• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκόρδα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

    Ελλάδα

    Εισαγωγες εξαγωγες σε πατατες΄- κρεμυδια- καρπουζια- σκορδα. Πωληση χονδρικη -λιανικη εδρα στην κεντρικη λαχαναγορα ρεντη σ 46-48

  3. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

    Τουρκία

    Η εταιρεία SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γεωργικα προϊοντα, σκορδο, φρουτα και λαχανικα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kastamonu, Τουρκία.

  4. DOMI FOKHAGYMA KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία DOMI FOKHAGYMA KFT., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Szeged, Ουγγαρία.

  5. SUPRACORP, S.A.C.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SUPRACORP, S.A.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, πιπεροριζα, παπρικα, και καλαμποκι. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CEBOLLAS CIFUENTES

    Ισπανία

    Η εταιρεία CEBOLLAS CIFUENTES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, και Σκόρδα. Έχει έδρα σε Almansa / Albacete, Ισπανία.

  2. ALLIUM DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIUM DISTRIBUTION, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμμύδια, σκορδο, αβοκαντο, και Κρεμμύδια. Έχει έδρα σε Macon, Γαλλία.

  3. DANI FRUITS

    Ισπανία

    Η εταιρεία DANI FRUITS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσπεριδοειδή, Σκόρδα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Εσπεριδοειδή, αβοκαντο, και Σκόρδα. Έχει έδρα σε Burriana, Ισπανία.

  4. EXPORGOMEZ S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία EXPORGOMEZ S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, σκορδο, και Εξαγωγές στο εξωτερικό. Έχει έδρα σε La Almunia De Dña Godina (zaragoza), Ισπανία.

  5. LATERA SA

    Αργεντινή

    Η εταιρεία LATERA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, και ριγανη. Έχει έδρα σε Mendoza, Αργεντινή.

  1. LIANYUNGANG YUDA FOOD CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία LIANYUNGANG YUDA FOOD CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφυδατωμενο σκορδο. Έχει έδρα σε Lianyungang, Κίνα.

  2. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  1. VARVITSIOTIS E. GEORGIOS SINGLE MEMBER P.C

    Ελλάδα

    Αγαπητέ κύριε/κυρία  Θα ήθελα να σας συστήσω την εταιρεία μας Κορινθιακή Oξοποι'ί'α. Η επιχείρηση μας KORINTHIAKI VINEGAR λειτουργεί στο Ζευγολατιό Κορινθίας, Δραστηριοποιείται στο χώρο της οξοποιίας από το 1989. Παράγει ξύδι άριστης ποιότητας από εκλεκτά κρασιά από τους ονομαστούς αμπελώνες της Κορινθίας, βαλσάμικο, βαλσάμικο με γεύσεις,  κρέμα βαλσάμικου και κρέμα βαλσάμικου με γεύσεις, πετιμέζι και lemon dressing. Παρέχουμε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στην αγορά όπως επίσης και 5 από τους κωδικούς μας δεν κυκλοφορούν στην αγορά από άλλες εταιρείες : valsamo cream με καραμέλα και valsamo cream με κάστανο.. όπως και τα είδη : ξύδι με σκόρδο, ξύδι με δεντρολίβανο και ξύδι με καυτερή πιπεριά.. Η κύρια δραστηριότητά μας συνίστατο τα προηγούμενα χρόνια στην εξαγωγή ξυδιού. Από το 2016 δημιουργήσαμε την νέα μας σειρά MrSef με στόχο την εξυπηρέτηση της εγχώριας και εξωτερικής αγοράς. Για οποιαδήποτε απορία , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την προσοχή σας.