• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρέατα και αλλαντικά

Αποτελέσματα για

Κρέατα και αλλαντικά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PROFOODS - RG FOOD SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFOODS - RG FOOD SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κρέατα και αλλαντικά, μοτσαρελα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, συστατικά διατροφής, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  3. PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Sauris, Ιταλία.

  4. SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. SAVONITTI MATTIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAVONITTI MATTIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντόσθια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRUGNOLO DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRUGNOLO DISTRIBUZIONE S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Budoia, Ιταλία.

  2. MARINI SALUMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARINI SALUMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Συσκευασίες επί παραγγελία, Κρέατα και αλλαντικά, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Majano, Ιταλία.

  3. PROSCIUTTIFICI PICARON

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSCIUTTIFICI PICARON, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  4. TESTA & MOLINARO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TESTA & MOLINARO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  5. MORGANTE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORGANTE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Κρέατα και αλλαντικά, Τυριά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  1. PRINCIPE DI SAN DANIELE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRINCIPE DI SAN DANIELE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Κρέατα και αλλαντικά, Τυριά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  2. ANTARES ROMANO S.A.S. DI PAOLO ANTARES & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTARES ROMANO S.A.S. DI PAOLO ANTARES & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Povoletto, Ιταλία.

  1. LA GLACERE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA GLACERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  2. SALUMIFICIO MARESCUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO MARESCUTTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Travesio, Ιταλία.

  3. GRUPPO CARNI FRIULANE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO CARNI FRIULANE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Πρόβειο κρέας, Κρέατα και αλλαντικά, και Πρόβειο κρέας. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  4. MA.VI. SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MA.VI. SOCIETA' COOPERATIVA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Πρόβειο κρέας, Κρέατα και αλλαντικά, και Πρόβειο κρέας. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  5. NUOVA MONDIAL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA MONDIAL S.P.A., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  6. SAN DAN - PROSCIUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAN DAN - PROSCIUTTI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  7. IO PROSCIUTTO S.R.L.

    Ιταλία

  8. VECCHIASAURIS S.R.L.

    Ιταλία

  1. VEDOVATO LUCA

    Ιταλία

  2. FRIULCARNI S.A.S. DI BATTILANA CARLO C.

    Ιταλία

  3. NORCINI DEL COLLIO & ISONZO SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

  4. GIERRE S.R.L.

    Ιταλία

  5. ELI PROSCIUTTI S.P.A.

    Ιταλία

  6. MARIANGELA & C. S.A.S. DI CRESSA AMELIO

    Ιταλία

  7. DEL SAL BRUNO E FIGLIO DI PAOLO DANIELE DEL SAL E C. S.N.C.

    Ιταλία

  8. ZORATTI S.R.L.

    Ιταλία

  9. IL GENFRITZ ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  10. FILIERA UNO PROSCIUTTI S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν