• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης

Αποτελέσματα για

Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

 2. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για υδραυλικά συστήματα κίνησης. Από την παροχή συμβουλών έως την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση μ.ά. - Just in time - ή με τη μορφή σετ εξαρτημάτων για συναρμολόγηση παρέχουμε τα πάντα. Επίσης παρέχουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η INTERHYDRAULIK παρέχει άριστη ποιότητα κατά DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001: 2009. Η INTERHYDRAULIK GmbH εδρεύει στο Selm. Η διαχείριση και η παραγωγή στεγάζονται εκεί από κοινού σε απόσταση περίπου 28 km από το Dortmund. Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί στόχο και αποστολή των περίπου 130 συνεργατών μας. Οι τομείς της κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διοικητικής μέριμνας διαμορφώνουν μαζί με τους άλλους τομείς της επιχείρησης το δρόμο για ένα βελτιστοποιημένο για τον πελάτη προϊόν. Διαθέτουμε καινοτομικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge
 4. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία και τη δοσιμέτρηση υγρής σιλικόνης και παραγωγή ελαστομερών LSR! Ήδη κατά το έτος της ίδρυσης της εταιρείας, το 1996, η ELMET κατέθεσε αιτήσεις έκδοσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογικές αναπτύξεις. Η επωνυμία ELMET ταυτίστηκε γρήγορα με τα υψηλής ποιότητας και καινοτομικά εργαλεία. Όταν τα διαθέσιμα στην αγορά συστήματα και εξαρτήματα δεν είναι κατάλληλα για τη βέλτιστη διαδικασία LIM, η ELMET αναπτύσσει τη βέλτιστη λύση. Εδώ πρέπει να επισημανθεί το δοσιμετρικό σύστημα TOP 3000 S που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη γενιά. Αν και το σύστημα αναπτύχθηκε το 2003, εξακολουθεί να αποτελεί ορόσημο στον τομέα της χύτευσης υπό πίεση της υγρής σιλικόνης από την κυκλοφορία του στην αγορά χάρη σε πολλές μετεξελίξεις και την ενσωμάτωση καινοτομικών λειτουργιών. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ELMET σε εξειδικευμένο συνεργάτη για υπερσύγχρονες τεχνολογίες τον τομέα της επεξεργασίας και της δοσιμέτρησης της υγρής σιλικόνης ή της παραγωγής ελαστομερών LSR στην Αυστρία!

 5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METO INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

 2. EGESAN PRINTING AND PACKAGING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Egesan Basim Ambalaj ιδρύθηκε το 1985, και είναι εταιρεία συσκευασίας και εκτύπωσης όφσετ στην Τουρκία. Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε εκτυπωτές όφσετ τελευταίας γενιάς για την παραγωγή βιβλίων, περιοδικών, ετικετών, φυλλαδίων και χαρτοκιβωτίων. Συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε στην βιομηχανική ζώνη της Manisa Organized Industrial Zone στις εγκαταστάσεις μας 6 500 τμ. Ως αναπτυσσόμενη εταιρεία και με τις τεχνολογικές μας επενδύσεις, στοχεύουμε να ικανοποιήσουμε κατά 100% τον πελάτη μας προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Κουτιά και χαρτοκιβώτια, •Ετικέτες για την βιομηχανία τροφίμων από μεταλλοποιημένο, επικαλυμμένο και ανθεκτικό στα αλκάλια χαρτί, •Εκτύπωση καταλόγου, •Σουβέρ ποτών και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας ! Ως Egesan, κατά την παραγωγή μας, εφαρμόζουμε συνεχώς οπτικούς ελέγχους, όσον αφορά το βάρος, το πάχος, την ακαμψία και την ανάλυση χρωμάτων στην εκτύπωση μας όφσετ.Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. BIZERBA SE & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

 4. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Σήμερα η GAI έχει προσωπικό 200 ατόμων. Το προσωπικό θεωρείται ανθρώπινο κεφάλαιο, πόρος. Έχει επιλεγεί στα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια και επαγγελματικές σχολές. Μηχανικοί, τεχνικοί, δοκιμαστές, τεχνίτες. Είναι προφανώς ένας ενάρετος κύκλος, καθώς η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό μεταφράζεται σε μηχανήματα σχεδιασμένα εσωτερικά με την υψηλότερη τεχνογνωσία, τα οποία έχουν οδηγήσει τις μηχανές GAI να βελτιώνονται συνεχώς με τα χρόνια.

 5. EUROMPS S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η EuroMps S.r.l. προσφέρει μια πλήρη σειρά βιομηχανικών εκτυπωτών, κωδικοποιητών και εκτυπωτών inkjet ικανών να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη για αναγνώριση προϊόντος ή συσκευασίας. Από το πιο συμπαγές έως το πιο ευέλικτο inkjet, έως τη σήμανση επαφής με εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς, περιστροφικού και θερμοσφράγισης. Η Euromps δημιουργεί ανεξίτηλα σημάδια και εκτυπώνει χειροκίνητα, ημιαυτόματα ή πλήρως αυτόματα.

 1. CDA DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CDA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Leun, Γερμανία.

 2. NIMAX S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NIMAX S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, συστηματα μαρκαρισματος λεϊζερ, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και εκτυπωτες γραμμωτων κωδικων για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

 1. PROFIPACK S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROFIPACK S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Μηχανές σφραγίσματος συσκευασιών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτυπωτικό χαρτί, Εκτυπωτές 3D, κοπη σε μορφη γραμματοσημου, αποτυπωσεις μεταλλικων ειδων, και διατρητηρες για μηχανηματα κοπης. Έχει έδρα σε Brno, Τσεχία.

 2. GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GOOD TECH INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN UND SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Kempen, Γερμανία.

 3. ELVO CODING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELVO CODING GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Argenthal, Γερμανία.

 4. AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AB VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 5. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία P.E. LABELLERS S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Ετικέτες ρούχων, μηχανηματα τοποθετησης ετικετων, χειροκινητοι μελανωτικοι κυλινδροι, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Ετικέτες ρούχων, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, Συστήματα εκτύπωσης ετικετών, και αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Porto Mantovano, Ιταλία.

 6. WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WWP WAHLEN & SIEBERTH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Unkel, Γερμανία.

 7. ENVIRO PACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENVIRO PACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Haiger, Γερμανία.

 8. ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTOFLUX DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Brühl, Γερμανία.

 1. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIGEVANO INBOCSAV SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμος υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων, μηχανηματα σημανσης, και μηχανες εκτυπωσης για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Vigevano, Ιταλία.

 2. VIGEVANO INBOCSAV SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIGEVANO INBOCSAV SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμος υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων, μηχανηματα σημανσης, και μηχανες εκτυπωσης για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Vigevano, Ιταλία.

 3. ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACCRAPLY LTD. – SLEEVIT / GRAHAM / TRINE / STANFORD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

 4. SCHWINN & PARTNER GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHWINN & PARTNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Beerfelden, Γερμανία.

 5. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

 6. PROFLEX LABEL

  Τουρκία

  Η Proflex ιδρύθηκε το 2017 και είναι μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής αυτοκόλλητων ετικετών. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στοχεύοντας την ικανοποίηση του πελάτη και την βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος. Ακολουθώντας την υψηλή τεχνολογία στον τομέα και με αντικατοπτρισμό την αξία που αξίζουν τα προϊόντα σας, στοχεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους αξιότιμους μας πελάτες. Στην Proflex διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ετικέτες τροφίμων, •Ετικέτες ποτών, •Ετικέτες απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων, •Ετικέτες αυτοκινήτων, •Ετικέτες καλλυντικών, •Κενές ετικέτες ραβδοκώδικα, • Ετικέτες ταινιών, συμβουλευτείτε παρακαλώ τον ιστότοπο μας για να δείτε την γκάμα των προϊόντων μας. Από την αρχή που ξεκινήσαμε, υιοθετήσαμε την αρχή παροχής ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ειδική έμφαση στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση και στην ασφάλεια στον εργασιακό χώρο. Στην Proflex, η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας για ομαδική συνεργασία με τους υπαλλήλους, τους προμηθευτές και τους πελάτες. Οι επαγγελματικοί μας εταίροι βασίζονται στην εμπιστοσύνη και σταθερότητα με τους εγχώριους και ξένους μας πελάτες. Η κύρια μας αποστολή είναι να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους πελάτες μας, σε χαμηλές τιμές, με παραγωγή ανώτατης ποιότητας και έγκαιρη αποστολή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 7. ARCOR-GMBH

  Γερμανία

  Εταιρεία ΑΡΚΟΡ, Γερμανία. Θα ήθελα να διευκρινήσω, πως κατασκευάζουμε καινοτόμο εξοπλισμό στον χώρο του σχεδιασμού βιομηχανικών μονάδων εμφιάλωσης ποτών .Κάθε μηχάνημα διαθέτει συστημα εξοικονόμησης πόρων/ενέργειας, συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους παραγωγής. ( π.χ. το μηχάνημα ανόρθωσης Προπλασμάτων , περιλαμβάνει σύστημα ανακύκλωσης αέρα, μειώνοντας με αυτον τον τρόπο την λειτουργία του κομπρέσσορα με δυνατότητα ανόρθωσης απο 100 μλ. μεχρι 10 λιτρα φιάλες πάνω στο ιδιο μηχάνημα).Επιπλέον για κάθε εξοπλισμό, που σας ενδιαφέρει, διαθέτουμε ενδεικτικά εργα σε Ευρώπη και Ασία.

 8. MAISSINAL

  Ισπανία

  Ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα ετικετών και κωδικών. Ετικέτες, ετικετέζες, γραμμωτοί κωδικοί, συστήματα επανατύλιξης ετικετών, RFID, συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, δυναμικός έλεγχος βάρους, συστήματα τοποθέτησης ετικετών κ.ά. Στις μάρκες μας συγκαταλέγονται οι εξής: CHECKPOINT, TOSHIBA, AVERY DENNISON, HITACHI, HONEYWELL, LEGRO, PACKAGING, PROCAOT, METO, ARMOR, EPSON, RODANT, EIDOS.

 9. COUTH CONSTRUCTORA DE ÚTILES Y HERRAMIENTAS SL

  Ισπανία

  Μηχανήματα βιομηχανικής σήμανσης. Σήμανση με κρούση. Σήμανση με πίεση. Σήμανση με κυλινδρισμό. Σήμανση με λέιζερ. Σήμανση με στίξη. Βαθιά σήμανση και με χαράξεις. Ιχνηλασιμότητα. Κωδικοί datamatrix. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή. Διανομή σε όλο τον κόσμο.

 10. MATEC - ETICHETTATURA E MARCATURA

  Ιταλία

  Η Matec srl βρίσκεται στο Τορίνο. Εταιρεία ειδικευμένη στον τομέα των συστημάτων σήμανσης και βιομηχανικής κωδικοποίησης, η Matec srl ξεχωρίζει για την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα. Ελάτε να μας βρείτε, επαγγελματισμός και ευγένεια στη διάθεσή σας.Βρισκόμαστε στη διεύθυνση Lungo Dora Pietro Colletta 83-10183 Τορίνο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.712 Επιχειρήσεις

Kατηγορια