• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρωματικα φυτα

Αποτελέσματα για

Αρωματικα φυτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Verified by Europages badge

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η AgroChimInvest LLC είναι μια από τις ηγετικές ρωσικές εταιρείες που ειδικεύονται στην ανάπτυξη, επεξεργασία, εξευγενισμός και εξαγωγή γεωργικών προϊόντων όπως κορίανδρο, μουστάρδα, λινάρι (λινό-φυτό), ρεβύθια, φακές, αρακά. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις συγκεντρώνονται στα αγροκτήματα στην περιοχή Κρασνοντάρ.Κατά την συγκομιδή, καθαρισμό, αποθήκευση και συσκευασία διαφόρων σπόρων χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σύγχρονο εγχώριο και ξένο εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, οι αγρονόμοι μας έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει την μοναδική μας ιδιόκτητη τεχνολογία καλλιέργειας καλλιεργειών.Καθ όλη την διάρκεια του αναπτυξιακού κύκλου της καλλιέργειας στα χωράφια, η κατάσταση της αξιολογείται από το προσωπικό της εταιρείας, προχωρώντας εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Παραδίδουμε τακτικά τα προϊόντα μας σε πελάτες σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Νεπάλ, το Σρι Λάνκα, την Μαλαισία, την Υεμένη, στην Ευρώπη κ.λπ. 'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ ποιότητας και πιστοποίηση. Για αυτό και όλες οι καλλιέργειες μας τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας.AgroChimInvest

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EG ORGANIC HERBS

  Αίγυπτος

  Verified by Europages badge

  Το 2000, ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας άμεσα στις ξένες αγορές αφού αναπτύξαμε και προσθέσαμε νέες παραγωγικές γραμμές ώστε να είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες έπειτα από την αυξανόμενη ζήτηση. Το 2001, τα προϊόντα μας εξάχθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες χάρη στα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές προσφορές. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην πόλη ELFAYOUM (παραγωγή περιοχή) στην Αίγυπτο για αρωματικά φυτά, σπόρους μπαχαρικών & Λαχανικά και μας προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες προς πώληση σε λογικές τιμές. Το εργοστάσιο και οι αποθήκες μας καλύπτουν πάνω από 4000 τ. μ, και μας επιτρέπουν έτσι να παράγουμε πάνω από πέντε προϊόντα ταυτόχρονα. Το 2006 καταφέραμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Λατινική Αμερική και στις αγορές της Αφρικής. Σήμερα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράγουμε : -Φύλλα μπαχαρικών- Σπόρους αρωματικών φυτών- Αποξηραμένα βότανα- Αποξηραμένα αρωματικά φυτά και λαχανικά- ΑλάτιΣτόχος της επιχείρησης μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και μια αξιόπιστη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας και την χρήση των προϊόντων μας όσο εμείς απολαύσαμε να τα παράγουμε. Ολες οι ενέργειες της εταιρείας είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η δέσμευση μας προς την φύση μας δεσμεύει ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον φροντίζοντας τους πόρους και με την κατάλληλη διαχείριση των φυτειών. Ο πελάτης είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της εταιρείας μας, είτε είναι επισκέπτης, είτε μας καλεί ή επικοινωνεί γραπτώς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BAIROUK FRUITS

  Μαρόκο

  Verified by Europages badge

  Η BAIROUK FRUITS είναι μια επιχείρηση με έδρα στο Μαρόκο που εξειδικεύεται στην εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη από πεπόνια, καρπούζια, λεμόνια αλλά και ντομάτες, κολοκύθια, μελιτζάνες καθώς και χόρτα όπως κορίανδρο, δενδρολίβανο ή βασιλικό. Αποστολή μας να προσφέρουμε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεσμευόμαστε κάθε μέρα ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων μας στους διανομείς και στους καταναλωτές τηρώντας τα τωρινά πρότυπα εν ισχύ. Δίδουμε μέγιστη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Οι συνεργάτες μας προσφέρουν έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους ώστε να ικανοποιήσουν βέλτιστα τους πελάτες μας και να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, εξασφαλίζουμε την μεταφορά των προϊόντων στο σημείο προορισμού σύμφωνα με τις συμφωνημένες προθεσμίες χρησιμοποιώντας την κατάλληλη συσκευασία με μια ηθική και υπεύθυνη προσέγγιση. Συνεχίζουμε να προωθούμε φρέσκα και εποχιακά φρούτα και λαχανικά προς εξαγωγή στις διεθνείς αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ARTA GROUP LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η ARTA GROUP LLC παράγει και πωλεί μπαχαρικά και καρυκεύματα. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι προσανατολισμένα στις ανάγκες του πελάτη σε χαμηλό κόστος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δικής μας παραγωγής και αγοράς πρώτων υλών υψηλής ποιότητας απευθείας από τους παραγωγούς, παρακάμπτοντας μεσάζοντες. Η μάρκα μπαχαρικών μας περιλαμβάνει πάνω από 200 τύπους προϊόντων, των οποίων η ποιότητα έχει εκτιμηθεί πολύ από ηγετικές αλυσίδες λιανικής πώλησης (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), κέντρα επεξεργασίας τροφίμων (Sensoy), μικρά περιφερειακά γραφεία αντιπροσώπευσης, ηγετικές διαδικτυακές αγορές (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Τι είναι τόσο μοναδικό σχετικά με τα μπαχαρικά μας; - Οι πρώτες ύλες αγοράζονται από αξιόπιστους και ελεγμένους προμηθευτές. - Επεξεργασία – τα μπαχαρικά μας καθαρίζονται καλά από ξένα σώματα και υπολείμματα. - Η άλεση, η ανάμειξη και η συσκευασία πραγματοποιούνται με σύγχρονο εξοπλισμό. Πρότυπα υψηλής ποιότητας και ξεχωριστή προσέγγιση για κάθε πελάτη – αυτό είναι το πλαίσιο που ακολουθούν όλοι οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας κατά τις εργασίες τους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. C LIQUIDE FRANCE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. SIPAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Μαρόκο

  Verified by Europages badge
 5. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by Europages badge
 1. GP EXPORT LINE

  Ελλάδα

  GP Export Line is an export company with long-lasting experience in the food industry. With our own brand "Olympus Mythos" we aspire to inntroduce and promote Greek products based in mediteranean diet, arround the world. We consider ourselves part of the Greek gastronomic culture and we cooperate with local producers in order to offer healthy products of high quality and nutritional value such as olive oil, olives, oregano, pasta, bakery and confectionery products and essential oils.

 2. CORNUS.GR

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση Βιολογικών προϊόντων τα οποία είναι τα ακόλουθα: - Μέλι Βελανιδιάς - Κράνα - Δαμάσκηνα - Αμύγδαλα - Τσάι του βουνού sideritis scardica - Ρίγανη Ελληνική - Άγριο Θυμάρι Ανθός - Φασκόμηλο

 3. NATURE'S GOLD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε από το 2011 στο χώρο των βοτάνων, των μπαχαρικών, των αιθέριων ελαίων και των καλλυντικών ελαίων. Έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και προσφέρει γνήσια ποιοτικά προϊόντα κυρίως της κρητικής αλλά και της ευρύτερης ελληνικής υπαίθρου καθώς και ποικιλίες από όλο τον κόσμο. Τα βότανά που διαθέτουμε είναι δικής μας παραγωγής, αλλά συνεργαζόμαστε και με παραγωγούς από όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα εξωτικά φυτά και βότανα που δεν ευδοκιμούν στη χώρα μας, τα εισάγουμε ανά τον κόσμο. Η εταιρεία μας καλλιεργεί κατά κύριο λόγο τα προϊόντα της νότια του Ρεθύμνου Κρήτης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα της καλλιέργειας χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Τα προϊόντα μας δεν υφίστανται καμία τεχνική επεξεργασία, καθώς όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας γίνονται αποκλειστικά με το χέρι. Έτσι, υποσχόμαστε να σας παρέχουμε προϊόντα που θα σας χαρίσουν όλα τα αρώματα, τις γεύσεις και τα πολύτιμα συστατικά τους! Τα προϊόντα μας παραδίδονται άμεσα, υπεύθυνα και με συνέπεια σε χονδρέμπορους, λιανέμπορους και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εμπειρία, το μεράκι αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για το αντικείμενο της δουλείας μας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτουμε στον τομέα της βοτανολογίας και της βοτανοθεραπείας, αποτελούν την εγγύηση της πελατείας μας που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

 4. THEA TERRA

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την εταιρια, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης σιδερίτη, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν. Όραμά τους, είναι να διευρύνουν τους ορίζοντες της εταιρίας αναπτύσσοντας συνεργασίες και με την διεθνή αγορά καθώς, όπως υποστηρίζουν, « Το τσάι του βουνού, είναι ένα μοναδικό βότανο που πρέπει να το γνωρίσει ο ξένος και να το αγαπήσει όπως ο Έλληνας, για τα πολύτιμα συστατικά που προσφέρει στο σώμα μας, αλλά και την ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία που νιώθει κανείς αν γευτεί αυτό το μοναδικό ελληνικό βότανο».

 5. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Ελλάδα

  Πρόκειται για καλλιέργεια δίκταμου σε έκταση 8 στρεμμάτων και βρίσκεται 500 μέτρα ΝΑ του ανακτόρου της Κνωσού. Όλες οι καλλιεργητικές φροντίδες και η συλλογή γίνονται χειρωνακτικά, η δε ξήρανση του προϊόντος γίνεται υπό σκιά σε εγκαταστάσεις της εκμετάλλευσης. Η εκμετάλλευση ελέγχεται από την ευρωπαϊκή εταιρεία ελέγχου και πιστοποιήσεων Eurocert. Σε κάθε πώληση χορηγείται πιστοποιητικό Global Cab της ανωτέρω εταιρείας καθώς και πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης για κατάλοιπα φυτοφαρμάκων, με μηδενικές τιμές (δεν γίνεται χρήση φυτοφαρμάκων). Το προϊόν διατίθεται σε χονδρική πώληση, είτε αυτούσιο είτε επεξεργασμένο.

 6. ADOLO

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΑΔΟLO δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιολογικών αρωματικών φυτών στην ημιορεινή περιοχή του Ερύμανθου Αχαΐας. Έχει ιδρυθεί από γεωτεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία στη γεωργική παραγωγή και στην ασφάλεια τροφίμων. Το όραμα και παράλληλα, η δέσμευση της εταιρείας μας, όπως αυτό δηλώνεται και από το ίδιο το όνομα της, αποτελεί η παραγωγή αυθεντικών και αγνών αρωματικών υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με την υψηλή τεχνογνωσία και το αστείρευτο μεράκι και αφοσίωση. Τα κύρια προϊόντα μας αποτελούν η ρίγανη, το τσάι του βουνού, το θυμάρι και το δενδρολίβανο ενώ μέντα, μελισσόχορτο, λουίζα, φασκόμηλο και καλέντουλα θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη περίοδο. Τα αρωματικά ΑΔΟLO καλλιεργούνται σε κτήματα συνολικής έκτασης 90 στρεμμάτων και τα οποία βρίσκονται πλησίον του ιδιόκτητου τυποποιητηρίου ελαχιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο το χρόνο μεταφοράς των συγκομισμένων προϊόντων από το χωράφι στο χώρο αποξήρανσης. Το σύνολο των αρωματικών μας συλλέγεται με το χέρι στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης και αποξηραίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς τη χρήση τεχνικών μεθόδων π.χ. φούρνους. Οι παραδοσιακές αυτές τεχνικές προσδίδουν το γνήσιο χρώμα, το ξεχωριστό άρωμα και τη δυνατή γεύση των αρωματικών ΑΔOLO.

 7. ORGANIC AROMATIC PHARMACEUTICAL HERBS

  Ελλάδα

  Είμαστε μια 10μελής ομάδα παραγωγών, αρωματικών φυτών που συγκροτήσαμε πρόσφατα. Βρισκόμαστε στο πρώτο έτος βιολογικής καλλιέργειας και στο μεταβατικό στάδιο πιστοποίησης. Στο πρόγραμμα βιολογικής βιολογικής γεωργίας έχουμε εντάξει περισσότερα από 300 στρέμματα τα οποία πρόκειται να φυτευθούν στο προσεχές διάστημα με διάφορα είδη. Τα είδη που καλλιεργούμε είναι: Ρίγανη, Φασκόμηλο, Τσάϊ του βουνού, Θυμάρι, Λουίζα, Λεβάντα, Μελισσόχορτο. Άμεσα σχεδιάζουμε την δημιουργία μιάς μεταποιητικής μονάδας.Αυτή τη στιγμή διαθέρουμε προς πώληση 750 κιλά Ρίγανη και 500 κιλά Λουϊζα, Πιστοποιημένα Προϊόντα Υπό Μετατροπή στη Βιολογική Γεωργία.

 8. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Bioagricola Bosco της Antonia Bosco δραστηριοποιείται στον τομέα εδώ και πολλά έτη. Ασχολείται με την καλλιέργεια και την πώληση βιολογικών προϊόντων και, πιο συγκεκριμένα, αρωματικών ουσιών, δενδρολίβανου, ρίγανης και προϊόντων για φαρμακεία.

 9. TETTIX SA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Τettix Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, με κύριες δραστηριότητες την εμπορία, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποξηραμένων λαχανικών, δημητριακών, αιθερίων και φυτικών ελαίων, αλατιών, τσαγιών Salveo Tea, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας εξαγωγικών υπηρεσιών Ελληνικών προϊόντων στη λογική της υπερχονδρικής μέσω της Oregano Factory.

 10. OPPAM TOGO

  Τόγκο

  Ο Οργανισμός Προώθησης των Αρωματικών και Ιατρικών φυτών του Τογκό προσφέρει έλαια, βούτυρα και αποξηραμένα φυτά προς εξαγωγή. Τα έλαια και τα βούτυρα μας είναι άριστης καλλυντικής και διατροφικής ποιότητας. 'Όλα τα παρθένα βούτυρα και έλαια μας " πρώτης πίεσης εν ψυχρώ" είναι 100 % αγνά, φυσικά, μη χωρισμένα, μη τροποποιημένα, έξτρα παρθένα και χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Εξάγονται αποξηραμένα, ακατέργαστα, κομμένα και φιλτραρισμένα φυτά. Εξάγονται έλαια από φλούδα εξωτικών φρούτων.

 1. HIERBAS QUESADA

  Ισπανία

  Φυτά και βότανα αρωματικά και θεραπευτικά.

 2. AROMA MEDITERRANEO

  Ελλάδα

  Παραγωγη και τυποποιηση βιολογικων αρωματικων και φαρμακευτικων φυτων με χρηση κανονων ορθης γεωργικης εκμεταλλευσης.

 3. DROGIHERBS

  Ελλάδα

  Καθετοποιημένη παραγωγή βιολογικών αποξηραμένων βοτάνων μικρής κλίμακας, Τενχική στήριξη οργάνωσης παραγωγής

 4. ZAXOS MIXALIS

  Ελλάδα

  Βιολογικη καλλιεργεια αρωματικων φυτων

 5. EUNOIA BIO

  Ελλάδα

  Καλλιεργουμε και επεξεργαζομαστε Αρωματικα και Φαρμακευτικα Φυτα . Εξαγουμε σε αρκετες χωρες της ΕΕ

 6. PERUVIAN EXPORT

  Περού

 7. AROMATURK

  Τουρκία

 8. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Ισπανία

 9. AROMAVE

  Γαλλία

 10. ETERIKA LTD

  Βουλγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρωματικα φυτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

238 επιχειρήσεις