• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  4. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  5. SAS LB PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SAS LB PRAGEN είναι μια από τις ανεξάρτητες εταιρείες του δικτύου και της έννοιας PRAGEN INTERNATIONAL BUSINESS (ή σε συντομια PRAGEN). Με ημερομηνία ίδρυσης την 1η Μαΐου 2023, η εταιρεία μας αξιοποιεί τα περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας των άλλων επιχειρήσεων PRAGEN Partners που τη συνοδεύουν σε καθημερινή βάση. Ειδικεύεται στο χονδρικό και λιανικο εμπόριο ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ της μάρκας PRAGEN, και επικεντρώνεται στην παραγωγή και τη διανομή, καθώς και βάσει προτεραιότητας στη δημιουργία σπάνιων και ανώτερης ποιότητας γεύσεων, με διαφορετική συσκευασία προσαρμοσμένη ανάλογα για το εκάστοτε καταναλωτικό κοινό. Οι αρχές της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και της ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ καθιστούν την LB PRAGEN έναν νέο συνεργάτη, αξιόπιστο και αφοσιωμένο σε μια επωφελή για όλες τις πλευρές και υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, με κοινωνική εταιρική ευθύνη για τη νεολαία και τις γυναίκες με κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση, που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας σε αυτό το πολυεθνικό έργο, το οποίο πραγματώνεται με πάθος για τις τέχνες, τον πολιτισμό, την καθημερινότητα και μια αγροτική παραγωγή που αντλεί εμπνεύση από τις παραδόσεις της Αφρικής και της Γαλλίας. Θέλουμε και ελπίζουμε να μοιραστούμε το όραμα και την τεχνογνωσίας μας, με την υποστήριξη του δικτύου μας PRAGEN INTERNATIONAL, και προτείνουμε εμπορικές σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων, τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς. Χαρείτε κι εσείς την εμπειρία από την PRAGEN με κάποιο δελτίο παραγγελίας και ιδανικά με τη σύναψη σύμβασης με την PRAGEN (δικαιόχρησης/αδειοδότησης ή με πλήρη ελευθερία μέσω ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ PRAGEN), με βάση τις αξίες μας, τις γενικές συνθήκες πώλησης και γενικές συνθήκες χρήσης. Θα είναι χαρά μας! Για αυθεντικότητα, τολμήστε PRAGEN! "

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 3C DISTRIBUTION

    Λιθουανία

    Verified by europages badge

    Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

  2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SPIRIT BEAUTIES CONSULTING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, armagnac, μπραντυ, τζιν (ποτο), κρεμ ντε λικερ, αποστακτηρια, μηχανικος τροφοδοτης, προμηθεια ποτων για εστιατορια, και προμηθεια ποτων για ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Eyguieres, Γαλλία.

  3. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  4. PATAZA PTY LTD

    Αυστραλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

  5. DEMIS ROUSSOS AMBROSIA LTD

    Κύπρος

    Η εταιρεία DEMIS ROUSSOS AMBROSIA LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nicosia, Κύπρος.

  1. HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία HPAMPA COMERCIO INTERNACIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, Κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, και κρεας αργεντινης. Έχει έδρα σε Biescas, Huesca, Ισπανία.

  2. DAVID'S RHUM SELECTION

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAVID'S RHUM SELECTION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα ποτα, και ρουμι. Έχει έδρα σε Quenast, Βέλγιο.

  1. BRL FOODS

    Βραζιλία

    Η εταιρεία BRL FOODS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σκόρδα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε São Paulo, Βραζιλία.

  2. LEST TRADING, LDA - PORT LINE

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία LEST TRADING, LDA - PORT LINE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

  3. OMID NIKAN CO.

    Ιράν

    Η εταιρεία OMID NIKAN CO., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων, Πολτός φρούτων, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και συμπυκνωμένος χυμός τομάτας. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  4. TEBADUL

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEBADUL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, αγροδιατροφικά, και υφαντουργικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SCANDINAVIAN PARK PETERSEN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCANDINAVIAN PARK PETERSEN KG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μη αλκοολούχα ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Handewitt, Γερμανία.

  6. BRÜCKENKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRÜCKENKOPF GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cologne, Γερμανία.

  7. STANDARD TRADING

    Λίβανος

    Η εταιρεία STANDARD TRADING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, αλκοολουχα ποτα, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Baabda, Λίβανος.

  8. LUSIL IMPORT & EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία LUSIL IMPORT & EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Belo Horizonte, Βραζιλία.

  1. CRUCIAL CONFIDENCE LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία CRUCIAL CONFIDENCE LDA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη για τον κλαδο των τροφιμων. Έχει έδρα σε Gondomar, Πορτογαλία.

  2. VTR2 COMERCIAL IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO

    Βραζιλία

    Η εταιρεία VTR2 COMERCIAL IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταγματα. Έχει έδρα σε Sao Bernardo Do Campo, Βραζιλία.

  3. NATIM TRADE SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία NATIM TRADE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Κρασιά, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

  4. GOLDEN LEVEL

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία GOLDEN LEVEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, νέες επαφές και συνεργασίες, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποστήριξη εξαγωγών. Έχει έδρα σε Monsaraz, Πορτογαλία.

  5. ALL MEAT SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία ALL MEAT SA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοκκινα κρασια, λευκα κρασια, και φυσικοι ημιαφρωδεις οινοι. Έχει έδρα σε Chiasso, Ελβετία.

  6. MN PARTNERS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MN PARTNERS LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγέας κρασιών. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. STOX BEBIDAS SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία STOX BEBIDAS SL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, και τονικ. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

  8. INTEREXPO NETWORKING TRADE BROKER

    Αργεντινή

    Η εταιρεία INTEREXPO NETWORKING TRADE BROKER, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, συνοδευτικά έγγραφα εξαγωγών, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Concordia, Αργεντινή.

  9. GOLD AND BLUE LION, S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία GOLD AND BLUE LION, S.L, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  10. GLOVENDO

    Ισπανία

    Η εταιρεία GLOVENDO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Έξτρα παρθένο λάδι, Συνομοσπονδίες αγορών, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Valdemoro, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

196 Επιχειρήσεις