• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. GRÜNING & LOSKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Grüning & Loske GmbH αντιπροσωπεύει έναν επιτυχημένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών. Παρέχουμε καλές ιδέες, τεχνολογία αιχμής, μακρόχρονη παράδοση στο τεχνικό εμπόριο και καινοτόμες λύσεις με έναν κοινό στόχο: Τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας σύναψης συμβάσεων. Τα σχέδια εξωτερικής ανάθεσης με τη διαχείριση τμημάτων C και τα μέτρα τυποποίησης για τη βιομηχανία και το εμπόριο είναι εξίσου σημαντικά, όπως είναι η δημιουργία σχεδίων εξορθολογισμού στον τομέα της αποστολής και της εφοδιαστικής. Μπορείτε να βασιστείτε στην αίσθηση ευθύνης και ποιότητας που διαθέτουμε, από την πρώτη συνάντηση μέχρι την έγκαιρη παράδοση. Το όραμά μας: Ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών στο καθημερινό εμπόριο Προσανατολισμένη στον πελάτη ομάδα στο τεχνικό εμπόριο Εδραίωση ως ο πιο ικανός συνεργάτης των πελατών μας Μέγιστη δυνατή οικονομική επιτυχία με τις δραστηριότητές μας για τους πελάτες μας και την Grüning & Loske.

  2. DIZAYN TEKNIK BORU VE ELEMANLARI SANAYI VE TICARET A.S.

    Τουρκία

    Η Dizayn Group κατασκευάζει σωλήνες και συνδέσμους σωληνώσεων (ρακόρ) όπως τα PPR (υγειονομικά συστήματα και συνδυασμένες εγκαταστάσεις), σιγαστήρες (δίκτυο εκκένωσης λυμάτων), PE100 (δίκτυα πόσιμου νερού), αυλακωτοί σωλήνες (συστήματα αγωγών), PE80 (δίκτυα φυσικού αερίου), συστήματα στάγδην άρδευσης και άρδευσης με τεχνητή βροχή (γεωργικά αρδευτικά συστήματα) και Pex (συστήματα θέρμανσης εδάφους).

  3. ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για εμβολα, Έδρανα ολίσθησης από πλαστικό, ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. LION GROUP CO.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LION GROUP CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, συνδετικα σωληνων, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξαρτηματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  5. DYKA PLASTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DYKA PLASTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Overpelt, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HYDRO MSO

    Λίβανος

    Η εταιρεία HYDRO MSO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Beirut, Λίβανος.

  2. MOLECOR TECNOLOGÍA, S. L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία MOLECOR TECNOLOGÍA, S. L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη ποσιμου νερου, σωληνες για εγκαταστασεις αρδευσης, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Loeches, Ισπανία.

  3. ROWIN PLASTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ROWIN PLASTICS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Heist-Op-Den-Berg, Βέλγιο.

  4. EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKO MAKINA SAN.VE TIC.LTF STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες αλουμινοχαρτου, σωληνες νερου, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. MARTENS PLASTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MARTENS PLASTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανέσεις κατοικίας, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Mol, Βέλγιο.

  1. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  2. C.X.INDUSTRY & TRADE CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία C.X.INDUSTRY & TRADE CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορειχαλκινα εξαρτηματα, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

  1. GUANGJIN(ZHENGZHOU) I & E TRADING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία GUANGJIN(ZHENGZHOU) I & E TRADING CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Zhengzhou, Κίνα.

  2. REBOCA REPOLEN

    Ισπανία

    Σωλήνες και αξεσουάρ από PP και PE. Αξεσουάρ και σωλήνες για στάγδην άρδευση.

  3. JUMBOFLEX

    Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

    Η εταιρεία JUMBOFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοί σωλήνες, πλαστικοι σωληνες, Σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό, και ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Taichung City, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

  4. HYDROMEKA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HYDROMEKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, υδραυλικοι συμπλεκτες, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Wijnegem, Βέλγιο.

  5. KAIPING DIJIE SANITARY WARE CO.LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία KAIPING DIJIE SANITARY WARE CO.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό, και Είδη υγιεινής. Έχει έδρα σε Shuikou Town Kaiping City, Κίνα.

  6. CTRA

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Εδώ και 25 χρόνια, η CTRA είναι ο αξιόπιστος εταίρος που σας συνοδεύει σε όλα τα έργα σας. Μια εξειδικευμένη ομάδα στον τομέα της μεταποίησης των σύνθετων υλικών FRP και των θερμοπλαστικών. Η μακροζωία αυτή αποτελεί εγγύηση μιας τεχνικής και ποιοτικής αξιοπιστίας που εμπλέκει φυσικά την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η CTRA κατέχει πιστοποίηση ISO 9001 από το 2000, αριστεύει στα ετοιμοπαράδοτα έργα, από τον βασικό σχεδιασμό, μέχρι την θέση σε λειτουργία κατά την παράδοση. Η δραστηριότητα μας καλύπτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών: -Σχεδιασμός συστημάτων σωληνώσεων, αναλυτικός σχεδιασμός των μέσων υποστήριξης, δεξαμενές, τόρνοι πλυσίματος, κατασκευή τυποποιημένων ή ειδικών εξαρτημάτων κατόπιν αίτησης, προκατασκευή συστημάτων σωληνώσεων, κατασκευή διαφόρων τόρνων πλυσίματος, μέχρι 6 μ διαμέτρου. Χάρη στην έμπειρη της ομάδα, η CTRA καλύπτει: Την μεταποίηση των θερμοσκλυρηνούμενων υλικών: •Ρητίνη/ καλούπι, •Επικάλυψη, •Αντοχή, Μηχανική. Την μεταποίηση των θερμοπλαστικών υλικών: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

  7. TSC-WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Η TSC-Wagner GmbH ως κατασκευαστής συστημάτων εύκαμπτων σωλήνων και δικλείδων, είναι πάντοτε προσανατολισμένη στον πελάτη προκειμένου να βρίσκει πάντοτε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ βελτιστοποιημένων λύσεων για τον πελάτη, ενός ισορροπημένου τυποποιημένου προγράμματος και προγράμματος αποθήκης, καθώς και μιας σχέσης τιμής απόδοσης. Επικεντρωνόμαστε στους παρακάτω τομείς: εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης και φυσητήρων, εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης, πίεσης και μεταφοράς, εύκαμπτοι σωλήνες πίεσης και πεπιεσμένου αέρα, εύκαμπτοι σωλήνες χημικών προϊόντων και υψηλής θερμοκρασίας, εύκαμπτοι σωλήνες για τη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων

  8. HASS PIPE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Hasspipe είναι μια εταιρεία κατασκευής αγωγών για φρεάτια από την Konya, στην Τουρκία η οποία ιδρύθηκε το 2018. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε πάντα μπροστά από την καμπύλη και να ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας. Έχουμε αποκτήσει την φήμη μας στην παραγωγή προϊόντων σε σειρά και κατά παραγγελία, τα οποία τηρούν τα διεθνή πρότυπα όπως TS, EN, και ISO. Επιπλέον, προκειμένου να διατηρήσουμε την συνοχή της ποιότητας σε όλες μας τις επιχειρήσεις, εφαρμόζουμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001: 2000. Στην Hasspipe, παράγουμε επένδυση φρεατίων από PVC, αγωγοί φιλτραρίσματος και προσαρμογές, μεταλλική επένδυση φρεατίου, ελικοειδείς συγκολλημένοι σωλήνες, σωλήνες στήλης και προσαρμογές. Οι παραγωγικές μας δραστηριότητας επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των αναγκών του βιομηχανικού, εμπορικού τομέα καθώς και της δόμησης. Είμαστε περήφανοι για την παράδοση των προϊόντων μας παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να τους ικανοποιήσουμε κατά 100%.Με ισχυρή επικέντρωση στην κοπή ακριβείας, στον έλεγχο της ποιότητας και στην ασφάλεια, ενισχύσαμε την θέση μας ως αξιόπιστος εταίρος για τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις σωληνώσεων ποιότητας. Είτε χρειάζεστε τυποποιημένα προϊόντα ή εξατομικευμένες λύσεις, κατέχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η παραγωγή σωλήνων από καουτσούκ υψηλής ποιότητας είναι εξ ολοκλήρου αυτοματοποιημένη. Επιπλέον των τυποποιημένων προϊόντων, η Thor κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα σωλήνων για πολύ ειδικές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων μη συνηθισμένων διαμέτρων. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε σωλήνες για τον ναυτικό τομέα, σωλήνες για τη σιδηρουργία, σωλήνες εξοπλισμένους με εξωτερική θερμική προστασία από υαλόνημα και ίνες πυριτίου, σωλήνες υπεράκτιας εξόρυξης πετρελαίου με εξαιρετική αντοχή στην έλξη...

  2. NPI ITALIA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ιστορία της NPI Italia αποτελεί καρπό μιας μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης. Η βιομηχανική δραστηριότητα της οικογένειας Parigi γεννήθηκε το 1950 στο Μιλάνο. Στα τέλη της δεκαετίας του '60, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Monza και το 1975 ο Cesare Parigi κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Parinox®, τον πρώτο εύκαμπτο σωλήνα από καουτσούκ, με ταινιόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπει τη σύνδεση του δικτύου διανομής νερού με κάθε είδους βαλβίδες. Αυτό το προϊόν κάνει την εταιρεία γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η NPI Italia αποτελεί μέρος του Ομίλου Neoperl από το 2014.

  3. ERRECINQUE S.R.L

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Errecinque είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των θερμοπλαστικών σωλήνων, έγχυσης πλαστικών και ελαστικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία, κυρίως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με παρουσία στην αγορά από το 1981, η εταιρεία διαθέτει 4 εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία, 1 στη Ρουμανία σε JV με την Rochling Automotive και 1 υποκατάστημα με αποθήκη στις ΗΠΑ κοντά στο Ντιτρόιτ.

  4. SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD.

    Ουγγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Καουτσούκ - προϊόντα, χυτευση καουτσουκ, προφιλ απο καουτσουκ, λαστιχένιες σφήνες, Κεκαμμένοι σωλήνες, και μπάλες για κόσκινο. Έχει έδρα σε Pásztó, Ουγγαρία.

  5. EXTRUPLESA

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXTRUPLESA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, εξωθηση πλαστικων υλικων, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε La Muela-Zaragoza, Ισπανία.

  6. RIZZO AQUAE S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RIZZO AQUAE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, συνδεσμοι για σωληνες απο πλαστικο, υδραυλικα ειδη κιγκαλεριας, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Fonte Nuova, Ιταλία.

  7. CARRAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARRAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, καουτσουκ, Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί, Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  8. DIESSE RUBBER HOSES SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIESSE RUBBER HOSES SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Filago, Ιταλία.

  9. M.B.T. DI MARIO ARMENI

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.B.T. DI MARIO ARMENI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, Σωλήνες και αγωγοί από PVC, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sestu, Ιταλία.

  10. NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες, θερμοπλαστικοι σωληνες, και Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

398 Επιχειρήσεις