• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Πολωνία

Πολωνία
  1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  3. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  4. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

  5. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE AGRO-PROMES SOKOŁOWSKI I WSPÓLNICY SP.J.

    Πολωνία

    Η AGRO-PROMES ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται κυρίως στη βιομηχανία των πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης.Οι παγκόσμιες εμπορικές μας επαφές εκτείνονται από την Αμερική ως την άπω ανατολή. Ως εταίρους διανομής φημισμένων προμηθευτών, αλλά και ως φορέας ανάπτυξης των ίδιων λύσεων μας, χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας εργασία την σημαντική τεχνογνωσία στο μάρκετινγκ και στις τεχνικές εφαρμογές ειδικών συστατικών διατροφής.

  2. P.H.ROYAL SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία P.H.ROYAL SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανιλια, και καθιστικο κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  3. LINEINVESTMENT SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία LINEINVESTMENT SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσταρδα, φακες, και κεχρι. Έχει έδρα σε Biała Podlaska, Πολωνία.

  4. FERMA DROBIU NIEWCZAS

    Πολωνία

    Η εταιρεία FERMA DROBIU NIEWCZAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αυγα καταναλωσης, αυγα απο κοτες που εκτρεφονται σε ανοιχτο χωρο, και παραγωγη και εμποριων αυγων και παστεριωμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε Mirzec, Πολωνία.

  5. MEAT TEAM

    Πολωνία

    Η εταιρεία MEAT TEAM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, κρεας, Κονσέρβες, και παρασκευασμενα κρεατα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  1. EMPRESA MARCIN WYPIJEWSKI

    Πολωνία

    Η εταιρεία EMPRESA MARCIN WYPIJEWSKI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, μεταχειρισμενα αγροτικα μηχανηματα, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα για τον κλάδο των οικοδομών, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Kruszwica, Πολωνία.

  2. AGRO TRADE AGENCY

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRO TRADE AGENCY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, ηλιελαια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, και Ακατέργαστα φυτικά έλαια. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  1. EQUIS AGROGROUP SP. Z O. O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία EQUIS AGROGROUP SP. Z O. O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  2. AERO AB

    Πολωνία

    Η εταιρεία AERO AB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας σε διχτυα. Έχει έδρα σε Lysomice, Πολωνία.

  3. KATOLIK GROUP SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KATOLIK GROUP SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σπορας, και ελαιωδεις σποροι. Έχει έδρα σε Kietrz, Πολωνία.

  4. ROLMAKO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ROLMAKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Psary Male, Πολωνία.

  5. MCOTTIS

    Πολωνία

    Η εταιρεία MCOTTIS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστήριξη εξαγωγών, Σπόροι κακάο, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Bydgoszcz, Πολωνία.

  6. AKRID GROUP SP,Z.OO

    Πολωνία

    Η εταιρεία AKRID GROUP SP,Z.OO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφες για ζωα. Έχει έδρα σε Marki, Πολωνία.

  7. KALORIX SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KALORIX SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, Ζάχαρη από ζαχαρότευτλα, Λευκή ζάχαρη, και μεταποιηση ζαχαρης. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  8. SARAFRUIT

    Πολωνία

    Η εταιρεία SARAFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μηλα, εμπορια μηλων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Krypno, Πολωνία.

  1. HODOWLA SLIMAKOW WIECZOREK

    Πολωνία

    Η εταιρεία HODOWLA SLIMAKOW WIECZOREK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη σαλιγκαριων, Σαλιγκάρια για ψήσιμο, ζωντανά σαλιγκάρια, και σαλιγκαρια. Έχει έδρα σε Grabów Nad Pilicą, Πολωνία.

  2. AGRIVERI

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRIVERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sokółka, Πολωνία.

  3. STARMEAT S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία STARMEAT S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, κατεψυγμενο κρεας πουλερικων, κατεψυγμενα κρεατα χονδρικης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και πουλερικα. Έχει έδρα σε Aleksandrów Łódzki, Πολωνία.

  4. BERRYLAND

    Πολωνία

    Η εταιρεία BERRYLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, κόκκινα φρούτα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dobrzyn Nad Wisla, Πολωνία.

  5. PHU PLON

    Πολωνία

    Η εταιρεία PHU PLON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dobrzyń Nad Wisłą, Πολωνία.

  6. SN LOGISTICS

    Πολωνία

    Η εταιρεία SN LOGISTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο σε κόκκους, συσκευασμενα κασιους, και ωμος καφες σε κοκκους. Έχει έδρα σε Lodz, Πολωνία.

  7. P.W. INTER-VAX WACŁAW GÓRNY SPÓŁKA JAWNA

    Πολωνία

    Η εταιρεία P.W. INTER-VAX WACŁAW GÓRNY SPÓŁKA JAWNA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελκυστηρες για χωματουργικες εργασιες, και γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Żnin, Πολωνία.

  8. ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Φρούτα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paniowice, Πολωνία.

  9. GOLDEXIM

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOLDEXIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, φασολια, και αρακας. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  10. FIRMA HANDLOWA RAF-OIL RAFAŁ HAMULSKI

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA HANDLOWA RAF-OIL RAFAŁ HAMULSKI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, εισαγωγη λαχανικων, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Πολωνία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

91 Επιχειρήσεις