• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρέατα και αλλαντικά

Αποτελέσματα για

Κρέατα και αλλαντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MUDRAC SRLS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήρθατε στην Ipos, το σημείο αναφοράς για προϊόντα πραγματικά Made in Italy. Με βαθιές ρίζες στην ιταλική παράδοση της χειροτεχνίας, η Ipos είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση και την προώθηση της γνησιότητας και της ποιότητας που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρές εταιρείες, οι οποίες εργάζονται με άσβεστο πάθος για να κρατήσουν ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές, αντιστεκόμενες στην παγκόσμια τυποποίηση. Προσφέρουμε γαστρονομικές λιχουδιές και χειροποίητα προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να διασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία, αντιπροσωπευτική του ιταλικού τρόπου ζωής, ο οποίος είναι συνώνυμος με την ευεξία και το υψηλό γούστο. Από τη βόρεια, μέχρι τη νότια Ιταλία, το κάθε προϊόν που περιλαμβάνει ο κατάλογός μας έχει επιλεχθεί για την ιστορία που κουβαλάει, την ποιότητά του και τη σύνδεσή του με τον τόπο παραγωγής του. Με περισσότερους από 4.800 κωδικούς, ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται συνεχώς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύπτετε νέα εξαιρετικά προϊόντα και καινοτόμες δημιουργίες κάθε μέρα. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, αλλά και για τη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στους ντόπιους παραγωγούς και στο παγκόσμιο κοινό, δίνοντας αξία στη δουλειά των χειροτεχνών και στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τον παλμό του Made in Italy. Μπείτε κι εσείς στη διεθνή οικογένεια των πελατών μας και απολαύστε την πολυτέλεια των ιταλικών χειροποίητων προϊόντων και σπεσιαλιτέ. Κάθε αγορά μέσα από την Ipos δεν είναι μια απλή καταναλωτική πράξη, παρά περισσότερο ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα των πρακτικών που αποτελούν έμβλημα της ιταλικής κουλτούρας. Ανακαλύψτε μαζί μας το πραγματικό ιταλικό γούστο.

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από έναν αιώνα πείρας και μια μοναδική τεχνογνωσία, η Conserverie du Sud ξεχωρίζει ως πρώτος παρασκευαστής τερίν με βάση το χοιρινό κρέας και ο μοναδικός με εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη. Η Conserverie du Sud έκλεισε μια τοπική συνεργασία και εφοδιάζεται σε χοιρινό κρέας ειδικής ετικέτας από επώνυμο τοπικό προμηθευτή, φημισμένος για τα κρέατα του με ετικέτα Label Rouge. Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται : στην γεύση, την ισορροπία των γεύσεων και την νόστιμη υφή ! Με μια τεχνογνωσία που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά, τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνές παραδοσιακές συνταγές. Η επιχείρηση είναι περήφανη που προσφέρει φυσικά προϊόντα στους καταναλωτές της. Από το 2021, η Conserverie du Sud αποκτά την πιστοποίηση κατά IFS εκδ. 8. Η IFS FOOD είναι διεθνής οργανισμός που εκτιμά την συμβατότητα των προϊόντων και των διαδικασιών σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Η Conserverie du Sud προσφέρει διάφορες πιστοποιήσεις: Label Rouge : από χοίρους που εκτρέφονται στον εξωτερικό χώρο, για φρέσκο, πλούσιο, εξαιρετικό και νόστιμο κρέας. - ABio αποδεικνύει μια γεωργική παραγωγική μέθοδος που σέβεται τα φυσικά συστήματα και τους φυσικούς κύκλους.-VPF οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Γαλλία. -IGP Porc du Sud-Ouest επιβεβαιώνει πως οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Νοτιοδυτική Γαλλία.

 3. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Κορυφαία Ρουμανική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος η οποία βρίσκεται στην Botosani, πρόκειται για το μεγαλύτερο σφαγείο βοοειδών, προβατοειδών και εργοστάσιο αποστέωσης για χοίρους, βόδια και αρνιά/ πρόβατα. Επεξεργαζόμαστε πάνω από 60 000 κεφάλια ετησίως με εβδομαδιαία παραγωγική ικανότητα 2 672 τόνων σε μια εγκατάσταση 7 477, 65 τ, μ.Πιστοποιημένοι με τα ανώτερα πρότυπα (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS και Χαλάλ), εξασφαλίζουμε προϊόντα κρέατος βέλτιστης ποιότητας.

 4. MAX ZANDER

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAX ZANDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Montcada i Reixac-Barcelona, Ισπανία.

 5. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES FERMIERS D'ARGOAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα και αλλαντικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γεωργικα προϊοντα, πουλερικα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ploufragan, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, μοσχαρισιο κρεας, χοιρινο κρεας, προβειο κρεας, κρεατα ορνιθοτροφειου, Τυριά, και χαμπουργκερ. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Guixols-Girona, Ισπανία.

 2. JOKO GASTRONOMIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOKO GASTRONOMIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Είδη χειροτεχνίας, γαστρονομικα προϊοντα, γαστρονομικά προϊόντα, χοιρινο, αλλαντικα, αλλαντικα απο βοδινο κρεας, αλλαντικα απο θηραματα, και αλλαντικα απο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 3. ILCO FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ILCO FOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μοσχαρίσιο κρέας, Εντόσθια, χοιρινο, Μοσχαρίσιο κρέας, Αρνάκι γάλακτος-κρέας, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GOLDEN MEAT SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα και αλλαντικά, βοδινο κρεας, κρεας, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασια κρεατων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

 5. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Ιταλία

  Το σύστημα διανομής μας : Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli και Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - αποτελείται από την Agrifood Toscana και μια δεκάδα μέλη - παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να ιδρύσουν μια εταιρεία, την Val di Paglia Alleva Srl, η οποία έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της επωνυμίας Agriqualità με τον κωδικό Νο 309, σύμφωνα με τον προσδιορισμό της οδηγίας 1652 της περιοχής της Τοσκάνης με ημερομηνία 21/03/2005, και έλαβε την πιστοποίηση για το σύστημα παραγωγής και μεταποίησης.

 1. QUALITY FARM LTD

  Ελλάδα

  Η Quality Farm ltd είναι μια οικογενειακή εταιρία κρεάτων τριών γενιών.Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος όπως γύρος χοιρινός-κοτόπουλο, ντονέρ μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, σουτζουκάκι, λουκάνικα πολλών τύπων, κεμπάπ, σουβλάκι χοιρινό-μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, μπριζολάκια και πολλά άλλα. Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά από ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους οίκους, έχοντας ως γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας υψηλά.Η εταιρία τα τελευταία χρόνια άρχισε να έχει διεθνή προσανατολισμό, προσπαθώντας να δημιουργήσει συνεργασίες μακροχρόνιες και ποιοτικές που θα ωφελίσει τόσο το συνεργαζόμενο έμπορο όσο και εκείνην. Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να επικοινωνήσουμε και να ψάξουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

 2. FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E

  Ελλάδα

  Η ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΚΡΕ ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή χοίρων και αιγοπροβάτων διαθέτει σφαγείο με τμήμα κοπής και τυποποίησις κρεάτων καθώς και αλλαντοποιείο. Η εταιρεία διαθέτη επίσης και δύο κρεοπωλεία για την πώληση κρεάτων στη λιανική αγορά του νομού Τρικάλων.

 1. HANS ADLER OHG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HANS ADLER OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bonndorf, Γερμανία.

 2. COURTIN HERVOUET

  Γαλλία

  Η εταιρεία COURTIN HERVOUET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Φουά-γκρα, Κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Φουά-γκρα, πιστοποιηση halal, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Rungis, Γαλλία.

 3. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Marciano Della Chiana, Ιταλία.

 4. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Ισπανία

  Η εταιρεία JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Toral De Los Vados-León-España, Ισπανία.

 5. BONSABOR

  Ισπανία

  Η εταιρεία BONSABOR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Salamanca, Ισπανία.

 6. WINDAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WINDAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλάμι, και Χοιρινό κρέας αλεσμένο και ψημένο (ριγιέτ). Έχει έδρα σε Harsewinkel, Γερμανία.

 7. NAVARRETINTO IBERICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία NAVARRETINTO IBERICOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Alcobendas-Madrid, Ισπανία.

 8. POLSKAMP S.A.

  Πολωνία

  Η εταιρεία POLSKAMP S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο κρεας πουλερικων, και κρεας γαλοπουλας. Έχει έδρα σε Wiązowna, Πολωνία.

 1. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Ισπανία

  Η εταιρεία EMBUTIDOS LEFRAMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Tudela (navarra), Ισπανία.

 2. ÁNGEL ARÉVALO

  Ισπανία

  Η εταιρεία ÁNGEL ARÉVALO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκες ψυγεία, Κρέατα και αλλαντικά, αίθουσα τεμαχισμού, Αποθήκες ψυγεία, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 3. BUVENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BUVENS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέατα και αλλαντικά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Diest, Βέλγιο.

 4. VFM MEAT DEALS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία VFM MEAT DEALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας κοτας, βοδινο κρεας, και γαλοπουλε. Έχει έδρα σε Barry, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. HERDICO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HERDICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, κρεατα χονδρικης, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Hoogstraten, Βέλγιο.

 6. SND SCHULZ NATURDÄRME

  Γερμανία

  Η εταιρεία SND SCHULZ NATURDÄRME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Kuddewörde, Γερμανία.

 7. EMBUTIDOS HOMPANERA

  Ισπανία

  Η εταιρεία EMBUTIDOS HOMPANERA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε León, Ισπανία.

 8. D'ARGIFRAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία D'ARGIFRAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, Λουκάνικα, και αλλαντικα απο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Chaineux, Βέλγιο.

 9. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BRUGSE VLEESCENTRALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κρέατα και αλλαντικά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, κρεατα παρασκευασμενα υπο πιεση, εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας κρεατος και συσκευασμενων προϊοντων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Brugge, Βέλγιο.

 10. JAMONES ARROYO

  Ισπανία

  Η εταιρεία JAMONES ARROYO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παστο χοιρομερι. Έχει έδρα σε Puertollano, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρέατα και αλλαντικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.702 Επιχειρήσεις