• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρέατα και αλλαντικά

Αποτελέσματα για

Κρέατα και αλλαντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 2. SAN BONO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAN BONO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, αλλαντικα απο αναμεικτα κρεατα, λαρδι, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Χοιρινό κρέας, χονδρική πώληση μορταδέλας, συσκευασία σε κενό, coppa di testa (αλλαντικο), και εξαγωγη χοιρομεριου. Έχει έδρα σε Ponte Dell'olio, Ιταλία.

 3. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μοσχαρισιο κρεας, χοιρινο κρεας, προβειο κρεας, κρεατα ορνιθοτροφειου, Τυριά, και χαμπουργκερ. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Guixols-Girona, Ισπανία.

 4. JOKO GASTRONOMIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία JOKO GASTRONOMIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Είδη χειροτεχνίας, γαστρονομικα προϊοντα, γαστρονομικά προϊόντα, χοιρινο, αλλαντικα, αλλαντικα απο βοδινο κρεας, αλλαντικα απο θηραματα, και αλλαντικα απο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία GOLDEN MEAT SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα και αλλαντικά, βοδινο κρεας, κρεας, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασια κρεατων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ILCO FOOD

  Γαλλία

  Η εταιρεία ILCO FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοσχαρίσιο κρέας, Εντόσθια, χοιρινο, Μοσχαρίσιο κρέας, Αρνάκι γάλακτος-κρέας, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 2. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Ιταλία

  Το σύστημα διανομής μας : Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli και Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - αποτελείται από την Agrifood Toscana και μια δεκάδα μέλη - παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να ιδρύσουν μια εταιρεία, την Val di Paglia Alleva Srl, η οποία έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της επωνυμίας Agriqualità με τον κωδικό Νο 309, σύμφωνα με τον προσδιορισμό της οδηγίας 1652 της περιοχής της Τοσκάνης με ημερομηνία 21/03/2005, και έλαβε την πιστοποίηση για το σύστημα παραγωγής και μεταποίησης.

 3. QUALITY FARM LTD

  Ελλάδα

  Η Quality Farm ltd είναι μια οικογενειακή εταιρία κρεάτων τριών γενιών.Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος όπως γύρος χοιρινός-κοτόπουλο, ντονέρ μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, σουτζουκάκι, λουκάνικα πολλών τύπων, κεμπάπ, σουβλάκι χοιρινό-μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, μπριζολάκια και πολλά άλλα. Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά από ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους οίκους, έχοντας ως γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας υψηλά.Η εταιρία τα τελευταία χρόνια άρχισε να έχει διεθνή προσανατολισμό, προσπαθώντας να δημιουργήσει συνεργασίες μακροχρόνιες και ποιοτικές που θα ωφελίσει τόσο το συνεργαζόμενο έμπορο όσο και εκείνην. Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να επικοινωνήσουμε και να ψάξουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

 4. FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E

  Ελλάδα

  Η ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΚΡΕ ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή χοίρων και αιγοπροβάτων διαθέτει σφαγείο με τμήμα κοπής και τυποποίησις κρεάτων καθώς και αλλαντοποιείο. Η εταιρεία διαθέτη επίσης και δύο κρεοπωλεία για την πώληση κρεάτων στη λιανική αγορά του νομού Τρικάλων.

 5. COURTIN HERVOUET

  Γαλλία

 1. HANS ADLER OHG

  Γερμανία

 2. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Ιταλία

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Ισπανία

 2. BONSABOR

  Ισπανία

 3. WINDAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. ÁNGEL ARÉVALO

  Ισπανία

 5. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Χιλή

 6. POLSKAMP S.A.

  Πολωνία

 7. NAVARRETINTO IBERICOS

  Ισπανία

 8. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Ισπανία

 1. Frigorífico Karmac Spa

  Χιλή

 2. COENEN & CO

  Βέλγιο

 3. NUTRIALIZ, LDA

  Πορτογαλία

 4. NICE TO MEAT

  Κάτω Χώρες

 5. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Ιταλία

 6. JOSÉ ORS, S.A.

  Ισπανία

 7. BALKIS GOURMET SL

  Ισπανία

 8. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Βέλγιο

 9. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

  Ισπανία

 10. IBERDELI

  Κάτω Χώρες

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρέατα και αλλαντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.742 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες