...Στην M-S services, θα βρείτε μια ποικιλία από δελεαστικές επιλογές, όπως τρυφερό αρνί, ποιοτικό μοσχάρι, halal επιλογές, νόστιμο κρέας κουνελιού, πρώτης ποιότητας πρόβατο και ανώτερης ποιότητας χοιρινό.
Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα κρέατος της υψηλότερης ποιότητας για να ικανοποιήσουμε όλες τις γεύσεις. Ανακαλύψτε τη διαφορά με την εξαιρετική μας επιλογή από κρέατακαιαλλαντικά.
...Είτε τα βάζα είναι απλά τοποθετημένα σε ένα τραπέζι, είτε το αλλαντικό είναι τοποθετημένο στο πιάτο της επιλογής του, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ετοιμάσετε μια πιατέλα αλλαντικών.
Μια πιατέλα απεριτίφ για 25 άτομα έτοιμη σε μια στιγμή, Pop και είναι έτοιμο! (84γ αλλαντικών ανά άτομο)
3 μήνες συντήρησης σε θερμοκρασία δωματίου πριν από το άνοιγμα. Αλλαντικά χωρίς νιτρίτες παρασκευασμένα στο...
... κρέατακαι τα θαλασσινά μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και γεύση. Είτε αναζητάτε προϊόντα για μια ειδική περίσταση είτε για καθημερινή χρήση, η γκάμα μας από κρέατακαι θαλασσινά θα καλύψει τις προσδοκίες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας για να σας παρέχουμε κρέατακαι θαλασσινά ανώτερης ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
...Τα μπαχαρικά είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια ένα ουσιαστικό μέρος της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Από την καθημερινότητά μας δεν λείπουν μονομπαχαρικά όπως το πιπέρι, η πάπρικα ή η κανέλα. Με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, η φυσικότητα έρχεται στο προσκήνιο. Τα μπαχαρικά είναι φυσικά προϊόντα που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις και προσφέρουν στους παραγωγούς τροφίμων αμέτρητες δυνατότητες.
Από κρέατακαιαλλαντικά μέχρι αρτοσκευάσματα και καινοτόμες δημιουργίες – στο χαρτοφυλάκιο μπαχαρικών μας, η φαντασία σας δεν έχει όρια.
...Οι φυσικοί χοίρειοι εντερικοί σωλήνες μας είναι ιδανικοί για φρέσκες, καπνιστές και ξηρές λουκάνικες. Το ομοιόμορφο μέγεθος και σχήμα τους εξασφαλίζουν συνέπεια και ελάχιστη σπατάλη. Δεδομένου ότι οι εντερικοί σωλήνες μας είναι όλοι φυσικοί, έχουν μια τρυφερή και σταθερή υφή που προσφέρει την ακριβή αντίσταση. Είναι επίσης διαφανείς, έτσι ώστε να αναδεικνύουν εύκολα τα υψηλής ποιότητας συστατικά του λουκάνικου σας. Εξάγουμε εντερικούς σωλήνες από πρόβατο και χοίρο κάθε είδους προς πώληση στην Ευρώπη και προσφέρουμε γρήγορη παράδοση.
...Ανακαλύψτε τη σάρκα μας από χοιρινό, προετοιμασμένη με τη μεγαλύτερη φροντίδα για να προσφέρει νόστιμο και ποιοτικό κρέας. Ιδανική για επαγγελματίες του κρέατος και λάτρεις της μαγειρικής, το χοιρινό μας εκτρέφεται υπό βέλτιστες συνθήκες για να εξασφαλίσει τρυφερό και ζουμερό κρέας. Χρησιμοποιήσιμο για μια πληθώρα συνταγών, από αλλαντικά μέχρι μαγειρευτά πιάτα, η σάρκα από χοιρινό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παραγγείλετε τώρα και απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού μας κρέατος.
...Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτόματα συστήματα ταξινόμησης κατά βάρος, που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη δημιουργία παρτίδων και τη διαχωριστική ταξινόμηση κατά βάρος. Αυτός ο τύπος λύσεων συνιστάται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων (πουλερικά, κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, φρούτα και λαχανικά κ.λπ.).
Αυτόματα συστήματα που ομαδοποιούν προϊόντα με βάση καθορισμένα εύρη βάρους.
Ο αυτόματος ταξινομητής βάρους Dibal GW, με προαιρετικό σύστημα ταξινόμησης, ομαδοποιεί τα προϊόντα με βάση έως και 8 καθορισμένα εύρη βάρους χωρίς να σταματά τη γραμμή παραγωγής.
...Το λουκάνικο Paiola είναι ένα παραδοσιακό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει τελειοποιήσει η Monte Safira με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική γεύση που είναι ταυτόχρονα αλμυρή και ικανοποιητική. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει...
...Η Salsiccia Martinese είναι ένα τυπικό αλλαντικό της παραδοσιακής Πούλια, παρασκευασμένο με κρέας υψηλής ποιότητας και αρωματισμένο με τοπικά μπαχαρικά. Αυτό το αλλαντικό χαρακτηρίζεται από μια πικάντικη και αρωματική γεύση, που το καθιστά ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή ως μέρος ενός πιάτου με αλλαντικά. Η salsiccia martinese είναι ένα χειροποίητο προϊόν, παρασκευασμένο σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και με γνήσια υλικά. Η μοναδική του γεύση και η χειροποίητη επεξεργασία του το καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της γαστρονομίας της Πούλια.
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...Πώς να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε κρέατακαιαλλαντικά με υγιεινό τρόπο; Με τα τυποποιημένα E2 και E2-Performance κιβώτια κρέατος, δεν υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά, είναι διαθέσιμα και προς ενοικίαση και σε pooling.
Πλένονται και στοιβάζονται, καθώς και κατάλληλα για μεταφορικές ταινίες, βρίσκουν την κύρια εφαρμογή τους στη βιομηχανία κρέατος. Για τα κιβώτια E2 προσφέρουμε όλη την γκάμα υπηρεσιών μας, από την αγορά και την ανταλλαγή, μέχρι την ενοικίαση και τις λύσεις pooling. Φυσικά, σε εθνικό επίπεδο!
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η Textured Pea Protein VG Titans P65-M είναι ένα ξηρό, εξωθημένο προϊόν που μπορεί να επαναϋδατωθεί για χρήση σε φυτικά προϊόντα όπως μπιφτέκια, λουκάνικα, αλλαντικά, γέμισεις και ως πρόσθετο σε κρέατακαι πουλερικά. Περιέχει τουλάχιστον 65% πρωτεΐνη μπιζελιού, διαθέσιμη σε μεσαία κομμάτια, και έχει αναλογία απορρόφησης νερού 1:3 με προτεινόμενο χρόνο υδάτωσης 30 λεπτών. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 8kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για την παρασκευή φυτικών μπιφτεκιών, λουκάνικων, κοτολέτας, κοτόπουλου, σάλτσας μπολονέζ και κιμά.
...Το Yaconpulver είναι κατάλληλο ως φορέας γεύσης, πρόσθετο σε κρέατακαιαλλαντικά, καθώς και ως υποκατάστατο ζάχαρης σε όλα τα τρόφιμα (π.χ. μίγματα smoothie, σοκολάτα, μούσλι, δισκία, ποτά).
Το Yacon είναι πλούσιο σε Inulin και Oligofructose, που ανήκουν στους πολυσακχαρίτες, και είναι ένα από τα πιο φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης. Και οι δύο έχουν γλυκύτητα 30-50% σε σχέση με τη συμβατική...
...E2 κουτί για παλέτες υγιεινής H1 μεταχειρισμένο - ανταλλάξιμο
Πλαστικός κάδος, στοιβαζόμενος και πολύ ανθεκτικός. Χρησιμοποιείται κυρίως για κρέατακαιαλλαντικά.
... δρύινα βαρέλια απλώς τονίζει αυτό το φρούτο, προσθέτοντας μια πινελιά μπαχαρικών. Οι τανίνες είναι λεπτές και ευγενείς, επιτρέποντας σε αυτό το μεγάλο κρασί να εκτιμάται τόσο νέος όσο και μετά από μια ορισμένη παλαίωση. Θεϊκοί συνδυασμοί με κόκκινα κρέατακαιαλλαντικά σε προοπτική!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: Cabernet-franc, Merlot, Cabernet-sauvignon,
DOC: Montello e Colli Asolani (Βενετία, Ιταλία)
Παλαίωση: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2035
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...Ιδανικό για τη συντήρηση και τη συσκευασία τροφίμων όπως κρέατα, ψάρια, αλλαντικάκαι τυριά, παραγόμενο από καθαρές ίνες κυτταρίνης, χωρίς οπτικά λευκαντικά, επεξεργασμένο ώστε να αποκτήσει χαρακτηριστικά υγρασίας και αντοχής που το καθιστούν κατάλληλο για τη συσκευασία υγρών τροφίμων, πλήρης καταλληλότητα για επαφή με τρόφιμα.
ΥΛΙΚΟ: ΦΥΤΡΙΚΟ ΧΑΡΤΙ...
...{"Dégustation":"Όμορφο ρουμπινί χρώμα με λαμπερές ανταύγειες. Φρέσκο και ελκυστικό άρωμα με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς, κεράσι και φράουλα. Γλυκιά, σάρκινη και όμορφα φρουτώδης γεύση με πικάντικες νότες. Λεπτοί τανίνες που προσφέρουν μια γευστική και κομψή επίγευση. Συνοδεύεται από αλλαντικά, κόκκινα κρέατα, θηράματα καθώς και τυριά και επιδόρπια. Σερβίρεται μεταξύ 16 και 18°C...
...Μουστάρδα λευκή & γλυκιά, με διακριτική πικάντικη γεύση και όμορφη φρεσκάδα που προέρχεται από το ξίδι μήλου της Νορμανδίας. Η υφή είναι λεπτή, ομαλή και κρεμώδης.
Αυτή η μουστάρδα μπορεί να ενισχύσει κρύα κρέατα, αλλαντικά, κρύα ψάρια και ακόμη και να συνοδεύσει μαλάκια και καρκινοειδή. Θα προσθέσει μια πινελιά πρωτοτυπίας στις συνταγές σας με πουλερικά, ψάρια και βινεγκρέτες. Ως καρύκευμα, θα φέρει φρεσκάδα στις φέτες ψωμιού και τα σάντουιτς.
Διαστάσεις: 6cm (διάμετρος) x 9,5cm (ύψος)
Καθαρό βάρος: 195g...
...Αλλαντικά με αυθεντική και εκλεπτυσμένη γεύση, που κάνουν κάθε κοινωνική στιγμή μια ευκαιρία να απολαύσετε την ιταλική ποιότητα.
Αυστηρά αρωματισμένα κρέατακαι λουκάνικα με τον πιο φυσικό τρόπο.
Υγιεινά και απλά στοιχεία για να ξαναανακαλύψετε τη γεύση των παλιών αγροτικών παραδόσεων και των εδαφών μας.
...Η cuvée Rosé ξεχωρίζει για το σώμα και την έντασή της. Φρέσκια και γενναιόδωρη σε φρουτώδεις νότες, αυτή η cuvée συνδυάζεται τέλεια με εκλεκτά αλλαντικά, κρέατα με χαρακτήρα και ιδιαίτερα με επιδόρπια που περιέχουν κόκκινα φρούτα ή εξωτικά φρούτα.
... πολλές γαστρονομικές παρασκευές:
Πρώτα Πιάτα: Ιδανικός για να εμπλουτίσει ζυμαρικά, ριζότι και νιόκι.
Κρέατακαι Ψάρι: Τέλειος για να αναδείξει τη γεύση κρεάτων στη σχάρα, ψητών και πιάτων με βάση το ψάρι.
Καρυκεύματα: Εξαιρετικός για την παραγωγή ελαίων, βουτύρων και σαλτσών με τρούφο.
Ορεκτικά και Τυριά: Συνδυάζεται υπέροχα με μπρουσκέτες, ωρίμασμένα τυριά καιαλλαντικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας...
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Δεν πρόκειται για ένα προσούτο με παρατεταμένη ωρίμανση: αλλά για το καλύτερο στη δουλειά μας. Η διαδικασία παραγωγής είναι παραδοσιακή, αλλά ήδη από την αρχή η επιλογή των μηρών είναι ιδιαίτερη, τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα λίπους για να επιτρέπουν την μακρά ωρίμανση. Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτα απορροφούν το αλάτι σε ένα υγρό (80%) και κρύο (από +1 έως +4...
...Ποικιλία: 100% Καλαδόκ
Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Συγκομιδή: Μηχανική
Γευσιγνωσία:
• Χρώμα: Βαθύ κόκκινο, βιολετί ανταύγειες
• 1η μύτη: Κόκκινα φρούτα
• 2η μύτη: Μπαχαρικές νότες
• Στο στόμα: Κόκκινα φρούτα, ισορροπία και φρεσκάδα
• Μακρά επίγευση
Συνοδεία φαγητού/κρασιού:
Περιφερειακά πιάτα, κρέατα, αλλαντικά
Διάρκεια παλαίωσης: 4 έως 5 χρόνια
Οινοποίηση:
Αφαίρεση σταφυλιών/Συνθλίψη.
Σχέδιο εκχύλισης 10 ημερών στους 24° για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και ο καρπός.
Πίεση του στέμφυλου και προσθήκη στον χυμό.
FML πάνω σε λεπτά οινολάσπης το χειμώνα μέχρι την εμφιάλωση.
...Χοιρινό κρέας, συκώτι πουλερικών (κοτόπουλο) 33%, ΑΥΓΟ, αλάτι, πιπέρι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Σερβίρετε κρύο με ψωμί, τουρσί και λίγο καλό κρασί…
Ανακάλυψα αυτή την πάστα στο Soustons, στις Landes, chez Mamie Alberte. Ερωτεύτηκα αμέσως! Η γιαγιά μου άφησε ευγενικά τη συνταγή για τα υπέροχα σνακ της νεότητας μου. Τώρα είναι η σειρά σας να δοκιμάσετε αυτή την αμαρτία της γεύσης!
... κατάλληλο για σούπες, ψάρια καικρέατα, καθώς και για αλλαντικάκαι προσφέρει μια γλυκόπικρη εναλλαγή.
Το βιολογικό έλαιο υσόπου είναι επίσης κατάλληλο ως καλλυντικό για ευαίσθητο, ερεθισμένο δέρμα και στην αρωματοθεραπεία.
INCI: HYSSOPUS OFFICINALIS HERB OIL
CAS: 84603-66-7
EINECS: 283-266-2...
... αποδοτικότητα, βελτιωμένα τελικά προϊόντα και βελτιστοποιημένη λειτουργία των γεννητριών καπνού.
Παρουσιάζονται σε μορφή κομματιών ξύλου ή ξυλακίων για το κάπνισμα τροφίμων (κρέατα, αλλαντικά, ψάρια και τυριά).
Διατίθενται πέντε είδη ξύλου: οξιά, δρυς, έλατο, κερασιά και λεύκα.
Έχουν επίσης εφαρμογές στην ευγενή επεξεργασία κρασιών (με την ονομασία Best Oak), ως υποστηρικτικός παράγοντας για την καλλιέργεια μανιταριών και βλαστών, ως στρώματα για τρωκτικά και ερπετά (με την ονομασία Chipsi).