• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

ΙταλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. MICROGRAF SRL

    Ιταλία

    Από το 1986, η Micrograf μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας « Below the Line », προσφέροντας διαδικασίες εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων. Η προσφορά συμπληρώνεται από τον αποκλειστικό τομέα δραστηριοτήτων των εκδηλώσεων και της διαρρύθμισης : καινότομες λύσεις για χώρους που θεωρούν τους ανθρώπινους πόρους ως πρωτογενές αγαθό και που αξίζουν την μέγιστη δυνατή προσοχή. Η Micrograf επενδύει από πάντα στην αναζήτηση νέων ταλέντων και σήμερα μπορεί να βασίζεται σε μια άριστα καταρτισμένη ομάδα.

  2. OCMUU S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCMUU S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Anzola Dell'emilia, Ιταλία.

  3. TECNOR MACCHINE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOR MACCHINE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Assago, Ιταλία.

  4. BERTINI SALDATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTINI SALDATURA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Αυτογενής συγκόλληση - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

  5. TWINSTAR S.A.S. DI DELIA GOY & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWINSTAR S.A.S. DI DELIA GOY & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Monza, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HELIOS CENTRO RIPRODUZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HELIOS CENTRO RIPRODUZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Reggio Nell'emilia, Ιταλία.

  2. TIPOLITOGRAFIA BATTAGIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIPOLITOGRAFIA BATTAGIN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, Βιτρίνες καταστημάτων, Εκτύπωση όφσετ, και Βιτρίνες καταστημάτων. Έχει έδρα σε San Zenone Degli Ezzelini, Ιταλία.

  3. PUNTO A S.N.C. DI MELINO NARDINA GIOVANNA E ROBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUNTO A S.N.C. DI MELINO NARDINA GIOVANNA E ROBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Olbia, Ιταλία.

  4. ELIOLUX

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELIOLUX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή εγγράφων, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  5. TECHNETRONIC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECHNETRONIC S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα, και Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει έδρα σε Vigodarzere, Ιταλία.

  1. COOPERATIVA SOCIALE ARDEA A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA SOCIALE ARDEA A R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προώθηση πωλήσεων, Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης, Προώθηση πωλήσεων, και Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης. Έχει έδρα σε Legnago, Ιταλία.

  2. ROCCHINI FORNITURE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROCCHINI FORNITURE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Santo Stefano Ticino, Ιταλία.

  1. NEGRETTI TIBERIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEGRETTI TIBERIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Fino Mornasco, Ιταλία.

  2. COSE DA ARTISTA S.R.L.

    Ιταλία

  3. DITTA PIRO GAETANO DI PIRO VALENTINA

    Ιταλία

  4. ASAMEC S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζωγραφική- γραφικές και πλαστικές τέχνες- είδη και προϊόντα - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ