• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. 3L DISTRIBUTION 66

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η 3L DISTRIBUTION 66 είναι μια κεντρική πλατφόρμα αγορών που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες εφοδιασμού ενώ ωφελείστε από πληθώρα υπηρεσιών. Πάνω από 15 000 σήματα, εκ των οποίων η φημισμένη μας ιδιόκτητη φίρμα Belle France, προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς με δυνατότητα συμπλήρωσης ανάλογα με την ζήτηση, που μας επιτρέπει να εφοδιάζουμε καταστήματα από 200 ως 3000 τ.μ. Η ποικιλία μας και οι συνθήκες μας αγοράς μας επιτρέπουν να εφοδιάσουμε επίσης χονδρέμπορους που αναδιανέμουν στις εγχώριες τους αγορές προς τα καταστήματα λιανικής και τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης εκτός οικίας (RHD) παραδίδοντας σε καφετέριες, ξενοδοχεία εστιατόρια, μέρη συμβίωσης, διεθνείς οργανώσεις.Για τα Σούπερ μάρκετ, συστήνουμε την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία απαραίτητη για την επιτυχία του καταστήματος. Για τους χονδρέμπορους, προτείνουμε μια μειωμένη γκάμα αλλά αρκετά μεγάλη και σας προτρέπουμε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας μεικτών εμπορευματοκιβωτίων με πάνω από δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες, εμπορικά σήματα στις καλύτερες τιμές, που σας επιτρέπει να μειώσετε στο ελάχιστο τα αποθέματα και τις άχρηστες ακινητοποιήσεις. Εκτός από τα 1 000 σημεία πώλησης που εφοδιάζονται καθημερινά στην Γαλλία, η αποτελεσματική μας υπηρεσία διαχείρισης διακίνησης μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε παραγγελία από διεθνούς πελάτες τηρώντας τα πιο αυστηρά πρότυπα εξαγωγής. Διαθέτουμε άδεια από της κτηνιατρικές γαλλικές υπηρεσίες και είμαστε εγγεγραμμένοι στις αρχές πολλών χωρών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε για αυτό εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία αυθεντικών οίνων ποιότητας, σεβόμενοι τα οικοσυστήματα και ικανοποιώντας τις απολαύσεις όσων εκτιμούν το κρασί. Τα κτήματα Domaines Fabre είναι οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 3 γενιές σε ονομασίες προέλευσης Haut-Médoc & Margaux. 'Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν πιστοποίηση μεγάλης περιβαλλοντολογικής αξίας 3ης βαθμίδας (Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE)). Φροντίζουμε για την προστασία της βιοποικιλότητας και για τον περιορισμό της ενεργειακής μας κατανάλωσης. 'Όλα τα κτήματα Fabre καλύπτουν 90 εκτάρια αμπελώνων. Τα κρασιά που παράγονται προορίζονται για εξαγωγή σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες. Διανέμουμε το σύνολο των κρασιών μας απευθείας από τους εισαγωγείς και διανομείς σε κλειστό κύκλωμα, εκτός εμπορίου. Η ιχνηλάτηση των κρασιών μας, ο έλεγχος των τιμών μας και η επιλογή επιλεγμένων εταίρων/ διανομέων αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της δέσμευσης μας απέναντι στους πελάτες μας. 4 από τα κτήματα μας διαθέτουν το σήμα "Crus Bourgeois". "Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα. Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13, 5° περίπου ανάλογα το κρασί."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. TRADELINE GROUP

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η TRADELINE Poland ιδρύθηκε το 2016, πρόκειται για μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πολωνία η οποία αναλαμβάνει τον εφοδιασμό μειγμάτων προϊόντων μεγάλης ζήτησης στην αγορά, όπως φυτικά έλαια, αυτοκίνητα, τρόφιμα και ποτά, ακατέργαστα καλώδια χαλκού κ.λπ. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας παγκοσμίως και εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως πρώτη προτεραιότητα. Συνεπώς, σας υποδεχόμαστε στην εμπορική μας αγορά, σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που ονειρεύεστε ώστε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Στον χαρτοφύλακα μας, διαθέτουμε πολλές γνωστές φίρμες και μια μεγάλη γκάμα με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, όπως: Τρόφιμα χονδρική πώληση σε ζαχαρωτά, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, ηλιέλαιο, αλεύρι, κρέατα. - Μη-τρόφιμα: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Εργαλεία: άχρηστα μέταλλα, χημικά, Αεριούχα ποτά: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Pepsi Ενεργειακά ποτά: Redbull, Monster, κ.λπ. Μπύρα: Heineken, Monster, κ.λπ. Προϊόντα ξυλείας: ξύλινα πέλετ, αποξέσματα, μπρικέτες, ευρωπαλέτες και πολλά άλλα! Στόχος μας να προσφέρουμε άριστες επιλογές με υγιεινά προϊόντα στους πελάτες μας που προέρχονται από επώνυμες φίρμες που προσαρμόζουν τα προϊόντα τους ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των παγκοσμίων πελατών. Η εταιρεία έχει ταράξει τα νερά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Επίσης, συνεργαζόμαστε με ορισμένους καταχωρημένους και νόμιμους παραγωγούς και ορισμένες εταιρείες εισαγωγής/ εξαγωγής εξαιτίας της ποιότητας που προσφέρουν. Υπό την ηγεσία εξαιρετικών εκπαιδευτών, η εταιρεία αναπτύχθηκε εξαιρετικά ραγδαία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MMC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η MMC είναι χονδρέμπορος, διανομέας στις Ευρωπαϊκές και διεθνείς εισαγωγές- εξαγωγές διαφόρων εμπορευμάτων. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο: προϊόντα διατροφής, οικοσκευές, κονσερβοποιίες, μη οινοπνευματώδη ποτά, προϊόντα υγιεινής και περιποίησης, ηλεκτρονικά τσιγάρα, καλλυντικά, καθώς και χιλιάδες φίρμες αναφοράς όπως οι Coca-Cola, Fanta και άλλες. Με 3 καταστήματα στην Aubervilliers, η MMC βρίσκεται στην κορυφή με ασύγκριτες τιμές. Δίνει την δυνατότητα σε καταστήματα, υπεραγορές, σούπερ μάρκετ, μπακάλικα, εστιάτορες, κ.λπ. να επωφελούνται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε ελκυστικές τιμές με μια ελεγχόμενη διαχείριση διακίνησης σε όλη την γαλλική επικράτεια. Ξεπουλάμε σε τακτικά διαστήματα διάφορα είδη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εμπορικό τμήμα στο +33 661757133 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση 38 RUE DE LA HAIE AU COQ 93300 Aubervilliers. Ο ιστότοπος μας βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας.

 2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. MAZETTO COMPANY

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by Europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η HOL DING HOLDING B.V. ιδρύθηκε το 2001 και έχει υιοθετήσει μια προσεγμένη και ευέλικτη προσέγγιση ώστε να προσφέρει υπηρεσίες εμπορίου και αποστολής από άκρη σε άκρη. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, με έναν εκτενή δίκτυο που αναπτύσσει θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από την Ολλανδία, την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Κίνα- Σανγκάη, Νινγκμπο, Ξουζού, την Ινδία, την Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015, που σημαίνει από την πλευρά μας μια μεγαλύτερη αφοσίωση, μια διεπαφή επεξεργασίας με μηδενικό σφάλμα, μια πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην παράδοση των κατάλληλων αποτελεσμάτων ενισχύοντας έτσι τα πρότυπα απόδοσης όλης της ομάδας από την πλευρά μας. Είμαστε εισαγωγέας, εξαγωγέας και αντιπρόσωπος που προσφέρει τις πρώτες 500+ φίρμες του κόσμου εντός του τμήματος της FMCG. Στο ισχυρό μας δίκτυο σχέσεων, θα βρείτε διεθνείς αντιπροσώπους που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας. Η HOL DING HOLDING B.V. είναι επίσης μια από της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες της FMCG στην Μέση Ανατολή, εφοδιάζοντας πάνω από 40 χώρες στον κόσμο. Πέρα από το εμπόριο 500 διεθνών φιρμών, παρέχουμε γραφεία στους πελάτες μας ώστε να αναπτύσσουν προϊόντα σε εμπορικά σήματα όπως το σαπούνι Oak Beauty & Gate & 7. Στόχος μας να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ παραγωγών και τελικών καταναλωτών. Δεσμευόμαστε να είμαστε η αξιόπιστη σας πηγή ανεύρεσης αυθεντικών προϊόντων ώστε να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από τον πλανήτη, δημιουργώντας έτσι έναν καλύτερο κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  H εταιρεία περιορισμένης ευθύνης "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" που ιδρύθηκε το 1901, παράγει οινοπνευματώδη ποτά όπως : βότκα, vetch, rosolio, απεριτίφ, λικέρ με ισχυρή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει πάνω από 30 ποτά διαφόρων εμπορικών σημάτων. Η εταιρεία παράγει κλασσικά και πρωτότυπα λικέρ και οινοπνευματώδη. Στο προσεχές μέλλον, σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και να παράγει μπράντι, ουίσκι, οινοπνευματώδη φρούτων, σκανδιναβική βότκα aqua-vitae, γκράπα, και παλαιωμένη γκράπα, φρουτώδεις βότκα, ποτά από βύνη. Η βύνη για την βιομηχανία των ποτών αγοράζεται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παρασκευής βύνης. Κατεύθυνση δραστηριότητας: Ποτά - εισαγωγές / εξαγωγές Δυνατότητα εφοδιασμού εστιατορίων με ποτά. Εφοδιάζουμε επίσης την βιομηχανία ποτών. Η παραγωγή του εργοστασίου πιστοποιείται σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις όσον αφορά τα συστήματα ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων FSSC.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. AS VI LEVERER

  Νορβηγία

  Verified by Europages badge

  H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. CHANFI IMPORT EXPORT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 6. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η POL-FOODS SP. Z O.O. αγοράζει προϊόντα σε 48 χώρες ανά τον κόσμο και πουλάμε προϊόντα σε 97 χώρες έτσι ώστε η επιχείρηση μας να είναι πραγματικά παγκόσμια. Το εμπόριο σε τόσες πολλές χώρες και διαφορετικούς πολιτισμούς απαιτεί εμπεριστατωμένη γνώση των διαφόρων πολιτισμών και πελατών. Δραστηριοποιούμαστε επίσης σε λιανικό επίπεδο, όπου ένας αυξανόμενος αριθμός αγοραστών έχει ανακαλύψει τις επώνυμες μας φίρμες. Είμαστε μια από της ηγετικές εταιρείες εμπορίου/ χονδρικού εμπορίου τροφίμων της Πολωνίας. 'Όλοι μαζί έχουμε την ευχαρίστηση να εξυπηρετούμε πάνω από 200 πελάτες προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση. Η γκάμα των προϊόντων μας, συμπ. κατεψυγμένα κρέατα, είναι εικονικά ατέλειωτη. Προσφέρουμε αμέτρητο αριθμό συνδυασμών προϊόντων με βάση το χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Κοψίδια, συνταγές, συσκευασία και άλλα σημαντικά στοιχεία μπορούν να εξατομικεύονται ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.Πάνω από 5000 γραμμές προϊόντων που συμπεριλαμβάνουν επώνυμα και ιδιωτικά εμπορικά σήματα σε τρόφιμα FMCG, αναψυκτικά, προϊόντα ατομικής φροντίδας και οικιακής περιποίησης, κατεψυγμένα και φρέσκα τρόφιμα, σπόροι, καρύδια και είδη μη διατροφής. Θεωρούμε πως είμαστε κάτι περισσότερο από έναν απλό προμηθευτή διαφόρων προϊόντων διατροφής. Στόχος μας είναι πάντα να υλοποιήσουμε μια συνεργασία με προστιθέμενη αξία με τους πελάτες μας καθώς και με τους προμηθευτές μας σε όλο τον κόσμο.Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας με εμάς, μπορείτε να κλείσετε την παράδοση σας καθώς έχουμε συμβάσεις ώστε να παραδώσουμε προϊόντα σε προσιτές τιμές στην διεύθυνση σας με DHL, TNT & ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών μέσω ηλ. μηνύματος για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. HSH NORM

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Ποιοι είμαστε; Eίμαστε μια εταιρεία παρασκευής τροφίμων και ποτών σε μορφή σκόνης που αναζητά τρόφιμα θρεπτικά αλλά και νόστιμα. Εφόσον η καρδιά ενός καλού προϊόν διατροφής βασίζεται στις γεύσεις, εξερευνούμε τα βάθη των αρωμάτων και επικοινωνούμε με τα τρόφιμα.Θαυμάζοντας την ουσία της ένταξης των συστατικών, παραδίδουμε τον θησαυρό που ανακαλύπτουμε κατά την περιήγηση μας ανάμεσα στα τρόφιμα στους πελάτες μας και τους συνοδεύουμε κάθε δευτερόλεπτο ώστε να απολαύσουν το φαγητό τους. . Τα προϊόντα μας: αρωματισμένοι χυμοί φρούτων σε σκόνη, μείγμα στιγμιαίου καφέ (3σε1, 2σε1), ζωμός, στιγμιαία σούπα σε σκόνη, μείγμα επιδορπίου ζελέ, κρέμα σαντιγύ, κρέμα γάλακτος σε σκόνη, συστατικά ψησίματος. Ξεκινήσαμε το γευστικό και θρεπτικό μας ταξίδι το 2002 με την ίδρυση της Norm Gıda. Η Luqman JAMAL WALI ιδρύει ένα εργοστάσιο παρασκευής τροφίμων για να διανέμει την Taste of Life σε όλο τον κόσμο λόγω του πάθους για την σωστή διατροφή και μια τεράστια καρδιά για να μοιράσει ότι καλό υπάρχει σε όλο τον κόσμο.Η παρασκευή αρωματισμένων χυμών φρούτων σε σκόνη έφερε στην επιχείρηση μας μια τεράστια επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα.Η Luqman JAMAL WALI αναπτύσσει τον χαρτοφύλακα των προϊόντων της ξεκινώντας την παρασκευή ζωμού, στιγμιαίου καφέ, στιγμιαία σούπα σε σκόνη, κρέμα γάλακτος σε σκόνη, ζελέ σε σκόνη, κρέμα σαντιγύ και άλλα προϊόντα ψησίματος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. VALEXTEAM

  Βουλγαρία

  Verified by Europages badge

  Η VALEXTEAM ιδρύθηκε το 2012 και η ομάδα μας επικεντρώνεται στην εξαγωγή προϊόντων διατροφής και στις παγκόσμιες προμήθειες. Διαθέτουμε όλο αυτόν τον καιρό μια καλά οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα επικεφαλών. Προτεραιότητα της VALEXTEAM είναι ο εφοδιασμός των πελατών μας με τα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία παρέχει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων τροφίμων και ποτών όπως η Coca Cola, Pepsi, Nescafe κ.λπ σε χονδρική ή λιανική. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και ανοίγουμε νέους τομείς δραστηριότητας. Τώρα, παρέχουμε υπηρεσίες στελέχωσης, συντήρησης σκαφών και μεταφορικές υπηρεσίες. Η ομάδα μας προσπαθεί να αναπτύσσει και να βελτιώσει περαιτέρω την εξυπηρέτηση και τις σχέσεις με τους εταίρους μας. Ηγέτης στον εφοδιασμό προϊόντων υπό το σήμα FMCG και μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής. Παραδίδουμε ότι χρειάζεστε! Το κύριο μας γραφείο βρίσκεται στην Οντέσσα αλλά παρέχουμε επίσης υπηρεσίες μέσω των εταίρων μας στην Βουλγαρία και στην Γεωργία. Αξιολογούμε τον κάθε πελάτη για αυτό και μας εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι ! Η ομάδα μας εργάζεται σε μια αποθήκη 2000 τ.μ και με την βοήθεια αυτοματισμένων διαδικασιών, δίνει την δυνατότητα μιας πιο γρήγορης προόδου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. ASIA EUROPE TRADE

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Η Asia Europe Trade (AET) ειδικεύεται στο εμπόριο: 1) καταναλωτικών αγαθών υψηλής κατανάλωσης, 2) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (μη σοκολατούχα ζαχαρωτά, ροφήματα, τρόφιμα και μη), 3) προϊόντων κορυφαίων διεθνών επωνυμιών, 4) λύσεων μίας στάσης, τροφοδοσία πόρτα - πόρτα και θύρα - θύρα προϊόντων για σούπερ μάρκετ και ηλ. εμπόριο, 5) κρασιών, ουίσκι και αλκοολούχων ποτών, 6) γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. 7). Τυριά (κατεψυγμένα ή φρέσκα) 8). Φρούτα και λαχανικά. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική, ανταγωνιστική και εξατομικευμένη απάντηση. Ελάχιστη παραγγελία μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να ενισχύσουμε 20’ και 40’ εμπορευματοκιβώτια. Η AET μπορεί να τροφοδοτήσει: P&G, Unilever, Ferrero, εταιρείες μπύρας και μεταλλικού νερού, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez 7) Είδη μη διατροφής ( κουζινικά, ένδυση, καλλυντικά, ομορφιά και υγεία, αρώματα, μπαταρίες). Εργαζόμαστε χωρίς απόθεμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πιο φρέσκια παραγωγή και τις καλύτερες τιμές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. SUCCES TRADING BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

 1. KAY IMPORT EXPORT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. RESONE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. DRINK SHOP ONLINE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. VAFFANCOLA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. KURSK BREWERY, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge
 6. WISE TRADING GROUP

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge
 7. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

  Τυνησία

  Η "ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES" είναι μια Εταιρεία με έδρα την Τυνησία που δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο καθώς και στην εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων και εδώδιμων προϊόντων Τυνησίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και ποικιλόμορφη. Προσφέρουμε μπακάλικα προϊόντα σε κονσέρβα ή σε γυάλινο δοχείο καθώς και Τυνησιακοί χουρμάδες DEGLET NOUR. Είμαστε μια εμπορική εταιρεία χονδρικής προϊόντων διατροφής Τυνησιακής προέλευσης και αναλαμβάνουμε εισαγωγές/ εξαγωγές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 8. MIDA GMBH

  Γερμανία

  Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.

 9. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Γαλλία

  Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 10. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.520 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια