...Στην M-S services, θα βρείτε μια ποικιλία από δελεαστικές επιλογές, όπως τρυφερό αρνί, ποιοτικό μοσχάρι, halal επιλογές, νόστιμο κρέας κουνελιού, πρώτης ποιότητας πρόβατο και ανώτερης ποιότητας χοιρινό.
Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα κρέατος της υψηλότερης ποιότητας για να ικανοποιήσουμε όλες τις γεύσεις. Ανακαλύψτε τη διαφορά με την εξαιρετική μας επιλογή από κρέατακαιαλλαντικά.
...Είτε τα βάζα είναι απλά τοποθετημένα σε ένα τραπέζι, είτε το αλλαντικό είναι τοποθετημένο στο πιάτο της επιλογής του, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ετοιμάσετε μια πιατέλα αλλαντικών.
Μια πιατέλα απεριτίφ για 25 άτομα έτοιμη σε μια στιγμή, Pop και είναι έτοιμο! (84γ αλλαντικών ανά άτομο)
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο...
...Τα μπαχαρικά είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια ένα ουσιαστικό μέρος της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Από την καθημερινότητά μας δεν λείπουν μονομπαχαρικά όπως το πιπέρι, η πάπρικα ή η κανέλα. Με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, η φυσικότητα έρχεται στο προσκήνιο. Τα μπαχαρικά είναι φυσικά προϊόντα που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις και προσφέρουν στους παραγωγούς τροφίμων αμέτρητες δυνατότητες.
Από κρέατακαιαλλαντικά μέχρι αρτοσκευάσματα και καινοτόμες δημιουργίες – στο χαρτοφυλάκιο μπαχαρικών μας, η φαντασία σας δεν έχει όρια.
...Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτόματα συστήματα ταξινόμησης κατά βάρος, που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη δημιουργία παρτίδων και τη διαχωριστική ταξινόμηση κατά βάρος. Αυτός ο τύπος λύσεων συνιστάται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων (πουλερικά, κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, φρούτα και λαχανικά κ.λπ.).
Αυτόματα συστήματα που ομαδοποιούν προϊόντα με βάση καθορισμένα εύρη βάρους.
Ο αυτόματος ταξινομητής βάρους Dibal GW, με προαιρετικό σύστημα ταξινόμησης, ομαδοποιεί τα προϊόντα με βάση έως και 8 καθορισμένα εύρη βάρους χωρίς να σταματά τη γραμμή παραγωγής.
...Ανακαλύψτε τη σάρκα μας από χοιρινό, προετοιμασμένη με τη μεγαλύτερη φροντίδα για να προσφέρει νόστιμο και ποιοτικό κρέας. Ιδανική για επαγγελματίες του κρέατος και λάτρεις της μαγειρικής, το χοιρινό μας εκτρέφεται υπό βέλτιστες συνθήκες για να εξασφαλίσει τρυφερό και ζουμερό κρέας. Χρησιμοποιήσιμο για μια πληθώρα συνταγών, από αλλαντικά μέχρι μαγειρευτά πιάτα, η σάρκα από χοιρινό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παραγγείλετε τώρα και απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού μας κρέατος.
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...Πώς να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε κρέατακαιαλλαντικά με υγιεινό τρόπο; Με τα τυποποιημένα E2 και E2-Performance κιβώτια κρέατος, δεν υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά, είναι διαθέσιμα και προς ενοικίαση και σε pooling.
Πλένονται και στοιβάζονται, καθώς και κατάλληλα για μεταφορικές ταινίες, βρίσκουν την κύρια εφαρμογή τους στη βιομηχανία κρέατος. Για τα κιβώτια E2 προσφέρουμε όλη την γκάμα υπηρεσιών μας, από την αγορά και την ανταλλαγή, μέχρι την ενοικίαση και τις λύσεις pooling. Φυσικά, σε εθνικό επίπεδο!
...E2 κουτί για παλέτες υγιεινής H1 μεταχειρισμένο - ανταλλάξιμο
Πλαστικός κάδος, στοιβαζόμενος και πολύ ανθεκτικός. Χρησιμοποιείται κυρίως για κρέατακαιαλλαντικά.
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Ιδανικό για τη συντήρηση και τη συσκευασία τροφίμων όπως κρέατα, ψάρια, αλλαντικάκαι τυριά, παραγόμενο από καθαρές ίνες κυτταρίνης, χωρίς οπτικά λευκαντικά, επεξεργασμένο ώστε να αποκτήσει χαρακτηριστικά υγρασίας και αντοχής που το καθιστούν κατάλληλο για τη συσκευασία υγρών τροφίμων, πλήρης καταλληλότητα για επαφή με τρόφιμα.
ΥΛΙΚΟ: ΦΥΤΡΙΚΟ ΧΑΡΤΙ...
...{"Dégustation":"Όμορφο ρουμπινί χρώμα με λαμπερές ανταύγειες. Φρέσκο και ελκυστικό άρωμα με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς, κεράσι και φράουλα. Γλυκιά, σάρκινη και όμορφα φρουτώδης γεύση με πικάντικες νότες. Λεπτοί τανίνες που προσφέρουν μια γευστική και κομψή επίγευση. Συνοδεύεται από αλλαντικά, κόκκινα κρέατα, θηράματα καθώς και τυριά και επιδόρπια. Σερβίρεται μεταξύ 16 και 18°C...
...Μουστάρδα λευκή & γλυκιά, με διακριτική πικάντικη γεύση και όμορφη φρεσκάδα που προέρχεται από το ξίδι μήλου της Νορμανδίας. Η υφή είναι λεπτή, ομαλή και κρεμώδης.
Αυτή η μουστάρδα μπορεί να ενισχύσει κρύα κρέατα, αλλαντικά, κρύα ψάρια και ακόμη και να συνοδεύσει μαλάκια και καρκινοειδή. Θα προσθέσει μια πινελιά πρωτοτυπίας στις συνταγές σας με πουλερικά, ψάρια και βινεγκρέτες. Ως καρύκευμα, θα φέρει φρεσκάδα στις φέτες ψωμιού και τα σάντουιτς.
Διαστάσεις: 6cm (διάμετρος) x 9,5cm (ύψος)
Καθαρό βάρος: 195g...
...Αλλαντικά με αυθεντική και εκλεπτυσμένη γεύση, που κάνουν κάθε κοινωνική στιγμή μια ευκαιρία να απολαύσετε την ιταλική ποιότητα.
Αυστηρά αρωματισμένα κρέατακαι λουκάνικα με τον πιο φυσικό τρόπο.
Υγιεινά και απλά στοιχεία για να ξαναανακαλύψετε τη γεύση των παλιών αγροτικών παραδόσεων και των εδαφών μας.
...Δεν πρόκειται για ένα προσούτο με παρατεταμένη ωρίμανση: αλλά για το καλύτερο στη δουλειά μας. Η διαδικασία παραγωγής είναι παραδοσιακή, αλλά ήδη από την αρχή η επιλογή των μηρών είναι ιδιαίτερη, τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα λίπους για να επιτρέπουν την μακρά ωρίμανση. Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτα απορροφούν το αλάτι σε ένα υγρό (80%) και κρύο (από +1 έως +4...
... συστατικών, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι εξής παράγοντες:
pH
Εξέλιξη pH
Θερμική επεξεργασία
Επιλογή πρώτης ύλης
Χρωματικές αλλαγές λόγω αποθήκευσης
Η επιλογή της «χρωστικής» καθώς και η δοσολογία πρέπει να γίνονται ανάλογα με όλους τους παραμέτρους παραγωγής, έτσι ώστε με ατομική προσαρμογή στην αντίστοιχη συνταγή να επιτυγχάνονται βέλτιστα αποτελέσματα.
... δρύινα βαρέλια απλώς τονίζει αυτό το φρούτο, προσθέτοντας μια πινελιά μπαχαρικών. Οι τανίνες είναι λεπτές και ευγενείς, επιτρέποντας σε αυτό το μεγάλο κρασί να εκτιμάται τόσο νέος όσο και μετά από μια ορισμένη παλαίωση. Θεϊκοί συνδυασμοί με κόκκινα κρέατακαιαλλαντικά σε προοπτική!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: Cabernet-franc, Merlot, Cabernet-sauvignon,
DOC: Montello e Colli Asolani (Βενετία, Ιταλία)
Παλαίωση: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2035
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...SALAME TOSCANO, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, μέτρια άλεση και λαρδί σε κύβους, συσκευάζεται σε έντερο κολλαγόνου και ωριμάζει.
PROSCIUTTO - μηρός χοίρου "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, είναι ένα τυπικό τοσκάνικο αλλαντικό σε έντερο κολλαγόνου αρωματισμένο με σπόρους μάραθου.
PANCETTA από καθαρό χοίρο, τυλιγμένη ή απλωμένη, αλατισμένη και ωριμασμένη στην τοσκάνικη παράδοση.
... της καλαβρέζικης συνταγής, μεταξύ των οποίων η απαραίτητη σκόνη τσίλι.
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 500/550g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
...Σε βιολογική έκδοση, η μουστάρδα με ραπανάκι είναι πικάντικη και νόστιμη και έχει βρει τους υποστηρικτές της.
Ιδιαίτερα συνιστάται για να συνοδεύει κρέατα, αλλαντικάκαι να ενισχύει τις βινεγκρέτες για σαλάτες.
Συστατικά: Μουστάρδα* 67% (νερό, σπόροι μουστάρδας*, ξύδι αλκοόλης*, θαλασσινό αλάτι, μπαχαρικά*), ρίζες ραπανάκι* 33%. *: Συστατικά προερχόμενα από βιολογική γεωργία
Διατίθεται επίσης σε κουβά 1,1kg...
...Η cuvée Rosé ξεχωρίζει για το σώμα και την έντασή της. Φρέσκια και γενναιόδωρη σε φρουτώδεις νότες, αυτή η cuvée συνδυάζεται τέλεια με εκλεκτά αλλαντικά, κρέατα με χαρακτήρα και ιδιαίτερα με επιδόρπια που περιέχουν κόκκινα φρούτα ή εξωτικά φρούτα.
... κατάλληλο για σούπες, ψάρια καικρέατα, καθώς και για αλλαντικάκαι προσφέρει μια γλυκόπικρη εναλλαγή.
Το βιολογικό έλαιο υσόπου είναι επίσης κατάλληλο ως καλλυντικό για ευαίσθητο, ερεθισμένο δέρμα και στην αρωματοθεραπεία.
INCI: HYSSOPUS OFFICINALIS HERB OIL
CAS: 84603-66-7
EINECS: 283-266-2...
...Χοιρινό κρέας, συκώτι πουλερικών (κοτόπουλο) 33%, ΑΥΓΟ, αλάτι, πιπέρι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Σερβίρετε κρύο με ψωμί, τουρσί και λίγο καλό κρασί…
Ανακάλυψα αυτή την πάστα στο Soustons, στις Landes, chez Mamie Alberte. Ερωτεύτηκα αμέσως! Η γιαγιά μου άφησε ευγενικά τη συνταγή για τα υπέροχα σνακ της νεότητας μου. Τώρα είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε αυτή την αμαρτία της γεύσης!
...Καταναλώνοντας αυτό το κρέας λέτε όχι στη χοληστερόλη και ναι σε περιεχόμενο σιδήρου διπλάσιο από άλλα κρέατα. Αναιμία, δίαιτα αδυνατίσματος, αθλητική προπόνηση ή απλή επιθυμία για νέες και τοπικές γεύσεις, οι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το κρέας είναι πολλοί και όλοι προς όφελος της υγείας. Το κρέας γαϊδούρι είναι ένα προϊόν της Σικελίας.
Κρέας γαϊδούρι (80%), κρέας χοίρου (20%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, μαύρο πιπέρι, αντιοξειδωτικό: E300, συντηρητικά: E252, E250, φυσικά αρώματα.
Όλα τα αλλαντικά μας είναι τυλιγμένα σε φυσικά εντέρια.
Διατηρείτε σε + 4 º C...
...ωρίμανση σε ψύξη, παρασκευή, ξήρανση και ωρίμανση.
Τα οφέλη των αλλαντικών
Τα αλλαντικά είναι πλούσια σε μαγνήσιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και κάλιο. Και, επιπλέον, οι χοίροι Ιβηρικής
Ενεργειακή Αξία: 390Kcal / 1619KJ
Λίπη: 31 g
Κορεσμένα Λίπη: 11 g
Υδατάνθρακες: 1.5 g
Σάκχαρα: 1.5 g
Πρωτεΐνες: 26 g
Αλάτι: 2.6 g...
... αποδοτικότητα, βελτιωμένα τελικά προϊόντα και βελτιστοποιημένη λειτουργία των γεννητριών καπνού.
Παρουσιάζονται σε μορφή κομματιών ξύλου ή ξυλακίων για το κάπνισμα τροφίμων (κρέατα, αλλαντικά, ψάρια και τυριά).
Διατίθενται πέντε είδη ξύλου: οξιά, δρυς, έλατο, κερασιά και λεύκα.
Έχουν επίσης εφαρμογές στην ευγενή επεξεργασία κρασιών (με την ονομασία Best Oak), ως υποστηρικτικός παράγοντας για την καλλιέργεια μανιταριών και βλαστών, ως στρώματα για τρωκτικά και ερπετά (με την ονομασία Chipsi).
...προσφέρουν τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με αντίστοιχα συστήματα θερμικής άμεσης εκτύπωσης, να εκτυπώνουν εξατομικευμένες πληροφορίες όπως για παράδειγμα γραμμωτούς κωδικούς ή διευθύνσεις στις ετικέτες.
Ιδιαίτερα περιζήτητες είναι οι θερμικές ετικέτες στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου ή στον τομέα των τροφίμων, για παράδειγμα σε κρέατακαιαλλαντικά.