• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Αποτελέσματα για

Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KIGEMA SP. Z.O.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα μηχανικών, τεχνικών και κορυφαίας κατηγορίας εμπειρογνωμόνων με εμπειρία 30 ετών στη χύτευση και στη μηχανική επεξεργασία. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και σχέσεις με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και θέλουμε να είμαστε ο προμηθευτής 1ης επιλογής για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ: Η KIGEMA ειδικεύεται στη φυγοκεντρική χύτευση για την παραγωγή ψηκτρών, δακτυλίων και χιτωνίων χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κραμάτων χαλκού με βάση τα διεθνή και τα τοπικά πρότυπα χύτευσης (όπως DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) και ειδικά κράματα. Τα υλικά που διαθέτουμε περιλαμβάνουν μπρούντζο, κράματα χαλκού-αλουμινίου, κράματα χαλκού-μολύβδου, ειδικό μπρούντζο, ορείχαλκο και προσαρμοσμένα κράματα. ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CNC: Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικής επεξεργασίας χάλυβα, χυτοσιδήρου, μη σιδηρούχων μετάλλων και τεχνικών πλαστικών. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες υψηλής ακρίβειας, μέσες και μικρές σειρές σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων. Τηρούμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως τα iso 9001: 2009, iso 18001-2004 και iso 14001-2005. Η IGEMA διαθέτει εργαστήριο που ελέγχει τις μηχανικές ιδιότητες προϊόντων, όπως σκληρότητα, επιμήκυνση, μικρόμετρα. Η KIGEMA διεξάγει επίσης ελέγχους διείσδυσης και υπερήχων και εκδίδει πιστοποιητικά συμμόρφωσης κατά EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κλιματιζόμενο θάλαμο μετρήσεων εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μέτρησης.

 2. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

 3. LBI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 4. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

 5. INOXYDA SA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Inoxyda είναι ένα αμμοχυτήριο για τεχνικά τεμάχια μεγάλων διαστάσεων (5 m x 5 m – 50 τόνοι) από κράματα ανθεκτικά στη διάβρωση: Από χαλκοαλουμίνιο ή μπρούντζο. Η Inoxyda υλοποιεί τυποποιημένα κράματα καθώς και ειδικά κράματα χαλκοαλουμινίου: Inoxyda 53H / 3P: Χυτεμένα τεμάχια, Inoxyda 53 AMA: Μη μαγνητικές εφαρμογές-Inoxyda 154: Αυξημένη αντίσταση. Η εμπειρία της Inoxyda στα τεμάχια μεγάλων διαστάσεων τής επιτρέπει να υλοποιεί όλα τα τεχνικά τεμάχια για υδραυλικά εξαρτήματα, αντλίες, στροφείς κ.λπ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HENKEL MODELLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες και παραγωγή CAD/CAM, αντικείμενο τέχνης, Ολοκληρωμένη επεξεργασία κατεργασμένων με αφαίρεση υλικού τεμαχίων, Επεξεργασία χυτών εξαρτημάτων κατά παραγγελία, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτο, Φρεζαριστά εξαρτήματα CNC από ανοξείδωτο χάλυβα, Υπηρεσίες προσομοίωσης, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, και σχεδιασμός με CAD. Έχει έδρα σε Biedenkopf, Γερμανία.

 2. VALFOND SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VALFOND SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, τυξη μεταλλων, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Varallo, Ιταλία.

 3. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIA E. RIPAMONTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση σε μεταλλικο καλουπι, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, μηχανικη κατεργασια κατα παραγγελια, και μπρουντζος με αλουμινιο. Έχει έδρα σε Sesto San Giovanni, Ιταλία.

 4. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Bione, Ιταλία.

 5. MODENA METALLI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MODENA METALLI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, μπρουντζινες ραβδοι, μπρουντζος με αλουμινιο, Μπρούντζος, και χαλκοκασσιτερος. Έχει έδρα σε Torrile, Ιταλία.

 1. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIA METAL LEGHE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυξη μεταλλων, ανοξειδωτος χαλυβας, Εξευγενισμός μετάλλων, τριχοειδεις σωληνες, ρινισματα μπρουντζου, χυτηρια συνεχους χυτευσης, αργυρος και κραματα, σφυρηλατηση χαλκου, και λευκο μεταλλο. Έχει έδρα σε Urgnano, Ιταλία.

 2. KRAVARIOTISMARINE

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας στηριζει την ελληνικη και την διεθνης ναυτιλια εδω και πολλα χρονια.Η παραδοση μας ειναι η πασης φυσεως κατασκευη σε ορειχαλκο (μπρουτζο) αλουμινιο και ανοξειδωτου.Ειδικευομαστε στον αντισπινθιρικο τομεα(no spark) ειδικα στα καραβια με φορτιο αρκετα ευφλεκτο.Σε εμας μπορειτε να δημιουργησετε οτι εχετε σκεφτει σε αντικατασταση και θελετε να κατασκευασετε σε χυτη μορφη.Ειμαστε ειδικοι σε χυτευσεις απλες αλλα και με προδιαγραφες με ολες τις πιστοποιησεις και ποιοτικης εργασιας. Εχουμε συμμετασχει σε πολλους διαγωνισμους δημοσιου και η συμβολη μας στο πολεμικο ναυτικο ειναι εξισου αριστη αρκετα χρονια με ποιοτητα εξειδικευση και συνεπεια σε οποιαδηποτε κατασκευης και υλικου που μας εχει ζητηθει. Περαν τις κατασκευης -τεχνικης υποστηριξης σε εμας θα βρειτε στο καταστημα αρκετα ειδη σε stock που κατασκευαζονται σε ημερησια διαταξη για γρηγορη εξυπηρετηση σας και στηριξη σε οτι εχει αφορα την βιομηχανια- ναυτιλια και την ακτοπλοι'ι'α.

 1. ZWIEBEL

  Γαλλία

  Η ZWIEBEL αποτελεί πρώτο κατασκευαστή βαριδίων και μαζών ακριβείας. Εργαστήριο εγκεκριμένο από τη COFRAC. Χύτευση κραμάτων χαλκού. Η εμπειρία, η υψηλή τεχνολογία στην κατασκευή μας κάνουν πρώτοι στη Γαλλική αγορά σε ότι αφορά τα βάρη και τις βαθμονομήσεις. Ειδικεύεται επίσης στην κατασκευή ειδικών βαριδίων, βαριδίων δοκιμών και βαριδίων δοκιμής και ελέγχου, βαριδίων από 1 mg μέχρι 2 τόνους σε όλες τις τάξεις ακριβείας : E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. Η ZWIEBEL σας συνοδεύει στον ορισμό τη μελέτη και την υλοποίηση των αναγκών σας. Η Zwiebel θέτει στην υπηρεσία των πελατών της την εμπειρία της και την ικανότητά της με την κατάρτιση στη μετρολογία. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση ενός εργαστηρίου βαθμονόμησής.Ειδικές υλοποιήσεις που σχεδιάζονται με τη βοήθεια εργαλείων διαχείρισης παραγωγής, υποβοηθούμενες με υπολογιστή, οπτικά δισδιάστατες και τρισδιάστατες. Η ZWIEBEL αποτελεί προμηθευτή διαφόρων κλάδων, όπως της αεροναυπηγικής, του αγροδιατροφικού τομέα, της χημείας, της φαρμακευτικής.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Χυτήριο συνεχούς χύτευσης και φυγοκεντρικής χύτευσης όλων των χυτών κραμάτων χαλκού και αλουμινίου κατά DIN EN 1982 και DIN EN 1706, μη σιδηρούχα μέταλλα. Ως πρόδρομο υλικό σε σωλήνες, δακτυλίους, χιτώνια, επίπεδες ράβδους, τετράγωνες και εξάγωνες ράβδους, πλάκες για την κατασκευή μηχανημάτων, τη χημική βιομηχανία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων. Η κατά QS πιστοποιημένη επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους κατασκευαστικών υλικών, καθώς και άλλες εγκρίσεις και δυνατότητες παραλαβής ως παραγωγός κατασκευαστικών υλικών.

 3. GEN-X FOUNDRIES

  Ελλάδα

  Η Εταιρία μας παράγει: - Χυτά από Αλουμίνιο βάση των Τεχνικών σας Προδιαγραφών, σε διάφορα μεγέθη και βάρος. Χρησιμοποιούμε ποικιλία κραμάτων, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.- Χυτά από διάφορα κράματα Ορειχάλκου, συμπεριλαμβανομένου και του κόκκινου και του κίτρινου Ορείχαλκου, βάση των Τεχνικών σας προδιαγραφών και βάρους. - Χυτά σε διάφορα κράματα μπρούτζου, βάση των Τεχνικών σας προδιαγραφών και βάρους. Η Εταιρία μας διαθέτει δικό της πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με δυνατότητες ΣΝΣ. Ο συνδυασμός ΣΝΣ και χειροκίνητων εργαλείων, μας δίνει την ευελιξία να χειριστούμε όλες τις απαιτήσεις κατεργασίας που έχετε. Έχουμε πλήρη δυνατότητα ΚΑΝΤ/ΚΑΜ για κατασκευή τροποποίηση ή επισκευή.Επίσης προσφέρουμε μεταλλικές επεξεργασίες όπως γυάλισμα, στίλβωση, ηλεκτροστατική βαφή και επιμετάλλωση.

 4. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Ισπανία

  Η Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. είναι μια ετιαρεία που ασχολείται με είδη χειροτεχνίας και την κατασκευή τεμαχίων αποκλειστικού σχεδιασμού. Πρόκειται για προϊόντα που κατασκευάζονται από χύτευση ευγενών υλικών όπως σίδηρο, αλουμίνιο, μπρούντζο, ασήμι, χρυσό και ρητίνη. Με κομψό φινίρισμα, προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα.

 5. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Ιταλία

  Φωσφορούχος μπρούτζος, χαλκονικέλιο, τεμάχια χυτευμένα με φυγοκέντρηση και σε κέλυφος, κατεργασία του χαλκού, του νικελίου και των κραμάτων, τεμάχια χαλκού, ραφινάρισμα μετάλλων, παλιοσίδερα μπρούτζου, χρυσός simili, κασσίτερος, σωλήνες από μπρούτζο, ζιρκόνιο.

 6. FONDERIA RAVAZZOLO

  Ιταλία

  Το χυτήριό μας είναι σε θέση να προμηθεύσει χυτά τεμάχια παντός τύπου από άμμο από 100 γραμμάρια μέχρι 1 κιλό, Δουλεύουμε σύμφωνα με τα πρότυπα και τα σχέδια των πελατών, καθώς και με ειδικά προϊόντα για όλους τους τύπους των κραμάτων. Η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες.

 7. MODELISTAS CODINA

  Ισπανία

  Ξύλινα καλούπια παντός τύπου για χυτήριο.

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LEBRONZE ALLOYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, κράματα χαλκού, και ορειχαλκινοι σωληνες. Έχει έδρα σε Suippes, Γαλλία.

 1. RAMÓN LOZANO S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία RAMÓN LOZANO S.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτήρια αλουμινίου, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτήρια αλουμινίου, χύτευση με έγχυση, και Υπεργολαβία στην χύτευση. Έχει έδρα σε Monserrat (valencia), Ισπανία.

 2. STG1 UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία STG1 UG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σογιας, και καυσιμα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 3. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων σε άμμο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

 4. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC PAJURCA METAL GROUP SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Oradea, Ρουμανία.

 5. IRON SALE EUROPE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία IRON SALE EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουτζος, μη σιδηρουχα μεταλλα, χυτοσιδηρος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Huy, Βέλγιο.

 6. LBI FOUNDRIES

  Γαλλία

  Η εταιρεία LBI FOUNDRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυγοκεντρη χυτευση, χυτηρια, και χυτευση σε καλουπι απο αμμο. Έχει έδρα σε Amneville, Γαλλία.

 7. SCILLA MECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCILLA MECCANICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων κραματων, μηχανικη κατεργασια χαλκου, μηχανικη κατεργασια κατα παραγγελια, και μπρουντζινοι δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Ghedi, Ιταλία.

 8. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, σφυρηλατηση εν θερμω, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, και Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Llobregat, Ισπανία.

 9. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, χαλκονικελιο, μπρουντζινες ραβδοι, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε San Vittore Olona, Ιταλία.

 10. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγκράφες και πόρπες, χυτηριο ακριβειας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, Αγκράφες και πόρπες, και έγχυση ζαμάκ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

256 Επιχειρήσεις