• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα - Ιταλία

Ιταλία
  1. SALER SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Από το 1966, η Saler παράγει καμβάδες ζωγραφικής με την επωνυμία Caravaggio ®. Η παραγωγή των καμβάδων ζωγραφικής μας, με διαφορετικούς τύπους ινών από βαμβάκι, λινό, γιούτα, πολυεστέρα, πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην εταιρεία μας, από την επεξεργασία και προετοιμασία των ακατέργαστων υφασμάτων, μέχρι την επίστρωση και την τελική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών ποιοτικού ελέγχου. Η τεράστια γκάμα καμβάδων που προσφέρουμε είναι ικανή να ικανοποιήσει κάθε καλλιτεχνική ανάγκη, και τα προϊόντα μας πωλούνται στην Ιταλία, την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

  2. MICROGRAF SRL

    Ιταλία

    Από το 1986, η Micrograf μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας « Below the Line », προσφέροντας διαδικασίες εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων. Η προσφορά συμπληρώνεται από τον αποκλειστικό τομέα δραστηριοτήτων των εκδηλώσεων και της διαρρύθμισης : καινότομες λύσεις για χώρους που θεωρούν τους ανθρώπινους πόρους ως πρωτογενές αγαθό και που αξίζουν την μέγιστη δυνατή προσοχή. Η Micrograf επενδύει από πάντα στην αναζήτηση νέων ταλέντων και σήμερα μπορεί να βασίζεται σε μια άριστα καταρτισμένη ομάδα.

  3. S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Gallarate (va), Ιταλία.

  4. INTERCOSMOGRAFICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERCOSMOGRAFICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη καλων τεχνων, και γραφικο σχεδιο. Έχει έδρα σε Basiano, Ιταλία.

  5. ARGO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARGO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργοστασιο βαφων, κορνιζες, συντηρηση επιπλων, και βαφες. Έχει έδρα σε Calcinaia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOBBY COLOURS S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HOBBY COLOURS S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για οργανισμους, καβαλετα, χρωματα, και ειδη τεχνης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. V&P INSEGNE

    Ιταλία

    Η εταιρεία V&P INSEGNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδικη σημανση, και επιγραφες με λεπτους σωληνες νεον. Έχει έδρα σε Battipaglia, Ιταλία.

  3. MARCO TESSELLI DESIGN

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARCO TESSELLI DESIGN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Ηλεκτρονική έκδοση γραφικών, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Ηλεκτρονική έκδοση γραφικών, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Lugo (Ra), Ιταλία.

  4. CERVUS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CERVUS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  5. MACRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MACRO S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Sestu, Ιταλία.

  1. P.V. COLOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.V. COLOR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Ξηραντικές ουσίες για χρώματα και βερνίκια, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Ξηραντικές ουσίες για χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Pianengo, Ιταλία.

  2. OCMUU S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCMUU S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Anzola Dell'emilia, Ιταλία.

  1. C.I.A.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.I.A.T. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Νερομπογιές ζωγραφικής, Χαρτί ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, και Νερομπογιές ζωγραφικής. Έχει έδρα σε BUSTO ARSIZIO, Ιταλία.

  2. ESTRA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESTRA S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκαλερί, έργα τέχνης, Εκτύπωση όφσετ, Γκαλερί, έργα τέχνης, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Tradate, Ιταλία.

  3. GRAVOTECH ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAVOTECH ITALIA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Almese, Ιταλία.

  4. ESSETRE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESSETRE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου. Έχει έδρα σε Thiene, Ιταλία.

  5. BOSCO FORNITURE GRAFICHE SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOSCO FORNITURE GRAFICHE SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για γραφικες τεχνες, και εξαρτηματα για εκτυπωτες. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

  6. PENNELLIFICIO GIEFFE

    Ιταλία

    Η εταιρεία PENNELLIFICIO GIEFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  7. UVM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UVM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  8. P.E.R. BELLE ARTI DI PIERACCINI RICCARDO ELIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.E.R. BELLE ARTI DI PIERACCINI RICCARDO ELIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Camaiore, Ιταλία.

  1. MORGANTINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORGANTINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Curno, Ιταλία.

  2. O.R.T.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.R.T., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Caselle Torinese, Ιταλία.

  3. CIMAROSTI ROMEO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CIMAROSTI ROMEO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. PENNELLIFICIO BULOVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PENNELLIFICIO BULOVA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Νερομπογιές ζωγραφικής, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Νερομπογιές ζωγραφικής. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  5. TIPOLITOGRAFIA BATTAGIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITOGRAFIA BATTAGIN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, Βιτρίνες καταστημάτων, Εκτύπωση όφσετ, και Βιτρίνες καταστημάτων. Έχει έδρα σε San Zenone Degli Ezzelini, Ιταλία.

  6. M.A.B.E.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.A.B.E.F. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Cardano Al Campo, Ιταλία.

  7. I.N.C.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.N.C.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Palosco, Ιταλία.

  8. FEEL GOOD DI FARNOCCHIA DAVIDE & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FEEL GOOD DI FARNOCCHIA DAVIDE & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκαλερί, έργα τέχνης, Στούντιο εγγραφής, Γκαλερί, έργα τέχνης, και Στούντιο εγγραφής. Έχει έδρα σε Viareggio, Ιταλία.

  9. BERTINI SALDATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTINI SALDATURA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

  10. PUNTO A S.N.C. DI MELINO NARDINA GIOVANNA E ROBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUNTO A S.N.C. DI MELINO NARDINA GIOVANNA E ROBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Olbia, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

84 Επιχειρήσεις