• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Έμπορος χονδρικής
  1. KRAVARIOTISMARINE

    Ελλάδα

    Η εταιρεια μας στηριζει την ελληνικη και την διεθνης ναυτιλια εδω και πολλα χρονια.Η παραδοση μας ειναι η πασης φυσεως κατασκευη σε ορειχαλκο (μπρουτζο) αλουμινιο και ανοξειδωτου.Ειδικευομαστε στον αντισπινθιρικο τομεα(no spark) ειδικα στα καραβια με φορτιο αρκετα ευφλεκτο.Σε εμας μπορειτε να δημιουργησετε οτι εχετε σκεφτει σε αντικατασταση και θελετε να κατασκευασετε σε χυτη μορφη.Ειμαστε ειδικοι σε χυτευσεις απλες αλλα και με προδιαγραφες με ολες τις πιστοποιησεις και ποιοτικης εργασιας. Εχουμε συμμετασχει σε πολλους διαγωνισμους δημοσιου και η συμβολη μας στο πολεμικο ναυτικο ειναι εξισου αριστη αρκετα χρονια με ποιοτητα εξειδικευση και συνεπεια σε οποιαδηποτε κατασκευης και υλικου που μας εχει ζητηθει. Περαν τις κατασκευης -τεχνικης υποστηριξης σε εμας θα βρειτε στο καταστημα αρκετα ειδη σε stock που κατασκευαζονται σε ημερησια διαταξη για γρηγορη εξυπηρετηση σας και στηριξη σε οτι εχει αφορα την βιομηχανια- ναυτιλια και την ακτοπλοι'ι'α.

  2. ZWIEBEL

    Γαλλία

    Η ZWIEBEL αποτελεί πρώτο κατασκευαστή βαριδίων και μαζών ακριβείας. Εργαστήριο εγκεκριμένο από τη COFRAC. Χύτευση κραμάτων χαλκού. Η εμπειρία, η υψηλή τεχνολογία στην κατασκευή μας κάνουν πρώτοι στη Γαλλική αγορά σε ότι αφορά τα βάρη και τις βαθμονομήσεις. Ειδικεύεται επίσης στην κατασκευή ειδικών βαριδίων, βαριδίων δοκιμών και βαριδίων δοκιμής και ελέγχου, βαριδίων από 1 mg μέχρι 2 τόνους σε όλες τις τάξεις ακριβείας : E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. Η ZWIEBEL σας συνοδεύει στον ορισμό τη μελέτη και την υλοποίηση των αναγκών σας. Η Zwiebel θέτει στην υπηρεσία των πελατών της την εμπειρία της και την ικανότητά της με την κατάρτιση στη μετρολογία. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση ενός εργαστηρίου βαθμονόμησής.Ειδικές υλοποιήσεις που σχεδιάζονται με τη βοήθεια εργαλείων διαχείρισης παραγωγής, υποβοηθούμενες με υπολογιστή, οπτικά δισδιάστατες και τρισδιάστατες. Η ZWIEBEL αποτελεί προμηθευτή διαφόρων κλάδων, όπως της αεροναυπηγικής, του αγροδιατροφικού τομέα, της χημείας, της φαρμακευτικής.

  3. IRON SALE EUROPE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία IRON SALE EUROPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουτζος, μη σιδηρουχα μεταλλα, χυτοσιδηρος, και Ορείχαλκος. Έχει έδρα σε Huy, Βέλγιο.

  4. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία SC PAJURCA METAL GROUP SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Oradea, Ρουμανία.

  5. COPPER COM

    Σερβία

    Η εταιρεία COPPER COM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, και Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες. Έχει έδρα σε Uzice, Σερβία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRM GROUP

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία TRM GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, και ξακριστρες. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  2. ECOMETALLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECOMETALLI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Cavaglià, Ιταλία.

  3. STROJAR D.O.O.

    Κροατία

    Η εταιρεία STROJAR D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δακτυλιοι απο χαλυβα. Έχει έδρα σε Donja Bistra, Κροατία.

  4. HDS YAPI INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία HDS YAPI INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Yenimahalle, Τουρκία.

  5. SCRAP SUPPLY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SCRAP SUPPLY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινο σύρμα, και εμποριο θραυσματων αλουμινιου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  1. SOROMAP TUNISIE

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOROMAP TUNISIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Sousse Ibn Khaldoun Riadh, Τυνησία.

  2. SEKKINOX

    Τυνησία

    Η εταιρεία SEKKINOX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Sfax Riadh, Τυνησία.

  1. URVASHI ENTERPRISES

    Ινδία

    Η εταιρεία URVASHI ENTERPRISES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκος, και χαλκος. Έχει έδρα σε MUMBAI, Ινδία.

  2. METALFIN, A.S.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία METALFIN, A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Sala, Σλοβακία.

  3. ARONHLAVACEK

    Τσεχία

    Η εταιρεία ARONHLAVACEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Praha, Τσεχία.

  4. VIMAL METALS

    Ινδία

    Η εταιρεία VIMAL METALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο χαλκο, και προϊοντα συρματοποιησης απο χαλκο. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  5. CLEMENT LTD

    Καμερούν

    Η εταιρεία CLEMENT LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυμνος χαλκος. Έχει έδρα σε fiango, Καμερούν.

  6. PROSER INVEST

    Τουρκία

    Η εταιρεία PROSER INVEST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  7. SPOJENE SLEVARNY SPOL. S.R.O. ZAVOD SNK KRNOV

    Τσεχία