• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Πολωνία

Πολωνία
  1. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  3. BRANDSPARKLE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Brandsparkle ειδικεύεται στην παραγωγή και στην παράδοση ανώτερης κατηγορίας ποτών που είναι προσαρμοσμένα στη χαρακτηριστική ταυτότητα του εμπορικού σήματος. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών αναψυκτικών που ενσαρκώνουν την ουσία κάθε εμπορικού σήματος, διακρινόμαστε για την κατά παραγγελία παραγωγή αναψυκτικών που αρέσουν στους πελάτες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως τη συσκευασία και τη διανομή. Με συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτουμε προσωποποιημένες γεύσεις, σχέδια συσκευασίας και στρατηγικές μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναψυκτικό θα αφήνει μια μακροπρόθεσμη εντύπωση. Αναπτύσσουμε διάφορα προϊόντα για την HORECA & FMCG, όπως ζυμαρικά, ρύζι, αυγά κλπ. Με κίνητρο την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία εντάσσουμε σε κάθε πτυχή του έργου μας πάθος και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε αναζωογονητικά και πεντανόστιμα ποτά, αλλά και να δημιουργούμε ιστορίες που σφυρηλατούν στενές σχέσεις μεταξύ πελατών και εμπορικών σημάτων. Με την Brandsparkle, κάθε γουλιά καθίσταται μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τους πελάτες του πελάτη μας.

  4. WOSEBA POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Woseba είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στην αγορά της Πολωνίας, η οποία συνεργάζεται με όλους τους πελάτης της του δικτύου. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καφέδων σε κόκκους, αλεσμένοι και στιγμίαιοι καφέδες υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων κατά το πρότυπο BRC Global Standard. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και η έδρα της βρίσκεται στην Οντολάνουφ της Πολωνίας. τεχνολογία αιχμής, εισαγωγή των καλύτερων κόκκων από την νότια, κεντρική Αμερική και Ασία, μακροχρόνια πείρα και αφοσίωση στην παράδοση, όλα αυτά μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε καφέδες με μοναδικό άρωμα και γεύση. Κύριος στόχος της Woseba ήταν να προσφέρει καφές ανώτατης ποιότητας. Από το 2001, η εταιρεία ξεκίνησε να εισάγει καφέδες πρώτης ποιότητας στην αγορά. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, η Woseba δημιούργησε σήματα όπωςEspresso, Arabica, ή Café Brasil, χάρη στα οποία η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει καταναλωτικές τάσεις με στόχο την κατανάλωση 100% καφές Arabica. Το επόμενο στάδιο ήταν η δημιουργία ενός οικολογικού προϊόντος- ο καφές 100% Arabica Woseba Bio Organic.Οι μοναδικοί παράγοντες που διευκολύνουν την ανάπτυξη και ωρίμανση των φυτών είναι οι φυσικές συνθήκες, οι οποίες επιβλέπονται από ανεξάρτητες οργανώσεις πιστοποίησης. Τι ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Woseba στην κατηγορία των ποιοτικών καφέδων είναι η ποιότητα της, που προκύπτει από την αργή επεξεργασία των καβουρδισμένων κόκκων. Ο χαρτοφύλακας της Woseba συμπεριλαμβάνει τους καφέδες Mocca Fix Gold, Maestro, Crema και Caffeine Shot. Οι Ti meriti un caffè Crema e Aroma και Gusto Raffinato αποτελούν τα πιο πρόσφατα προϊόντα της WOSEBA.

  5. WIELKOPOLSKA MANUFAKTURA WÓDEK S.A.

    Πολωνία

    Η εταιρεία WIELKOPOLSKA MANUFAKTURA WÓDEK S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν (ποτό). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βότκα, Οινοπνευματώδη, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, οινοπνευματωδη, Βότκα, Οινοπνευματώδη, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Murowana Goslina, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. L.R.I. TRADING SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία L.R.I. TRADING SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  2. SWAROG GROUP LLC

    Πολωνία

    Η εταιρεία SWAROG GROUP LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warschau, Πολωνία.

  3. FRANCOALVA SP Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRANCOALVA SP Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Borkowice, Kluczbork, Πολωνία.

  4. CAVE

    Πολωνία

    Η εταιρεία CAVE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτισμος κινδυνου. Έχει έδρα σε Elbląg, Πολωνία.

  5. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  1. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτα, Μη αλκοολούχα ποτά, Αεριούχα ποτά, Απεριτίφ, μη αλκοολούχα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, ταμπλετες σοκολατας, σοκολατα, και προετοιμασια γλυκισματων. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  2. POLCRUX GROUP

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η POLCRUX Group είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Οι ρίζες μας ξεκινούν από την δεκαετία του 70' αλλά το όνομα “Polcrux Group” είναι γνωστό στην Πολωνική και ξένη αγορά από το 2004. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και εσωτερικού σχεδιασμού. Ωστόσο, η ανάγκη για ανάπτυξη μας φέρνει νέες προκλήσεις, οπότε επεκτείνουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας και σε άλλους τομείς. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που συνδυάζει την επαγγελματική τεχνογνωσία, την επαγγελματική συμβουλή, την κατανόηση των προσωπικών αναγκών του πελάτη και την εξατομίκευση των υπηρεσιών. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα καλυμμάτων για στρώματα. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με βάση τις τελευταίες τάσεις διατηρώντας παράλληλα την λειτουργικότητα και τον πρακτικό χαρακτήρα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε καπιτονέ, είδη υφασμάτων και πλεκτά υφάσματα και διακοσμήσεις. Το σήμα της εταιρείας Polcrux είναι να βρει τις κατασκευαστικές λύσεις της παγκόσμιας τάσης. Καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας που θέλουν να χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα έχοντας έννοια για την υγεία τους και την υγεία του πλανήτη μας. Το αποτέλεσμα της εργασίας των μηχανικών μας είναι η γραμμή του προϊόντος Naturwell, η οποία εκτιμάται από πελάτες στην Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Τα στρώματα Naturwell κατασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυσικό καουτσούκ, βιολογικό βαμβάκι, πρόβειο μαλλί, λινό ή άχυρο. Η Goodreams προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από στρώματα, μαξιλάρια ύπνου, πλαίσια για κρεβάτια μέχρι διάφορα άλλα αξεσουάρ υπνοδωματίου που συνδυάζουν τις καινοτόμες λύσεις με μέγιστη άνεση, σχεδιασμένα ωστόσο με κομψότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

  1. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, εξωτικα φρουτα, φρεσκα φρουτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, εξαγωγη φρουτων, διανομείς φρούτων, εισαγωγείς φρούτων, και Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

  2. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  3. KNITTEX SP. Z O.O. SP. K.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Knittex, επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Πολωνία, ηγείται της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας από την ίδρυση της το 1982. Ιδρύθηκε από τον Krzysztof Szarski, η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση με επίκεντρο την παραγωγή πλεκτών. Χάρη στην βούληση της για καινοτομία και στην δέσμευση της για ποιότητα, η Knittex μετέφερε την παραγωγή της απέκτησε μηχανήματα αιχμής, και έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στην παραγωγή καλσόν υψηλής ποιότητας για την γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλία της γκάμας μας, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορα σημεία στην Πολωνία. Επιπλέον, τα προϊόντα μας εμπλουτίζουν τα ράφια πολλών πολυκαταστημάτων και αποθηκών σε όλη την Πολωνία και διανέμονται παγκοσμίως. Στο βασίλειο των γυναικείων καλσόν, η Knittex ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετική γραμμή καλσόν με σχέδια, δημιουργημένα με τρισδιάστατη τεχνολογία αιχμής. Η προηγμένη αυτή τεχνική εξασφαλίζει μια απαράμιλλη ευελιξία, μια τέλεια εφαρμογή στο σώμα και μια ασύγκριτη λεία υφή. Για τα παιδιά, η Knittex ειδικεύεται σε καλσόν από βισκόζη, με το αγαπημένο προϊόν ορόσημο: Agatka. Φημισμένα για την απαλότητα τους, την ευκολία τους να φορεθούν και στην ευρεία γκάμα των χρωμάτων τους, τα καλσόν αυτά έχουν κατακτήσει την νέα γενιά.Πέρα από την ποιότητα, η Knittex ξεχωρίζει υιοθετώντας το εξαιρετικό, περιπλανώμενη ορισμένες φορές στο βασίλειο της χειροτεχνίας για να δημιουργήσει προϊόντα που ξεπερνούν την λειτουργικότητα, προσφέροντας μια καλλιτεχνική νότα στην καθημερινή ένδυση.

  4. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  5. DONNA POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η DONNA ιδρύθηκε το 1993 στην Κρακοβία της Πολωνίας. Έκτοτε είμαστε ταγμένοι στον κόσμο των νυχτικών και σήμερα είμαστε η κορυφαία επιχείρηση μεταξύ των καλύτερων παραγωγών. Διαθέτουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής με σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων που μας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής και ανάπτυξης. Οι πελάτες έχουν εκτιμήσει πολλές φορές το έργο μας, γεγονός που απέφερε για εμάς πολλά βραβεία που επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Εμπειρία άνω των 30 ετών, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, εξαιρετική ποιότητα και πρωτότυπα έργα, αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή που συνοψίζει καλά την εταιρεία μας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει •νυχτικά •νυχτικιές •πυτζάμες. Ειδικευόμαστε σε κομψά νυχτικά που ράβονται από υλικά και ελαστικές δαντέλες άριστης ποιότητας. Τα πρωτότυπα έργα μας διακρίνονται για την καλαισθησία και την κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την εξαιρετική άνεση για τον ύπνο. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι δηλώνοντας ότι παρέχουμε τα πάντα στην παραγωγή μας – δημιουργώντας κολεξιόν μεγάλων μεγεθών αρχίζοντας από 46/3XL έως 52/6XL. Αυτά τα είδη παράγονται κατά τρόπον που διασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες θα αισθάνονται άνεση και ομορφιά, ανεξαρτήτως μεγέθους. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των νυχτικών μας είναι η βισκόζη, αλλά εμπλουτίζουμε επίσης την κολεξιόν μας με κομψό σατέν, ενώ όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε εντυπωσιακά κουτιά. Εάν θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μας και να καταστείτε επιχειρηματικός εταίρος μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να σάς παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες.

  6. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

  7. MDM POWER GENERATORS / MARKMEBEL

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η MDM Power Generators είναι μια εταιρεία με έδρα την Πολωνία (Nysa) που ιδρύθηκε το 2022 χάρη στη συνεργασία της MarkMebel με την MediaSoft. Είμαστε ένας κορυφαίος προμηθευτής σύγχρονων και αξιόπιστων γεννητριών ρεύματος στην Πολωνία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διαδρομή μας ξεκίνησε με ένα πάθος για την παροχή αξιόπιστων λύσεων παραγωγής ενέργειας για την κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών της αγοράς στο συγκεκριμένο τομέα. Ειδικευόμαστε στην παροχή ανεξάρτητων πηγών ρεύματος και πηγών ρεύματος έκτακτης ανάγκης. Οι δικές μας γεννήτριες ρεύματος παρέχουν άριστη ποιότητας μεταξύ προϊόντων στην παγκόσμια αγορά που πιστοποιείται με πιστοποιητικά TÜV και CE και πληροί τα πλέον επίκαιρα οικολογικά πρότυπα EURO 5. Φημισμένα εμπορικά σήματα: • FORD • TR POWER • DAEWOO • Aksa, Cummins, DEUTZ, Doosan, Iveco, Mitsubishi, Volvo, Weichai, YTO. Επιπλέον διαθέτουμε: • Π/Υ BanditPower της MEdiasfot. Η εταιρεία MarkMebel δραστηριοποιείται στην αγορά επίπλων από το 2006 στην Nysa. Με την πάροδο των ετών έχουμε αποκτήσει φήμη ενός αξιόλογου εμπορικού σήματος στην πολωνική και στη διεθνή αγορά. ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

  8. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  1. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  2. CERUSSA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

  3. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  4. BRAND DISTRIBUTION POLAND LTD

    Πολωνία

    Η εταιρεία BRAND DISTRIBUTION POLAND LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, και ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Bialystok, Πολωνία.

  5. AUTOLIV POLAND SP. Z O.O.

    Πολωνία

  6. SARAFRUIT

    Πολωνία

    Η εταιρεία SARAFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μηλα, εμπορια μηλων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Krypno, Πολωνία.

  7. GOSPODARSTWO RODZINNE SADOWNICZE DAMIAN SZYMCZAK

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOSPODARSTWO RODZINNE SADOWNICZE DAMIAN SZYMCZAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Promna, Πολωνία.

  8. SYNTHOS S.A.

    Πολωνία

    Η εταιρεία SYNTHOS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Oswiecim, Πολωνία.

  9. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA GIEWONT SP Z O O

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA GIEWONT SP Z O O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rzeszow, Πολωνία.

  10. P.H.U.MSAD S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία P.H.U.MSAD S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, συσκευασμενα μηλα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Goszczyn, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές - Πολωνία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

53 Επιχειρήσεις