• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος χονδρικής
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  4. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  3. CAKESPACE - PRODUITS BIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CAKESPACE - PRODUITS BIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Ανθη, Έλαια φυτικά, Ποτά, τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης, Παρασκευή τροφίμων, Ευεξία και αναζωογόνηση, ελαια για μασαζ, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GB EXPORT INTERNATIONAL BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, μηδικη, Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, καφες σε κοκκους, και κανελα. Έχει έδρα σε Nazareth, Βέλγιο.

  5. VETIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VETIA INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καφες και τσαϊ, Διεθνές εμπόριο, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  2. LES FERMIERS D'ARGOAT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LES FERMIERS D'ARGOAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρέατα και αλλαντικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γεωργικα προϊοντα, πουλερικα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ploufragan, Γαλλία.

  1. SB-TRADING (BVBA)_M

    Βέλγιο

    H Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρύθηκε το 2016 και εξειδικεύεται στις παγκόσμιες πωλήσεις προϊόντων FMCG διατροφής και μη διατροφής, ειδικά ποτά, γλυκά και καραμέλες, γάλα σε σκόνη, κρέατα, και άλλα προϊόντα. Στον χαρτοφύλακα μας, διαθέτουμε πολλές γνωστές φίρμες και μια μεγάλη γκάμα με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, όπως: Τρόφιμα χονδρική πώληση ζαχαρωτά, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, ηλιέλαιο, αλεύρι, κρέατα. - Μη-τρόφιμα: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Εργαλεία: Αποξεστήρες, χημικά. Στόχος μας να προσφέρουμε άριστες επιλογές με υγιεινά προϊόντα στους πελάτες μας που προέρχονται από επώνυμες φίρμες που προσαρμόζουν τα προϊόντα τους ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των παγκοσμίων πελατών. Η εταιρεία έχει ταράξει τα νερά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Επίσης, συνεργάζεται με ορισμένες εταιρείες χονδρικής πώλησης στο Η.Β για ζαχαρωτά και με μερικές εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών παγκοσμίως χάρη στην ποιότητα που προσφέρει. Υπό την ηγεσία εξαιρετικών εκπαιδευτών, η εταιρεία αναπτύχθηκε εξαιρετικά ραγδαία. Παρέχουμε προϊόντα από παγκοσμίως γνωστές φίρμες, όπως: - Nutella προϊόντα: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Προϊόντα Tic Tac : Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Προϊόντα Kinder: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  2. NIVICE

    Ελλάδα

    Στη Nivice, είμαστε το γέφυρα που συνδέει ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο με απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ευρώπη από το 2012. Ως μια δυναμική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής, εξειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα προσφορών, από υψηλής ποιότητας γεωργικά προϊόντα έως μια ποικιλία από εκλεπτυσμένα φρούτα και τροπικές απολαύσεις, και φθάνοντας μέχρι τα καλύτερα προϊόντα κτηνοτροφίας και κρεάτων.

  3. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  4. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  5. BACFRESH

    Ελλάδα

    «Bacfresh» was founded in 2012 and it is based in the region of Farre in the Achaia Perfecture - Greece. With the aim of qualitative cultivation we created well-organized facilities, based on advanced technology methods and modern innovations.The result is the creation of a standard dynamic produce. We started the cultivation of pomegranates in a total area of 130 acres in Farrai, an exceptional suburb of Patras due to its soil. The pomegranate variety which is grown is the «Wonderful» . Both the excellent quality of the soil and the way of planting, layout and spreader (sagging) of the pomegranate is such so as to ensure maximum quality of the fruit. The specific fertilization program and irrigation system that supports the cultivation improves the quality and productivity of the pomegranate ensuring the full and balanced development of the tree. Disposal of the product launches in November and can last until March. For any clarification regarding our product please contact us.

  6. MOUGIOS FRUIT

    Ελλάδα

    Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

  7. G.PAPADOPOULOS

    Κύπρος

    Η G. PAPADOPOULOS ασχολείται με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών από το 2006. Η αξεπέραστη ποιότητα των φρούτων και των λαχανικών μας σε συνδυασμό με την συνέπια μας έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά ψηλές θέσης στην αγορά. Οι βασικές εμπορικές δραστηριότητές μας σχετίζονται με την εισαγωγή, την εξαγωγή και το εγχώριο εμπόριο των πιο εκλεκτών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Παρέχουμε προϊόντα από την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλο τον κόσμο. To πελατολόγιο μας περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων). Η G. PAPADOPOULOS έχει ως στόχο τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της και την ποιότητα των προϊόντων της.

  8. AGROFORNITURE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία Agroforniture Srl των αδελφών Picarella ιδρύθηκε το 2008 και παράγει και εμπορεύεται επιτραπέζιο σταφύλι και σταφύλι IGP. Η επιχείρηση τηρεί τα πρότυπα ιχνηλάτισης των προϊόντων καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος και εκείνες που αφορούν την τακτική χρήση αγροτικών ψεκασμών με σεβασμό στις μέγιστες επιτρεπόμενες αξίες υπολειμμάτων και εφαρμόζοντας αυστηρά το πρότυπο HACCP προς αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου μόλυνσης του προϊόντος.

  1. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  2. NOVELTY TRADE

    Ελλάδα

    Εξάγοντας… Εύκολα και απλά. Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα. Γιατί πιστεύουμε στην αξία τους και την απήχηση τους στις διεθνείς αγορές. Εισάγοντας στην Ελλάδα. Σας ανοίγουμε μια νέα αγορά. Εμείς καλύπτουμε τα διαδικαστικά. Εσείς παρέχετε τα προϊόντα.

  3. SOTIROPOULOS FRUIT

    Ελλάδα

    H εταιρεία Σωτηρόπουλος fruit βρίσκεται στο Άργος - Αργολίδας.Εξειδικεύεται στο εμπόριο νωπών φρούτων και πιο συγκεκριμένα με τη συσκευασία πορτοκαλίων-μανταρινιων.Σκοπός μας να προσφέρουμε ελληνικά φρέσκα φρούτα σε ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπιστία σε κάθε συνεργασία μας.Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο άνετο και φιλικό περιβάλλον μας. Η εταιρεία Σωτηρόπουλος fruit

  4. NUCHIO

    Ελλάδα

    We produce our pistachios with the mostcareful attention and care in order to guarantee the sustainable growth of cultivation respecting at the same time the enviroment and ecosystem. All we really do, is making the most of all the treasures and virtues that the Greek soilprovides for all of us. Our products We present our packages...innovation meets tradition and special product, full of excellent taste, scent and appearance is in our hands. Pistachios, kernel pistachios, raw pistachio nuts

  5. KREKIS TRACTOR

    Ελλάδα

    Εισαγωγές Μεταχειρισμένων τρακτέρ με φρέζα, πωλήσεις σε τιμές χονδρικής.

  6. GEORGIOS XHTTAS

    Ελλάδα

    Καστανοπαραγωγος

  7. SIAXRAS

    Ελλάδα

    ξυλανθρακες -ξυλοκαρβουνα -μπρικετες εξαγωνες

  8. AGROXYL DIMITRIS TZIMAS

    Ελλάδα

    Εμποριο αγροτικων προιοντων σιταρι καλαμποκι, αλευρι πιτυρα , κριθαρι

  9. AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  10. CBDACASA

    Ισπανία

    Η εταιρεία CBDACASA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, Λινάρι-φυτά, κανναβη, Αποξηραμένα άνθη, και Λινάρι-φυτά. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.535 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια