• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Τουρκία

Τουρκία
  1. DIZAYN TEKNIK BORU VE ELEMANLARI SANAYI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

    Η Dizayn Group κατασκευάζει σωλήνες και συνδέσμους σωληνώσεων (ρακόρ) όπως τα PPR (υγειονομικά συστήματα και συνδυασμένες εγκαταστάσεις), σιγαστήρες (δίκτυο εκκένωσης λυμάτων), PE100 (δίκτυα πόσιμου νερού), αυλακωτοί σωλήνες (συστήματα αγωγών), PE80 (δίκτυα φυσικού αερίου), συστήματα στάγδην άρδευσης και άρδευσης με τεχνητή βροχή (γεωργικά αρδευτικά συστήματα) και Pex (συστήματα θέρμανσης εδάφους).

  2. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  3. EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες αλουμινοχαρτου, σωληνες νερου, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. HASS PIPE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Hasspipe είναι μια εταιρεία κατασκευής αγωγών για φρεάτια από την Konya, στην Τουρκία η οποία ιδρύθηκε το 2018. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε πάντα μπροστά από την καμπύλη και να ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Έχουμε αποκτήσει την φήμη μας στην παραγωγή προϊόντων σε σειρά και κατά παραγγελία, τα οποία τηρούν τα διεθνή πρότυπα όπως TS, EN, και ISO. Επιπλέον, προκειμένου να διατηρήσουμε την συνοχή της ποιότητας σε όλες μας τις επιχειρήσεις, εφαρμόζουμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001: 2000. Στην Hasspipe, παράγουμε επένδυση φρεατίων από PVC, αγωγοί φιλτραρίσματος και προσαρμογές, μεταλλική επένδυση φρεατίου, ελικοειδείς συγκολλημένοι σωλήνες, σωλήνες στήλης και προσαρμογές. Οι παραγωγικές μας δραστηριότητας επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των αναγκών του βιομηχανικού, εμπορικού τομέα καθώς και της δόμησης. Είμαστε περήφανοι για την παράδοση των προϊόντων μας παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να τους ικανοποιήσουμε κατά 100%.Με ισχυρή επικέντρωση στην κοπή ακριβείας, στον έλεγχο της ποιότητας και στην ασφάλεια, ενισχύσαμε την θέση μας ως αξιόπιστος εταίρος για τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις σωληνώσεων ποιότητας. Είτε χρειάζεστε τυποποιημένα προϊόντα ή εξατομικευμένες λύσεις, κατέχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και θερμανση οροφων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HAKAN PLASTIK BORU VE PROFIL SANAYI TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία HAKAN PLASTIK BORU VE PROFIL SANAYI TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  2. ARILI PLASTIK SANAYII A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARILI PLASTIK SANAYII A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. DOYA TECHNOLOGY

    Τουρκία

    Η εταιρεία DOYA TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους pvc, και σωληνες απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Karatay, Τουρκία.

  4. SPK SOGUT PLASTIK VE KALIP SAN.A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία SPK SOGUT PLASTIK VE KALIP SAN.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SUPERLAS SUPERLASTIK KAUCUK VE PLASTIK SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUPERLAS SUPERLASTIK KAUCUK VE PLASTIK SANAYI VE TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  1. DOGU METAL SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

    Τουρκία

  2. STCPLAST

    Τουρκία

    Η εταιρεία STCPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωλήνες άρδευσης στάγδην και σύνδεσμοι, μηχανήματα συγκόλλησης πλαστικών σωλήνων, ταξινομητες, και αυλακωτοί σπειροειδείς σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE). Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  1. KALYON PLASTIK SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία KALYON PLASTIK SANAYI VE TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  2. PLASTHERM

    Τουρκία

    Η εταιρεία PLASTHERM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, θερμανση οροφων, σωληνες νερου, και συνδέσεις μετάβασης για σωλήνες πολυπροπυλενίου (ppr). Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. EGEPLAST EGE PLASTIK TICARET VE SANAYI A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία EGEPLAST EGE PLASTIK TICARET VE SANAYI A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. PILSA PLASTIK SANAYI A S

    Τουρκία

  5. TEKNIK KAUCUK PLASTIK SAN. VE TIC. A.S.

    Τουρκία

  6. KARBONOKS BORU FITTINGS METALSANAYI VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARBONOKS BORU FITTINGS METALSANAYI VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. SALMAN PLASTIK PROFIL SANAYI TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SALMAN PLASTIK PROFIL SANAYI TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. TOKMAN TICARET VE SANAYI KOLLEKTIF SIRKETI AHMET TOKMAN VE ORTAGI

    Τουρκία

  1. POLIMER KAUCUK SANAYI VE PAZARLAMA A S

    Τουρκία

  2. AYDIN PLASTIK SANAYI VE TICARETLIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYDIN PLASTIK SANAYI VE TICARETLIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. MPLAST.PPRC PIPES & FITTINGS LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία MPLAST.PPRC PIPES & FITTINGS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, σωληνες απο pp-r, συνδεσμοι απο pp-r, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. GOLDEN PLASTIK LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία GOLDEN PLASTIK LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι σωληνωσεων, και συνδεσμοι για σωληνες απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  5. GÜVEN PLASTIK SAN TIC LTD STI

    Τουρκία

  6. AKIN PLASTIK BORU SANAYI A S

    Τουρκία

  7. PO-EL-SAN PLASTIK SAN TIC VE PAZ LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PO-EL-SAN PLASTIK SAN TIC VE PAZ LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  8. TRELLEBORG OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

  9. FAMATEKNIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία FAMATEKNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπειροειδεις σωληνες για πεπιεσμενο αερα, σωληνες απο πλαστικο, και βιομηχανικα εργαλεια πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Cayirova, Τουρκία.

  10. PIMTAŞ PLASTIK INŞ. MALZ. SAN VE TIC. A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMTAŞ PLASTIK INŞ. MALZ. SAN VE TIC. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτοι αγωγοί από πλαστικό. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν