• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Πάροχος υπηρεσιών
  1. ZWIEBEL

    Γαλλία

    Η ZWIEBEL αποτελεί πρώτο κατασκευαστή βαριδίων και μαζών ακριβείας. Εργαστήριο εγκεκριμένο από τη COFRAC. Χύτευση κραμάτων χαλκού. Η εμπειρία, η υψηλή τεχνολογία στην κατασκευή μας κάνουν πρώτοι στη Γαλλική αγορά σε ότι αφορά τα βάρη και τις βαθμονομήσεις. Ειδικεύεται επίσης στην κατασκευή ειδικών βαριδίων, βαριδίων δοκιμών και βαριδίων δοκιμής και ελέγχου, βαριδίων από 1 mg μέχρι 2 τόνους σε όλες τις τάξεις ακριβείας : E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. Η ZWIEBEL σας συνοδεύει στον ορισμό τη μελέτη και την υλοποίηση των αναγκών σας. Η Zwiebel θέτει στην υπηρεσία των πελατών της την εμπειρία της και την ικανότητά της με την κατάρτιση στη μετρολογία. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση ενός εργαστηρίου βαθμονόμησής.Ειδικές υλοποιήσεις που σχεδιάζονται με τη βοήθεια εργαλείων διαχείρισης παραγωγής, υποβοηθούμενες με υπολογιστή, οπτικά δισδιάστατες και τρισδιάστατες. Η ZWIEBEL αποτελεί προμηθευτή διαφόρων κλάδων, όπως της αεροναυπηγικής, του αγροδιατροφικού τομέα, της χημείας, της φαρμακευτικής.

  2. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

    Ιταλία

    Φωσφορούχος μπρούτζος, χαλκονικέλιο, τεμάχια χυτευμένα με φυγοκέντρηση και σε κέλυφος, κατεργασία του χαλκού, του νικελίου και των κραμάτων, τεμάχια χαλκού, ραφινάρισμα μετάλλων, παλιοσίδερα μπρούτζου, χρυσός simili, κασσίτερος, σωλήνες από μπρούτζο, ζιρκόνιο.

  3. TRM GROUP

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία TRM GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, και ξακριστρες. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  4. WERKSTATT FÜR BRONZEGUSS L.RIEKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKSTATT FÜR BRONZEGUSS L.RIEKE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γλυπτική, και Γλυπτική. Έχει έδρα σε Worpswede, Γερμανία.

  5. KARL CASPER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL CASPER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και χυτηρια. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

    Ελβετία

    Η εταιρεία GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Καμπάνες - χύτευση, Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Καμπάνες - χύτευση, και Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά. Έχει έδρα σε Uetendorf, Ελβετία.

  2. BRONZEBILDGIESSEREI LACHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRONZEBILDGIESSEREI LACHMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Ziesendorf, Γερμανία.

  3. KUNSTGIESSEREI GREGOR INHABER: WOLFGANG GREGOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTGIESSEREI GREGOR INHABER: WOLFGANG GREGOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Kotzen, Γερμανία.

  4. METALTEK ENDUSTRI

    Τουρκία

    Η εταιρεία METALTEK ENDUSTRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκος. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  5. ALUMET SP Z O O

    Πολωνία

    Η εταιρεία ALUMET SP Z O O, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει έδρα σε Gryfino, Πολωνία.

  1. ROBA METALS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROBA METALS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Ijsselstein Ut, Κάτω Χώρες.

  2. SOROMAP TUNISIE

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOROMAP TUNISIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Sousse Ibn Khaldoun Riadh, Τυνησία.

  1. SEKKINOX

    Τυνησία

    Η εταιρεία SEKKINOX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Sfax Riadh, Τυνησία.

  2. ZAKLAD ODLEWNICZY METAL KOLOR

    Πολωνία

    Η εταιρεία ZAKLAD ODLEWNICZY METAL KOLOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Starachowice, Πολωνία.

  3. BR CASTING COMPANY A/S

    Δανία

    Η εταιρεία BR CASTING COMPANY A/S, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, και Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει έδρα σε Ruds Vedby, Δανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Χυτήρια- χαλκό- μπρούντζο και ορείχαλκο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ