Το θυμάρι είναι ιθαγενές βότανο της Δυτικής Μεσογείου ιδιαίτερα γνωστό για την ευχάριστη και ελαφρώς πικάντικη γεύση του. Το Ελληνικό θυμάρι έχει αποκτήσει διεθνή φήμη λόγω του χαρακτηριστικού αρώματος λεμονιού και της υψηλής περιεκτικότητας σε αιθέρια ελαία. Το βιολογικό θυμάρι AΔΟLO καλλιεργείται στους πρόποδες του Ερυμάνθου και συγκομίζεται στο στάδιο της πλήρης άνθησης για να επιτευχθούν τα βέλτιστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Γαλλία
Η βανίλια εγχύεται και στη συνέχεια κονιορτοποιείται στο επιθυμητό μέγεθος σωματιδίων. Διατίθεται σε βιολογική μορφή, από Γάλλους κατασκευαστές.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές