• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

ΙταλίαΤορίνο και Πιεμόντε
  1. MICROGRAF SRL

    Ιταλία

    Από το 1986, η Micrograf μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας « Below the Line », προσφέροντας διαδικασίες εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων. Η προσφορά συμπληρώνεται από τον αποκλειστικό τομέα δραστηριοτήτων των εκδηλώσεων και της διαρρύθμισης : καινότομες λύσεις για χώρους που θεωρούν τους ανθρώπινους πόρους ως πρωτογενές αγαθό και που αξίζουν την μέγιστη δυνατή προσοχή. Η Micrograf επενδύει από πάντα στην αναζήτηση νέων ταλέντων και σήμερα μπορεί να βασίζεται σε μια άριστα καταρτισμένη ομάδα.

  2. UVM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UVM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  3. GRAVOTECH ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAVOTECH ITALIA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Almese, Ιταλία.

  4. O.R.T.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.R.T., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερομπογιές ζωγραφικής, Γραφική μεταφορά, Νερομπογιές ζωγραφικής, και Γραφική μεταφορά. Έχει έδρα σε Caselle Torinese, Ιταλία.

  5. GENTA S.P.A.

    Ιταλία