• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Πολωνία

ΠολωνίαΈμπορος χονδρικής
  1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  3. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  4. LINEINVESTMENT SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία LINEINVESTMENT SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσταρδα, φακες, και κεχρι. Έχει έδρα σε Biała Podlaska, Πολωνία.

  5. AGRO TRADE AGENCY

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRO TRADE AGENCY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, ηλιελαια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, και Ακατέργαστα φυτικά έλαια. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EQUIS AGROGROUP SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία EQUIS AGROGROUP SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  2. KALORIX SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KALORIX SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, Ζάχαρη από ζαχαρότευτλα, Λευκή ζάχαρη, και μεταποιηση ζαχαρης. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  3. AGRIVERI

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRIVERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sokółka, Πολωνία.

  4. SN LOGISTICS

    Πολωνία

    Η εταιρεία SN LOGISTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο σε κόκκους, συσκευασμενα κασιους, και ωμος καφες σε κοκκους. Έχει έδρα σε Lodz, Πολωνία.

  5. AGRICOPOL

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRICOPOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lask, Πολωνία.

  1. ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Φρούτα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paniowice, Πολωνία.

  2. GOLDEXIM

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOLDEXIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, φασολια, και αρακας. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  1. DUPONT POLAND SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία DUPONT POLAND SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Χρώματα και βερνίκια, και Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  2. FRUIT DIRECT

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRUIT DIRECT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Belsk Duzy, Πολωνία.

  3. ETP DYSTRYBUCJA ARKADIUSZ ANTOSIK

    Πολωνία

    Η εταιρεία ETP DYSTRYBUCJA ARKADIUSZ ANTOSIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Legionowo, Πολωνία.

  4. AGRO GRUP TRADING SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRO GRUP TRADING SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  5. ARCTIC SP Z.O.O

    Πολωνία

    Η εταιρεία ARCTIC SP Z.O.O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Radziejowice, Πολωνία.

  6. BLUECARGO

    Πολωνία

    Η εταιρεία BLUECARGO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φακες. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

  7. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  8. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, εξωτικα φρουτα, φρεσκα φρουτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, εξαγωγη φρουτων, διανομείς φρούτων, εισαγωγείς φρούτων, και Οπωροφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

  1. MDM POWER GENERATORS / MARKMEBEL

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η MDM Power Generators είναι μια εταιρεία με έδρα την Πολωνία (Nysa) που ιδρύθηκε το 2022 χάρη στη συνεργασία της MarkMebel με την MediaSoft. Είμαστε ένας κορυφαίος προμηθευτής σύγχρονων και αξιόπιστων γεννητριών ρεύματος στην Πολωνία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διαδρομή μας ξεκίνησε με ένα πάθος για την παροχή αξιόπιστων λύσεων παραγωγής ενέργειας για την κάλυψη των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών της αγοράς στο συγκεκριμένο τομέα. Ειδικευόμαστε στην παροχή ανεξάρτητων πηγών ρεύματος και πηγών ρεύματος έκτακτης ανάγκης. Οι δικές μας γεννήτριες ρεύματος παρέχουν άριστη ποιότητας μεταξύ προϊόντων στην παγκόσμια αγορά που πιστοποιείται με πιστοποιητικά TÜV και CE και πληροί τα πλέον επίκαιρα οικολογικά πρότυπα EURO 5. Φημισμένα εμπορικά σήματα: • FORD • TR POWER • DAEWOO • Aksa, Cummins, DEUTZ, Doosan, Iveco, Mitsubishi, Volvo, Weichai, YTO. Επιπλέον διαθέτουμε: • Π/Υ BanditPower της MEdiasfot. Η εταιρεία MarkMebel δραστηριοποιείται στην αγορά επίπλων από το 2006 στην Nysa. Με την πάροδο των ετών έχουμε αποκτήσει φήμη ενός αξιόλογου εμπορικού σήματος στην πολωνική και στη διεθνή αγορά. ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

  2. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  3. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA GIEWONT SP Z O O

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA GIEWONT SP Z O O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rzeszow, Πολωνία.

  4. PPWH ALLLBUD

    Πολωνία

    Η εταιρεία PPWH ALLLBUD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

  5. FRUIT DIRECT SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRUIT DIRECT SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Belsk Duży, Πολωνία.

  6. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLU ZAGRANICZNEGO BARTIMPEX S A

    Πολωνία

    Η εταιρεία PRZEDSIEBIORSTWO HANDLU ZAGRANICZNEGO BARTIMPEX S A, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές αερίου, και Εισαγωγές-εξαγωγές αερίου. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  7. TRANSACTOR SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία TRANSACTOR SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  8. DALSSPOLSKA

    Πολωνία

    Η εταιρεία DALSSPOLSKA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαγωγές στο εξωτερικό, και εισαγωγη. Έχει έδρα σε Kalisz, Πολωνία.

  9. MAREK TACIK P.H.U. MAKSIO

    Πολωνία

    Η εταιρεία MAREK TACIK P.H.U. MAKSIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

  10. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE BIUROTECHNIKA S A

    Πολωνία

    Η εταιρεία PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE BIUROTECHNIKA S A, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, Γραφείο - αναλώσιμα, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Πολωνία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ