NATURE'S GOLD

Ελλάδα

Warehouse icon Έμπορος χονδρικής

NATURE'S GOLD
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην καλλιέργεια του δίκταμου, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα της καλλιέργειας χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων.

Ζητήστε προσφορά

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε από το 2011 στο χώρο των βοτάνων, των μπαχαρικών, των αιθέριων ελαίων και των καλλυντικών ελαίων. Έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και προσφέρει γνήσια ποιοτικά προϊόντα κυρίως της κρητικής αλλά και της ευρύτερης ελληνικής υπαίθρου καθώς και ποικιλίες από όλο τον κόσμο. Τα βότανά που διαθέτουμε είναι δικής μας παραγωγής, αλλά συνεργαζόμαστε και με παραγωγούς από όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα εξωτικά φυτά και βότανα που δεν ευδοκιμούν στη χώρα μας, τα εισάγουμε ανά τον κόσμο. Η εταιρεία μας καλλιεργεί κατά κύριο λόγο τα προϊόντα της νότια του Ρεθύμνου Κρήτης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα της καλλιέργειας χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Τα προϊόντα μας δεν υφίστανται καμία τεχνική επεξεργασία, καθώς όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας γίνονται αποκλειστικά με το χέρι. Έτσι, υποσχόμαστε να σας παρέχουμε προϊόντα που θα σας χαρίσουν όλα τα αρώματα, τις γεύσεις και τα πολύτιμα συστατικά τους! Τα προϊόντα μας παραδίδονται άμεσα, υπεύθυνα και με συνέπεια σε χονδρέμπορους, λιανέμπορους και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εμπειρία, το μεράκι αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για το αντικείμενο της δουλείας μας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτουμε στον τομέα της βοτανολογίας και της βοτανοθεραπείας, αποτελούν την εγγύηση της πελατείας μας που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Domain icon Έμπορος χονδρικής

NATURE'S GOLD

ANTHEON 63

714 09 Heraklion - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Έμπορος χονδρικής

Δραστηριότητες της NATURE'S GOLD

  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
  • παραγωγή και εμπορία κρητικών αρωματικών φυτών
  • χονδρική πώληση βοτάνων
  • χονδρικη πωληση αιθεριων ελαιων
  • χονδρικη πωληση αφεψηματων βοτανων
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν