• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Αποτελέσματα για

Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LBI

  Γαλλία

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 2. MODELLERIA FERRIERI SRL

  Ιταλία

  Η Modelleria Ferrieri ειδικεύεται στη χύτευση μετάλλων. Δραστηριοποιείται στον τομέα από το 1970, με τρεις διαφορετικούς τομείς παραγωγής: το εργαστήριο μοντελοποίησης, χυτήριο και συνεργείο μηχανολογίας. Η Modelleria Ferrieri παράγει καλούπια και μοντέλα. Η έδρα της εκτείνεται σε 2700 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει καινοτόμο εξοπλισμό. Έξι κέντρα κατεργασίας αριθμητικού ελέγχου πέντε αξόνων και ένας εκτυπωτής 3D είναι εγκατεστημένα στο τμήμα μοντελοποίησης για τη δημιουργία πρωτοτύπων σε ABS.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

 4. INOXYDA SA

  Γαλλία

  Η Inoxyda είναι ένα αμμοχυτήριο για τεχνικά τεμάχια μεγάλων διαστάσεων (5 m x 5 m – 50 τόνοι) από κράματα ανθεκτικά στη διάβρωση: Από χαλκοαλουμίνιο ή μπρούντζο. Η Inoxyda υλοποιεί τυποποιημένα κράματα καθώς και ειδικά κράματα χαλκοαλουμινίου: Inoxyda 53H / 3P: Χυτεμένα τεμάχια, Inoxyda 53 AMA: Μη μαγνητικές εφαρμογές-Inoxyda 154: Αυξημένη αντίσταση. Η εμπειρία της Inoxyda στα τεμάχια μεγάλων διαστάσεων τής επιτρέπει να υλοποιεί όλα τα τεχνικά τεμάχια για υδραυλικά εξαρτήματα, αντλίες, στροφείς κ.λπ

 5. FONDERIA ARTISTICA RUOCCO

  Ιταλία

  Στα σιδηρουργεία του Καλλιτεχνικού Χυτηρίου Ruocco, από το 1970, δίνουμε ζωή σε φαινομενικά άψυχα αντικείμενα, από την πρώτη ύλη πλάθουμε με αρμονία και κομψότητα το πιο υπέροχο και ευγενές μέρος του, αυτό που μπορεί να συγκινήσει. Τα έργα μας λένε όμορφες ιστορίες γιατί ακόμη και πριν γίνουν γλυπτά είναι επιθυμίες που πηγάζουν από την καρδιά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Ιταλία

 2. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Γερμανία

 3. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Ιταλία

 4. MODENA METALLI SRL

  Ιταλία

 5. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Ιταλία

 1. KRAVARIOTISMARINE

  Ελλάδα

  Η εταιρεια μας στηριζει την ελληνικη και την διεθνης ναυτιλια εδω και πολλα χρονια.Η παραδοση μας ειναι η πασης φυσεως κατασκευη σε ορειχαλκο (μπρουτζο) αλουμινιο και ανοξειδωτου.Ειδικευομαστε στον αντισπινθιρικο τομεα(no spark) ειδικα στα καραβια με φορτιο αρκετα ευφλεκτο.Σε εμας μπορειτε να δημιουργησετε οτι εχετε σκεφτει σε αντικατασταση και θελετε να κατασκευασετε σε χυτη μορφη.Ειμαστε ειδικοι σε χυτευσεις απλες αλλα και με προδιαγραφες με ολες τις πιστοποιησεις και ποιοτικης εργασιας. Εχουμε συμμετασχει σε πολλους διαγωνισμους δημοσιου και η συμβολη μας στο πολεμικο ναυτικο ειναι εξισου αριστη αρκετα χρονια με ποιοτητα εξειδικευση και συνεπεια σε οποιαδηποτε κατασκευης και υλικου που μας εχει ζητηθει. Περαν τις κατασκευης -τεχνικης υποστηριξης σε εμας θα βρειτε στο καταστημα αρκετα ειδη σε stock που κατασκευαζονται σε ημερησια διαταξη για γρηγορη εξυπηρετηση σας και στηριξη σε οτι εχει αφορα την βιομηχανια- ναυτιλια και την ακτοπλοι'ι'α.

 2. ZWIEBEL

  Γαλλία

  Η ZWIEBEL αποτελεί πρώτο κατασκευαστή βαριδίων και μαζών ακριβείας. Εργαστήριο εγκεκριμένο από τη COFRAC. Χύτευση κραμάτων χαλκού. Η εμπειρία, η υψηλή τεχνολογία στην κατασκευή μας κάνουν πρώτοι στη Γαλλική αγορά σε ότι αφορά τα βάρη και τις βαθμονομήσεις. Ειδικεύεται επίσης στην κατασκευή ειδικών βαριδίων, βαριδίων δοκιμών και βαριδίων δοκιμής και ελέγχου, βαριδίων από 1 mg μέχρι 2 τόνους σε όλες τις τάξεις ακριβείας : E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. Η ZWIEBEL σας συνοδεύει στον ορισμό τη μελέτη και την υλοποίηση των αναγκών σας. Η Zwiebel θέτει στην υπηρεσία των πελατών της την εμπειρία της και την ικανότητά της με την κατάρτιση στη μετρολογία. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση ενός εργαστηρίου βαθμονόμησής.Ειδικές υλοποιήσεις που σχεδιάζονται με τη βοήθεια εργαλείων διαχείρισης παραγωγής, υποβοηθούμενες με υπολογιστή, οπτικά δισδιάστατες και τρισδιάστατες. Η ZWIEBEL αποτελεί προμηθευτή διαφόρων κλάδων, όπως της αεροναυπηγικής, του αγροδιατροφικού τομέα, της χημείας, της φαρμακευτικής.

 1. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Χυτήριο συνεχούς χύτευσης και φυγοκεντρικής χύτευσης όλων των χυτών κραμάτων χαλκού και αλουμινίου κατά DIN EN 1982 και DIN EN 1706, μη σιδηρούχα μέταλλα. Ως πρόδρομο υλικό σε σωλήνες, δακτυλίους, χιτώνια, επίπεδες ράβδους, τετράγωνες και εξάγωνες ράβδους, πλάκες για την κατασκευή μηχανημάτων, τη χημική βιομηχανία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων. Η κατά QS πιστοποιημένη επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους κατασκευαστικών υλικών, καθώς και άλλες εγκρίσεις και δυνατότητες παραλαβής ως παραγωγός κατασκευαστικών υλικών.

 2. GEN-X FOUNDRIES

  Ελλάδα

  Η Εταιρία μας παράγει: - Χυτά από Αλουμίνιο βάση των Τεχνικών σας Προδιαγραφών, σε διάφορα μεγέθη και βάρος. Χρησιμοποιούμε ποικιλία κραμάτων, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.- Χυτά από διάφορα κράματα Ορειχάλκου, συμπεριλαμβανομένου και του κόκκινου και του κίτρινου Ορείχαλκου, βάση των Τεχνικών σας προδιαγραφών και βάρους. - Χυτά σε διάφορα κράματα μπρούτζου, βάση των Τεχνικών σας προδιαγραφών και βάρους. Η Εταιρία μας διαθέτει δικό της πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με δυνατότητες ΣΝΣ. Ο συνδυασμός ΣΝΣ και χειροκίνητων εργαλείων, μας δίνει την ευελιξία να χειριστούμε όλες τις απαιτήσεις κατεργασίας που έχετε. Έχουμε πλήρη δυνατότητα ΚΑΝΤ/ΚΑΜ για κατασκευή τροποποίηση ή επισκευή.Επίσης προσφέρουμε μεταλλικές επεξεργασίες όπως γυάλισμα, στίλβωση, ηλεκτροστατική βαφή και επιμετάλλωση.

 3. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Ισπανία

  Η Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. είναι μια ετιαρεία που ασχολείται με είδη χειροτεχνίας και την κατασκευή τεμαχίων αποκλειστικού σχεδιασμού. Πρόκειται για προϊόντα που κατασκευάζονται από χύτευση ευγενών υλικών όπως σίδηρο, αλουμίνιο, μπρούντζο, ασήμι, χρυσό και ρητίνη. Με κομψό φινίρισμα, προσαρμοσμένα και εξατομικευμένα.

 4. VALVOMEC SRL

  Ιταλία

  Η Valvomec είναι μια επιχείρηση ενοποιημένης παραγωγής με 85 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών βαλβίδων σε μπρούντζο. Βρίσκεται σε ένα σύγχρονο, υψηλής χωρητικότητας κτίριο στη Valsesia, στη βιομηχανική περιοχή της Roccapietra (Vercelli), που λειτουργεί με νέο και δυναμικό προσωπικό για την υποστήριξη της πείρας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια ετών

 5. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Ιταλία

  Φωσφορούχος μπρούτζος, χαλκονικέλιο, τεμάχια χυτευμένα με φυγοκέντρηση και σε κέλυφος, κατεργασία του χαλκού, του νικελίου και των κραμάτων, τεμάχια χαλκού, ραφινάρισμα μετάλλων, παλιοσίδερα μπρούτζου, χρυσός simili, κασσίτερος, σωλήνες από μπρούτζο, ζιρκόνιο.

 6. FONDERIA RAVAZZOLO

  Ιταλία

  Το χυτήριό μας είναι σε θέση να προμηθεύσει χυτά τεμάχια παντός τύπου από άμμο από 100 γραμμάρια μέχρι 1 κιλό, Δουλεύουμε σύμφωνα με τα πρότυπα και τα σχέδια των πελατών, καθώς και με ειδικά προϊόντα για όλους τους τύπους των κραμάτων. Η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες.

 7. LEBRONZE ALLOYS

  Γαλλία

 8. HEMIMEX FRANCE

  Γαλλία

 1. RAMÓN LOZANO S.L.

  Ισπανία

 2. STG1 UG

  Γερμανία

 3. IRON SALE EUROPE

  Βέλγιο

 4. LBI FOUNDRIES

  Γαλλία

 5. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Ρουμανία

 6. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Ισπανία

 7. URALRESURS

  Ρωσία

 8. SCILLA MECCANICA SRL

  Ιταλία

 9. VALFOND SRL

  Ιταλία

 10. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

266 επιχειρήσεις