Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ESER CHEMICALS είναι εξειδικευμένη εταιρεία παρασκευής χημικών που εξυπηρετεί διάφορους βιομηχανικούς τομείς για λιπαντικά και υγρά κατεργασίας μετάλλων ειδικά σετ γαλακτοποιητών, τροποποιητές ρεολογίας κόλλας αμύλου, χημικά αυτοκινητοβιομηχανίας, γαλακτοποιητές ορυκτέλαιου και σιλικονούχου ελαίου, σιλικονούχα και μη σιλικονούχα αντιαφριστικά ορυκτέλαιου, ελαιοχημικά, έλαια και πρόσθετα επεξεργασίας υφασμάτων, αντισηπτικά ξυλείας, αναστολείς διάβρωσης τεχνολογίας OAT και IAT για ψυκτικά υγρά και υγρά θερμικής μεταφοράς, υγρά υδραυλικών φρένων, πρόσθετα αντιδιαβρωτικών, ειδικοί και κλασικοί εστέρες. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα χημικά προϊόντα και λύσεις. Εξειδικευόμαστε κυρίως στα εξής προϊόντα; διαλυτά σετ γαλακτοποιητών ορυκτέλαιου, σετ μειγμάτων γαλακτοποιητών ελαίου κώνωσης, σετ γαλακτοποιητών διαλυτικού μηχανής βαμβακοσυλλογής, σετ γαλακτοποιητών ελαίου πλέξης, αντιδιαβρωτικά για ψυκτικά βιομηχανικής χρήσης και αντιψυκτικά, ημισυνθετικά υγρά κατεργασίας μετάλλων για μηχανήματα πολλαπλών μετάλλων κ.λπ.

  Όλα τα προϊόντα για "συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός"

 2. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

 3. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Συσκευάστε καλύτερα για να έχετε καλύτερες πωλήσεις. Η ESSEGI είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή γραμμών συσκευασίας και βιομηχανικών αυτοματισμών και, κυρίως, κατακόρυφων συσκευαστών (VFFS), οριζόντιων και κατακόρυφων πρεσών συσκευασίας, καθώς και γραμμών ανάμειξης φυτοχώματος. Επίσης, προμηθεύουμε ολοκληρωμένα συστήματα ζύγισης ή δοσομέτρησης προϊόντος, καθώς και συστήματα φόρτωσης και μεταφοράς προϊόντων. Πολυλειτουργικότητα: Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, παρέχοντας μέγιστη ευελιξία. Αξιοπιστία: Εργαζόμαστε τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και η συνεχής έρευνα ακολουθεί συνεχώς την ασφάλεια. Διαθεσιμότητα: Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σε όλα τα στάδια παραγωγής, προσφέροντας επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη ανώτερης ποιότητας. Ο χρόνος είναι χρήμα. Η άμεση ανταπόκριση στις προσφορές, στις παραδόσεις και στις επισκευές μεταφράζεται σε μια σειρά πλεονεκτημάτων με χειροπιαστά αποτελέσματα.

 4. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

 5. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LoeschPack είναι ο ειδικός στα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας σοκολάτας, τσιχλών, γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων μεγάλης διάρκειας, τροφίμων και μη τροφίμων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας και κατασκευάζουμε λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών με τον μέγιστο επαγγελματισμό και τη μέγιστη ευελιξία.Η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας είναι υποχρέωσή μας ως στρατηγικά σημαντικοί συνεργάτες και ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Keymac ιδρύθηκε το 2005 και απέκτησε φήμη ως κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας. Η συνεχής ανάπτυξη της γκάμας μας μας δίνει την δυνατότητα να εφοδιάσουμε τους πελάτες μας με μηχανήματα συσκευασίας και να παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τα εξής μηχανήματα: Μηχανήματα για την συσκευασία φρέσκων προϊόντων σε συσκευασίες ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. Συναρμολογητές: Μηχανήματα συσκευασίας για την δημιουργία χαρτοκιβωτίων από επίπεδα τεμάχια με την χρήση κόλλας ή διάταξη με πτερύγια κουμπώματος. Ταχύτητα έως 60 κύκλους το λεπτό ανά κεφαλή μορφοποίησης.Μηχανήματα κλεισίματος: Μηχάνημα συσκευασίας για το αυτόματο κλείσιμο γεμάτων χαρτοκιβωτίων. Τρία πάνελ ή μονό πάνελ. Ταχύτητα έως 200 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανές συσκευασίας σε χαρτοκιβώτια. Οριζόντια μηχανήματα χαρτοκιβωτίων πλήρως και ημί-αυτόματα: Ταχύτητα έως 120 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανήματα τοποθέτησης σε χιτώνιο Μηχανήματα για την εισαγωγή ενός δίσκου ή δοχείου σε προ-κολλημένο χιτώνιο. Διαθέσιμο με ταχύτητα έως 80 συσκευασίες το λεπτό. Χειρισμός προϊόντος: Συστήματα τροφοδότησης, μεταφορείς και περιστροφικές τράπεζες. Είμαστε στην διάθεση σας για να μελετήσουμε τα έργα σας σε ότι αφορά την συσκευασία.

 2. TGM - TECNOMACHINES S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η TGM - TECNOMACHINES είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή αυτόματων μηχανημάτων συσκευασίας για τους κλάδους των καλλυντικών, των φαρμάκων, των χημικών και των τροφίμων. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, παρέχει σειρές από μηχανήματα γεμίσματος, εγκιβωτισμού, δεματοποίησης, διαμόρφωσης χαρτοκιβωτίων, ολοκληρωμένα συμπαγή συστήματα για το γέμισμα σωληναρίων και φιαλιδίων, καθώς και μηχανήματα ειδικής συσκευασίας, όπως φυσίγγια μίας χρήσης, διανομείς, σύριγγες και συσκευασίες για μάσκαρα, ή για την επεξεργασία ειδικών προϊόντων, όπως σιλικόνες ή κόλες.

 3. SARONG SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SARONG είναι μια ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία, που βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία στο Reggiolo (RE). Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1972 για να εισάγει την πρώτη μηχανή αυτόματης συσκευασίας (Μοντ. SG-12) για την κατασκευή φαρμακευτικών υπόθετων. Με την πάροδο των χρόνων η SARONG έχει διευρύνει τη γκάμα συσκευασιών και έχει αρχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μηχανήματα για υπόθετα (Μοντ. SAAS). Η Lam Sarong έχει έδρα στο Reggiolo (RE).

 4. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Σήμερα η GAI έχει προσωπικό 200 ατόμων. Το προσωπικό θεωρείται ανθρώπινο κεφάλαιο, πόρος. Έχει επιλεγεί στα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια και επαγγελματικές σχολές. Μηχανικοί, τεχνικοί, δοκιμαστές, τεχνίτες. Είναι προφανώς ένας ενάρετος κύκλος, καθώς η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό μεταφράζεται σε μηχανήματα σχεδιασμένα εσωτερικά με την υψηλότερη τεχνογνωσία, τα οποία έχουν οδηγήσει τις μηχανές GAI να βελτιώνονται συνεχώς με τα χρόνια.

 5. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd ιδρύθηκε το 2003. Τμήματα ενσωματωμένης έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και εξυπηρέτησης, η World προσφέρει μηχανήματα συσκευασίας, πλήρωσης, σφράγισης, περιέλιξης, συσκευασίας εν κενώ, ζύγισης για καφέ, ζάχαρη, τσάι, σκόνη, σάλτσα κέτσαπ, σνακς, πατατάκια, βίδες, εξοπλισμός, πριτσίνια, συσκευασία με θήκη, σακουλάκι, αυτοκόλλητη συσκευασία, κουτί από χαρτόνι, φιάλη, δοχείο, κονσέρβα, που χρησιμοποιούνται ευρύτερα στη βιομηχανία των τροφίμων, των φαρμάκων, εξοπλισμού, επίπλων, παιχνιδιών και ιατρική.

 1. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπογγοδετικές μηχανές, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Σπογγοδετικές μηχανές, και Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Lauingen/donau, Γερμανία.

 2. LANTECH

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LANTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτόματο μηχάνημα τοποθέτησης μεμβράνης, και μηχάνημα μορφοποίησης χαρτονιού. Έχει έδρα σε Malden, Κάτω Χώρες.

 1. KOROZO EMBALLAGES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KOROZO EMBALLAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, σελοφαν, Εκτατό φιλμ, συρρικνουμενη μεμβρανη, συσκευασια σε διαφανη μεμβρανη, μεμβρανες απο συστελλομενα πλαστικα υλικα, Μεμβράνες πολυαιθυλένιου, και συσκευασια με θερμοσυρρικνουμενη μεμβρανη. Έχει έδρα σε Saint-Denis, Γαλλία.

 2. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες πληρωσης υλικων σε σκονη, Μηχανήματα συσκευασίας, και μηχανήματα για προδιαμορφωμένες τσάντες. Έχει έδρα σε Arendonk, Βέλγιο.

 3. PACTUR

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PACTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας με θερμοσυστελλομενη μεμβρανη, μηχανηματα και εξοπλισμοι συσκευασιας και περιτυλιγματος, Δεματοποιητές, αυτοματα μηχανηματα συσκευασιας, και σηραγγες για θερμοσυρρικνωση. Έχει έδρα σε Zola Predosa, Ιταλία.

 4. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAMMA-WOPLA / SMART FLOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές συσκευασίες, πλαστικα δοχεια, παλετες συσκευασιας, Πλαστικές συσκευασίες, παλστικές παλέτες, ειδικα εμπορευματοκιβωτια και παλετες, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και κάδοι και παλέτες από πλαστικό. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 5. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες πλαστικές, σακουλακια απο πολυαιθυλενιο, Τσάντες πλαστικές, εξατομικευμένες πλαστικές σακούλες, μηχανηματα συσκευασιας με θερμοσυστελλομενη μεμβρανη, μηχανηματα παλετοποιησης, μηχανηματα και εξοπλισμοι συσκευασιας και περιτυλιγματος, περιεκτες για περιτυλιγμα και συσκευασια, και πλαστικα σακουλακια. Έχει έδρα σε Seveso, Ιταλία.

 6. FERPLAST SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERPLAST SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας, FERPLAST, μηχανηματα συσκευασιας σε κενο, μηχανες τυλιγματος με εκτατες μεμβρανες για τον τομεα της συσκευασιας, ραπτομηχανες, μηχανες τοποθετησης δακτυλιων για συσκευασια, μηχανες συγκολλησης για τον τομεα της συσκευασιας, δοσομετρητες για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες επικολλησης για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Guarene, Ιταλία.

 7. IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Netphen, Γερμανία.

 8. SEREM SOCOREM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEREM SOCOREM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, γραμμές συσκευασίας τυριών, Τυριά, βελτίωση alpma, Συσκευασία τυριού, μηχανήματα για τυροκομεία, βελτίωση μηχανημάτων συσκευασίας, σέρβις μηχανημάτων συσκευασίας τυριού, και τακτοποίηση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές για μηχανές συσκευασίας τυριού. Έχει έδρα σε Chambray Les Tours, Γαλλία.

 1. HERFRAGA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERFRAGA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, μηχανήματα για κονσέρβες, μηχανικες κατεργασιες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανήματα για τον τομέα της κονσερβοποιίας, και Κιβωτιοποίηση - μηχανές. Έχει έδρα σε Carballo-A Coruña, Ισπανία.

 2. SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

 3. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, εντατηρες φυλλων, αυτόματο μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Goldkronach, Γερμανία.

 4. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρομποτ παλετοποιησης, και μηχανή δεματοποίησης. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Μηχανήματα σφράγισης, πολλαπλών χρήσεων, για φιάλες, Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη, μηχανες χυτευσης εν θερμω, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 6. CONTIMETA

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONTIMETA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης παλέτας, δεματοποιητες, μηχανες φακελλοποιησης, και Εκτατό φιλμ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

 7. BOCEDI OFFICINA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOCEDI OFFICINA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες συσκευασιας, μηχανες συσκευασιας σε διχτυα, μηχανες τυλιγματος με εκτατες μεμβρανες για τον τομεα της συσκευασιας, μηχανες συσκευασιας για τον τομεα της συσκευασιας., μηχανηματα συσκευασιας με θερμοσυστελλομενη μεμβρανη, αυτοματες τσερκομηχανες, περιστροφη παλετων, ειδη συσκευασιας, και μηχανες τοποθετησης σε φακελακια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Scandiano, Ιταλία.

 8. TOSA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOSA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωματιστικες μηχανες για τον τομεα της συσκευασιας, και περιτυλικτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Santo Stefano Belbo, Ιταλία.

 9. CUPASO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CUPASO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα συσκευασιας, εκτυπωτες για ετικετες, μηχανηματα με εγχυση μελανης, και συσκευασία παλετών. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 10. CARPENTIER PACKAGING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARPENTIER PACKAGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα συσκευασιας. Έχει έδρα σε Schornsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.906 Επιχειρήσεις

Kατηγορια