• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

ΙταλίαΜιλάνο και Λομβαρδία
  1. SALER SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Από το 1966, η Saler παράγει καμβάδες ζωγραφικής με την επωνυμία Caravaggio ®. Η παραγωγή των καμβάδων ζωγραφικής μας, με διαφορετικούς τύπους ινών από βαμβάκι, λινό, γιούτα, πολυεστέρα, πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην εταιρεία μας, από την επεξεργασία και προετοιμασία των ακατέργαστων υφασμάτων, μέχρι την επίστρωση και την τελική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών ποιοτικού ελέγχου. Η τεράστια γκάμα καμβάδων που προσφέρουμε είναι ικανή να ικανοποιήσει κάθε καλλιτεχνική ανάγκη, και τα προϊόντα μας πωλούνται στην Ιταλία, την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

  2. S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.L.E.R. SAS DI CATTAGNI GIUSEPPE & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Gallarate (va), Ιταλία.

  3. INTERCOSMOGRAFICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERCOSMOGRAFICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη καλων τεχνων, και γραφικο σχεδιο. Έχει έδρα σε Basiano, Ιταλία.

  4. HOBBY COLOURS S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HOBBY COLOURS S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για οργανισμους, καβαλετα, χρωματα, και ειδη τεχνης. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. CERVUS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CERVUS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PENNELLIFICIO GIEFFE

    Ιταλία

    Η εταιρεία PENNELLIFICIO GIEFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  2. ESTRA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESTRA S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκαλερί, έργα τέχνης, Εκτύπωση όφσετ, Γκαλερί, έργα τέχνης, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Tradate, Ιταλία.

  3. C.I.A.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.I.A.T. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Νερομπογιές ζωγραφικής, Χαρτί ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, και Νερομπογιές ζωγραφικής. Έχει έδρα σε BUSTO ARSIZIO, Ιταλία.

  4. P.V. COLOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.V. COLOR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Ξηραντικές ουσίες για χρώματα και βερνίκια, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Ξηραντικές ουσίες για χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Pianengo, Ιταλία.

  5. MORGANTINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORGANTINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, και Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Curno, Ιταλία.

  1. I.N.C.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I.N.C.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Palosco, Ιταλία.

  2. PENNELLIFICIO BULOVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PENNELLIFICIO BULOVA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Νερομπογιές ζωγραφικής, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Νερομπογιές ζωγραφικής. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  1. TECNOSTYL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOSTYL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, και Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει έδρα σε Segrate, Ιταλία.

  2. TWINSTAR S.A.S. DI DELIA GOY & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWINSTAR S.A.S. DI DELIA GOY & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Monza, Ιταλία.

  3. DELLA TORRE COLORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DELLA TORRE COLORI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  4. M.A.B.E.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.A.B.E.F. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Cardano Al Campo, Ιταλία.

  5. ELIOLUX

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELIOLUX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή εγγράφων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  6. ITALSIR DI ROSSI FABRIZIO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALSIR DI ROSSI FABRIZIO E C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Viadana, Ιταλία.

  7. TECNOR MACCHINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOR MACCHINE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Assago, Ιταλία.

  8. BERTINI SALDATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTINI SALDATURA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

  1. CENTRO ASSISTENZA ROTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ASSISTENZA ROTA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Osio Sopra, Ιταλία.

  2. C. & M. DI MAZZA ALBERTO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C. & M. DI MAZZA ALBERTO E C. S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Επιστολόχαρτα και φάκελλοι, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Επιστολόχαρτα και φάκελλοι. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  3. ROCCHINI FORNITURE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROCCHINI FORNITURE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Santo Stefano Ticino, Ιταλία.

  4. COLORIFICIO BRIANZA CAR

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLORIFICIO BRIANZA CAR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταπετσαρίες τοίχου, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Ταπετσαρίες τοίχου, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Gorle, Ιταλία.

  5. F.I.A.B.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.I.A.B.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Albese Con Cassano, Ιταλία.

  6. NEGRETTI TIBERIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEGRETTI TIBERIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Fino Mornasco, Ιταλία.

  7. A.G.I. S.R.L.

    Ιταλία

  8. CALAMBOUR UNIPERSONALE S.R.L.

    Ιταλία

  9. POZZI TECNOLOGIE DI G. POZZI & C. S.N.C.

    Ιταλία

  10. PERFECTA

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

37 Επιχειρήσεις