• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

Αποτελέσματα για

Καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι - Τουρκία

Τουρκία
  1. YTT AUTO SPARE PARTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία YTT AUTO SPARE PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, οργανα αναρτησεων και αποσβεστηρων για αυτοκινουμενα οχηματα, και Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Bursa / Turkiye, Τουρκία.

  2. PUMA PRO PARTS LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία PUMA PRO PARTS LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, εξαρτηματα για αντλιες σκυροδεματος, Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και εξαρτηματα και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  3. LIKYA TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία LIKYA TRADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κατασκευων, μηχανες κατεργασιας μεταλλων, σωληνες απο σιλικονη, και Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. NOA KAUÇUK PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία NOA KAUÇUK PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Çerkezköy, Τουρκία.

  5. DIZAYN TEKNIK BORU VE ELEMANLARI SANAYI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

    Η Dizayn Group κατασκευάζει σωλήνες και συνδέσμους σωληνώσεων (ρακόρ) όπως τα PPR (υγειονομικά συστήματα και συνδυασμένες εγκαταστάσεις), σιγαστήρες (δίκτυο εκκένωσης λυμάτων), PE100 (δίκτυα πόσιμου νερού), αυλακωτοί σωλήνες (συστήματα αγωγών), PE80 (δίκτυα φυσικού αερίου), συστήματα στάγδην άρδευσης και άρδευσης με τεχνητή βροχή (γεωργικά αρδευτικά συστήματα) και Pex (συστήματα θέρμανσης εδάφους).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  2. SAHHORTUM SANAYII HASAN FILIZ

    Τουρκία

    Η εταιρεία SAHHORTUM SANAYII HASAN FILIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Osmangazi / Bursa, Τουρκία.

  3. EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες αλουμινοχαρτου, σωληνες νερου, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. TRELLEBORG OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

  5. SUPERLAS SUPERLASTIK KAUCUK VE PLASTIK SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUPERLAS SUPERLASTIK KAUCUK VE PLASTIK SANAYI VE TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  1. EGEPLAST EGE PLASTIK TICARET VE SANAYI A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία EGEPLAST EGE PLASTIK TICARET VE SANAYI A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. SALMAN PLASTIK PROFIL SANAYI TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SALMAN PLASTIK PROFIL SANAYI TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. HAKAN PLASTIK BORU VE PROFIL SANAYI TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία HAKAN PLASTIK BORU VE PROFIL SANAYI TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  2. PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PLASTHERM - PLATIN ISI MAKINA MUHENDISLIK TAAHHUT VE TICARET LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και θερμανση οροφων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. TEKNIK KAUCUK PLASTIK SAN. VE TIC. A.S.

    Τουρκία

  4. PLASTHERM

    Τουρκία

    Η εταιρεία PLASTHERM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, θερμανση οροφων, σωληνες νερου, και συνδέσεις μετάβασης για σωλήνες πολυπροπυλενίου (ppr). Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. POLIMER KAUCUK SANAYI VE PAZARLAMA A S

    Τουρκία

  6. PO-EL-SAN PLASTIK SAN TIC VE PAZ LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PO-EL-SAN PLASTIK SAN TIC VE PAZ LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  7. ARILI PLASTIK SANAYII A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARILI PLASTIK SANAYII A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. AYDIN PLASTIK SANAYI VE TICARETLIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYDIN PLASTIK SANAYI VE TICARETLIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. GÜVEN PLASTIK SAN TIC LTD STI

    Τουρκία

  2. PILSA PLASTIK SANAYI A S

    Τουρκία

  3. KALYON PLASTIK SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία KALYON PLASTIK SANAYI VE TICARET A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  4. TOKMAN TICARET VE SANAYI KOLLEKTIF SIRKETI AHMET TOKMAN VE ORTAGI

    Τουρκία

  5. MPLAST.PPRC PIPES & FITTINGS LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία MPLAST.PPRC PIPES & FITTINGS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, σωληνες απο pp-r, συνδεσμοι απο pp-r, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. AKIN PLASTIK BORU SANAYI A S

    Τουρκία

  7. DOGU METAL SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

    Τουρκία

  8. KARBONOKS BORU FITTINGS METALSANAYI VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARBONOKS BORU FITTINGS METALSANAYI VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. SPK SOGUT PLASTIK VE KALIP SAN.A.S.

    Τουρκία

    Η εταιρεία SPK SOGUT PLASTIK VE KALIP SAN.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  10. MES KAUCUK LDT

    Τουρκία

    Η εταιρεία MES KAUCUK LDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Αγωγοί από καουτσούκ EPDM, εύκαμπτοι ελαστικοί σωλήνες για καύσιμα, Καουτσούκ - προϊόντα, και Σωλήνες από καουτσούκ νιτριλίου. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 Επιχειρήσεις