ACCRAPLY EUROPE LTD

Ηνωμένο Βασίλειο

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ηνωμένο Βασίλειο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Ο ετικετογράφος Sirius MK6 είναι ένα ακριβές και αξιόπιστο σύστημα που κατασκευάζεται για εφαρμογές ετικετών υψηλής ταχύτητας. Με μέγιστη ταχύτητα παραγωγής 300 προϊόντων ανά λεπτό, το Sirius MK6 αυξάνει την ταχύτητα και την αποδοτικότητα της γραμμής παραγωγής σας. Κατασκευασμένο με μεταφορέα βαρέως τύπου και πλαίσιο βάσης από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μηχάνημα εφαρμογής ετικετών είναι κατασκευασμένο για να αντέξει. Η καινοτόμος διαδικασία ρύθμισης "χωρίς εργαλεία" του επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί αβίαστα αλλαγές προϊόντων. Το σύστημα λειτουργίας είναι οικονομικά αποδοτικό, επιτρέποντας την εύκολη χρήση, ρύθμιση και συντήρηση. Περιλαμβάνει επίσης εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τη συντήρηση, τις αλλαγές και τους συναγερμούς του συστήματος. Αυτό το σύστημα δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί επίσης να συμβαδίσει με τις προηγμένες απαιτήσεις της βιομηχανίας για τις δυνατότητες των μηχανημάτων. Το Sirius MK6 είναι ένας ετικετοποιητής φαρμακευτικού βαθμού.

Ζητήστε προσφορά

Ηνωμένο Βασίλειο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Η σειρά DF της Graham & Sleevit είναι μια σειρά από ανθεκτικούς απλωτές ετικετών με εμφανή παραβίαση, κατάλληλους για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Accraply είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού επισήμανσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα μηχανήματα επισήμανσης μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ακριβείς προδιαγραφές σας. Είναι σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε εύκολα τους στόχους παραγωγής σας. Η σειρά μηχανών ετικετοποίησης Graham & Sleevit της Accraply με προστασία από παραβίαση μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες παραγωγής έως και 300 προϊόντα ανά λεπτό. Μπορούν να διαχειριστούν πολλά υλικά, αποδεικνύοντας ότι είναι πιο κατάλληλα για PVC, rPET/PETG, OPS και PLA. Αυτές οι μηχανές είναι κατάλληλες για την επικόλληση προϊόντων από 20mm έως 195mm σε διάμετρο με μήκος μανικιού από 20mm έως 50mm. Η υπερσύγχρονη σερβομηχανή τροφοδοσίας φιλμ διευκολύνει την εύκολη ρύθμιση παρέχοντας ακριβή τοποθέτηση του χιτωνίου. Οι φιλοσοφίες σχεδιασμού που χρησιμοποιούνται στη γκάμα των συσκευών εφαρμογής με ένδειξη παραβίασης προσαρμόζονται στις συσκευές εφαρμογής μανικιών πλήρους / μερικού σώματος.

Ζητήστε προσφορά

Ηνωμένο Βασίλειο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Ταχύτητες έως 600 δοχεία ανά λεπτό. Το σύστημα περιτύλιξης με ρολό Trine Model 4800 βασίζεται στο πρότυπο μοντέλο Trine Model 4500. Σχεδιασμένο με το ίδιο μικρό αποτύπωμα, το 4800 παρέχει ταχύτητες ετικετοποίησης έως και 600 cpm (36.000 cph). Εξοπλισμένο με προηγμένα εξαρτήματα ταχείας αλλαγής και δείκτες τοποθέτησης για βασικά εξαρτήματα, η αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 20 λεπτά. Ο 4800 ενσωματώνει τον πιο πρόσφατο έλεγχο ετικετών, καθώς και έναν εκτεταμένο σχεδιασμό κοχλία τροφοδοσίας και έναν σταθεροποιητή εκροής με έλεγχο σταθερότητας του προϊόντος. Με ταχύτερες αλλαγές και οικονομικά προσιτά ανταλλακτικά, το 4800 είναι ιδανικό για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ζητήστε προσφορά

Ηνωμένο Βασίλειο

Επαληθεύτηκε από το Europages

Τα Accraply Shrink Sleeve Models RF150 & RF250 είναι συμπαγείς, φιλικοί προς το χειριστή και εύκολοι στη συντήρηση συσκευές εφαρμογής συρρικνωμένων μανικιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή ζωνών πλήρους σώματος ή ταινιών με ένδειξη παραβίασης σε διάφορα σχήματα και μεγέθη δοχείων. Το συρρικνούμενο υλικό κόβεται σε μήκος και εφαρμόζεται συγχρονισμένα με ταχύτητες μεταφοράς για την καλύτερη δυνατή ακρίβεια τοποθέτησης του υλικού στο δοχείο. Οβάλ, στρογγυλά και τετράγωνα δοχεία από πλαστικό, γυαλί ή μέταλλο μπορούν να χειριστούν με ταχύτητες έως 150 (RF150) ή 250 (RF250) ανά λεπτό σε μήκος κοπής 30 mm. Τα υλικά μανικιών από PVC, PET/PETG, OPS ή PLA μπορούν να εκτελούνται σε πάχη μεταξύ 40 και 70 microns. Οι συσκευές εφαρμογής της σειράς RF μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς απαιτήσεις ενός έργου χρησιμοποιώντας τυποποιημένες, συμβατές μονάδες. Τα ανταλλακτικά αλλαγής για τους απλικατέρ της σειράς RF είναι στοιχεία χαμηλού κόστους που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς την ανάγκη εργαλείων, διατηρώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας στο ελάχιστο.

Ζητήστε προσφορά
English Δείτε τα 6 προϊόντα Deutsch Δείτε τα 6 προϊόντα Български Δείτε τα 6 προϊόντα Čeština Δείτε τα 6 προϊόντα Dansk Δείτε τα 6 προϊόντα Español Δείτε τα 6 προϊόντα Suomi Δείτε τα 6 προϊόντα Français Δείτε τα 6 προϊόντα Magyar Δείτε τα 6 προϊόντα Italiano Δείτε τα 6 προϊόντα Lietuvių Δείτε τα 6 προϊόντα Nederlands Δείτε τα 6 προϊόντα Norsk Δείτε τα 6 προϊόντα Polski Δείτε τα 6 προϊόντα Português Δείτε τα 6 προϊόντα Română Δείτε τα 6 προϊόντα Svenska Δείτε τα 6 προϊόντα Slovenščina Δείτε τα 6 προϊόντα Türkçe Δείτε τα 6 προϊόντα

Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

Εγγραφα

Packaging platform

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Ηνωμένο Βασίλειο

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • Προσωπικό
  201 – 500
 • Τμήμα πωλήσεων
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1970
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας – Ελέγχουσα εταιρεία - Θυγατρική
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

 • Check Circle Outline icon Διεθνής

Τρόποι πληρωμής

 • Πιστωτική κάρτα - Μετρητά - Επιταγή
 • Έμβασμα μέσω Telex
 • Έμβασμα μέσω Swift
 • Τεκμηριωμένη πίστωση

Ζώνες παράδοσης

Συνθήκες παράδοσης (Διεθνείς Εμπορικοί Όροι)

Ευθύνη
 • Αγοραστής
 • Μοιρασμένη
 • Πωλητής

Δραστηριότητες της ACCRAPLY EUROPE LTD

 • Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός
 • Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης
 • Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών
 • Μηχανές ετικετοποίησης
 • Εκτύπωση
 • φουρνοι
 • θερμοσυρρικνουμενα περιβληματα
 • μηχανηματα τοποθετησης ετικετων
 • μηχανήματα συσκευασίας
 • Ετικετέζα PS