντας κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις πτηνοτροφικές μονάδες της Ελλάδας. Είναι οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει τα προϊόντα της σε λιανική και χοντρική πώληση. Η μονάδα λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας έτσι όπως ορίζουν οι κτηνιατρικοί κανονισμοί της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

  4. KOSOGLOU S.A.

    Ελλάδα

    Τουριστικες υπηρεσιες μικτες μεταφορες παραγωγη και εμποριο αγροτικων προιοντων εμποριο ενεργειας ρευμα και φυσικο αεριο κατασκευες κτιριων χονδρικο και λιανικο εμποριο

  5. FARMA SALIGKARI - EKTROFEIO SALIGKARIWN

    Ελλάδα

    Εκτροφείο σαλιγκαριών Helix Aspersa Maxima στον Αγιο Παύλο Χαλκιδικής. Διάθεση γεννητόρων, διάθεση σαλιγκαριών, κατασκευή εκτροφείων. Δυνατότητα εξαγωγής

  1. FERME SNAILSECO

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία FERME SNAILSECO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Région De Brest, Λευκορωσία.

  2. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οστρακοειδη, μαλακοστρακα, και θαλασσινα κυδωνια. Έχει έδρα σε Boulogne Sur Mer, Γαλλία.

  1. SNAIL IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία SNAIL IVOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων, και εκτροφη σαλιγκαριων. Έχει έδρα σε Gagnoa, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. AMIPLAY SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AMIPLAY SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωσφορίζοντα κολάρα ασφαλείας για σκύλους. Έχει έδρα σε Częstochowa, Πολωνία.

  3. WEITRANS HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEITRANS HOLDING B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, κατεψυγμενα προϊοντα κρεοπωλειου, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, και φρέσκα και κατεψυγμένα κοτόπουλα. Έχει έδρα σε Oudendijk, Κάτω Χώρες.

  4. DAMIZLIK ITHALAT

    Τουρκία

    Η εταιρεία DAMIZLIK ITHALAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  5. GANADOS RUIGAN S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία GANADOS RUIGAN S.L, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών. Έχει έδρα σε Toledo, Ισπανία.

  6. ENKA TARIM

    Μαρόκο

    Η εταιρεία ENKA TARIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marrakech, Μαρόκο.

  7. PAJARERÍA SAMU

    Ισπανία

    Η εταιρεία PAJARERÍA SAMU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια πτηνά, τροφες για εξημερωμενα πουλια, και Κατοικίδια πτηνά. Έχει έδρα σε Estepa, Ισπανία.

  8. BREEDERS OF DENMARK A/S

    Δανία

    Η εταιρεία BREEDERS OF DENMARK A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Haderslev, Δανία.

  1. ROTECNA, S.A.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ROTECNA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος χοιροτροφιας. Έχει έδρα σε Agramunt, Ισπανία.

  2. LYSOFORM VETFARM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LYSOFORM VETFARM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιτηρά για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, φαρμακευτικα προϊοντα για κτηνιατρικη χρηση, και απολυμαντικα για κατοικιδια. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  3. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

    Πολωνία

    Η εταιρεία AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωντανά σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  4. ACO FUNKI

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACO FUNKI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, κτίρια για καλλιέργεια, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landerneau, Γαλλία.

  5. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

    Δανία

    Η εταιρεία DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nørager, Δανία.

  6. GENETICA ESPAÑOLA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία GENETICA ESPAÑOLA S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Los Palacios y Vfca, Ισπανία.

  7. GREEN SHELL PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREEN SHELL PC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαλιγκάρια για ψήσιμο. Έχει έδρα σε Nafplio, Ελλάδα.

  8. NEMEGHEER

    Βέλγιο

    Η εταιρεία NEMEGHEER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, και Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής. Έχει έδρα σε Tielt, Βέλγιο.

  9. LUCASK9

    Πολωνία

    Η εταιρεία LUCASK9, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Łask, Πολωνία.

  10. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOSSEN LIVESTOCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Haren, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.954 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια