• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SIGNODE DENMARK APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Lachenmeier είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες για συστήματα συσκευασίας παλετών και μεμβράνες συσκευασίας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την παραγωγή υψηλής ποιότητας, καινοτομικών συστημάτων συσκευασίας παλετών, τα οποία αυξάνουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα Stretch καλύμματος και συστήματα συρρίκνωσης για παλέτες. Οι συσκευασίες παλέτας Lachenmeier είναι ιδανικές για τη συσκευασία σε διαφορετικές εφαρμογές (π. χ., κατασκευαστικά υλικά, εμπορεύματα μεγάλου βάρους, τρόφιμα, ποτά, τούβλα, για μόνωση).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Keymac ιδρύθηκε το 2005 και απέκτησε φήμη ως κατασκευαστής μηχανημάτων συσκευασίας. Η συνεχής ανάπτυξη της γκάμας μας μας δίνει την δυνατότητα να εφοδιάσουμε τους πελάτες μας με μηχανήματα συσκευασίας και να παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τα εξής μηχανήματα: Μηχανήματα για την συσκευασία φρέσκων προϊόντων σε συσκευασίες ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. Συναρμολογητές: Μηχανήματα συσκευασίας για την δημιουργία χαρτοκιβωτίων από επίπεδα τεμάχια με την χρήση κόλλας ή διάταξη με πτερύγια κουμπώματος. Ταχύτητα έως 60 κύκλους το λεπτό ανά κεφαλή μορφοποίησης.Μηχανήματα κλεισίματος: Μηχάνημα συσκευασίας για το αυτόματο κλείσιμο γεμάτων χαρτοκιβωτίων. Τρία πάνελ ή μονό πάνελ. Ταχύτητα έως 200 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανές συσκευασίας σε χαρτοκιβώτια. Οριζόντια μηχανήματα χαρτοκιβωτίων πλήρως και ημί-αυτόματα: Ταχύτητα έως 120 χαρτοκιβώτια το λεπτό. Μηχανήματα τοποθέτησης σε χιτώνιο Μηχανήματα για την εισαγωγή ενός δίσκου ή δοχείου σε προ-κολλημένο χιτώνιο. Διαθέσιμο με ταχύτητα έως 80 συσκευασίες το λεπτό. Χειρισμός προϊόντος: Συστήματα τροφοδότησης, μεταφορείς και περιστροφικές τράπεζες. Είμαστε στην διάθεση σας για να μελετήσουμε τα έργα σας σε ότι αφορά την συσκευασία.

 4. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Συσκευάστε καλύτερα για να έχετε καλύτερες πωλήσεις. Η ESSEGI είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή γραμμών συσκευασίας και βιομηχανικών αυτοματισμών και, κυρίως, κατακόρυφων συσκευαστών (VFFS), οριζόντιων και κατακόρυφων πρεσών συσκευασίας, καθώς και γραμμών ανάμειξης φυτοχώματος. Επίσης, προμηθεύουμε ολοκληρωμένα συστήματα ζύγισης ή δοσομέτρησης προϊόντος, καθώς και συστήματα φόρτωσης και μεταφοράς προϊόντων. Πολυλειτουργικότητα: Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, παρέχοντας μέγιστη ευελιξία. Αξιοπιστία: Εργαζόμαστε τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και η συνεχής έρευνα ακολουθεί συνεχώς την ασφάλεια. Διαθεσιμότητα: Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη σε όλα τα στάδια παραγωγής, προσφέροντας επαγγελματική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη ανώτερης ποιότητας. Ο χρόνος είναι χρήμα. Η άμεση ανταπόκριση στις προσφορές, στις παραδόσεις και στις επισκευές μεταφράζεται σε μια σειρά πλεονεκτημάτων με χειροπιαστά αποτελέσματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. A+F AUTOMATION + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με περισσότερους από 400 πελάτες και 4.000 εγκαταστάσεις, η A+F είναι εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια κορυφαίος προμηθευτής μηχανημάτων και συστημάτων συσκευασίας με εξαιρετική φήμη παγκοσμίως για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Η A+F αναπτύσσει και διαθέτει λύσεις για τη γαλακτοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των καλλυντικών, της φαρμακοβιομηχανίας και άλλων βιομηχανικών κλάδων. Ως παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων συσκευασίας σάς υποστηρίζουμε για το δικό σας έργο από το σχεδιασμό έως την παράδοση των έτοιμων για την παραγωγή συστημάτων. Η A+F είναι μέλος του ομίλου End-OF-Line Packaging Experts. Ο όμιλος EOL Packaging Experts ιδρύθηκε το 2017 και είναι ένας διεθνείς όμιλος επιχειρήσεων που διαθέτει μηχανήματα και συστήματα τελικής συσκευασίας. Υπό την αιγίδα της μητρικής εταιρείας EOL δημιουργήθηκε με τις εταιρείες A+F, Standard Knapp και BMS Maschinenfabrik ένας ισχυρός διεθνείς βιομηχανικός όμιλος. Επικεντρωνόμαστε στην αειφόρο, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη η οποία οδηγεί τον όμιλο επιχειρήσεων σε ένα επιτυχημένο μέλλον

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ZAVOD VOLGA POLYMER, LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Volga Polymer Plant είναι κατασκευαστής και προμηθευτής σε χονδρική ταινιών σύνδεσης από πολυπροπυλένιο και άλλων ειδών συσκευασίας καθώς και εξοπλισμού και εργαλεία συσκευασίας. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει επίσης διάφορα αναλώσιμα, γάντια, τσάντες από PE και PP, τσάντες FIBC. Οι βιομηχανικές συσκευασίες της Volga Polymer είναι καλές για την στοίβαξη, διακίνηση και προστασία των προϊόντων σας κατά την μεταφορά. Η παραγωγική ικανότητα της Volga Polymer ανέρχεται στο 1/3 της Ρωσικής αγοράς στον τομέα της συσκευασίας. Το εργοστάσιο της Volga Polymer έχει πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, EAC, GOST R TU. Η εταιρεία διατηρεί ένα παραγωγικό σύστημά με μηδενική απώλεια. Η επεξεργασία PP βελτιστοποιείται ώστε να είναι ασφαλής όσον αφορά την τοξικότητα. Η Volga Polymer προσφέρει πλαστική συσκευασία κατά παραγγελία, καθώς και την παραγωγή ταινιών σε εξατομικευμένο τύπο και διάσταση. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν δείγματα για να ελέγξει την ποιότητα των προϊόντων της. Οι μεγαλύτερες ρωσικές και διεθνείς εταιρείες (Aeroflot, Gazprom Neft, Russian Post, Nissan, κ.λπ.) αναφέρονται μεταξύ των πελατών της Volga Polymer.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CALIBREUSES FACHAUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, κατασκευάζουμε ταξινομητές ακρίβειας και ποιότητας.Παρέχουμε εξοπλισμό για την δενδροκομία.Η εταιρεία βρίσκεται σε μια επώνυμη περιοχή καλλιέργειας μήλων, και έχει αποκτήσει γρήγορα την φήμη μιας σοβαρής επιχείρησης η οποία προσέχει ιδιαίτερα τις ανάγκες των πελατών της.Προσφέροντας πάντα καινότομα και ποιοτικά προϊόντα, η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα και επέκτεινε την δραστηριότητα της σε διάφορους άλλους κλάδους για την διαλογή φρούτων και λαχανικών. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμών για τους παραγωγούς φρούτων και λαχανικών: ηλεκτρονικός ταξινομητής διαμέτρου, ηλεκτρονικός ταξινομητής βάρους, μηχανικός ταξινομητής, διαχωριστής κοτσανιών για κεράσια και πολλά άλλα αξεσουάρ (βούρτσα, ανατροπέας Vide Palox, καθαρισμός στο νερό, πληρωτήςΗ μεγάλη μας υπερηφάνεια είναι να βλέπουμε τα μηχανήματα μας να χρησιμοποιούνται στην Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ, στο Καναδά, στην Χιλή, στην Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία...

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LoeschPack είναι ο ειδικός στα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις συσκευασίας σοκολάτας, τσιχλών, γλυκισμάτων, αρτοσκευασμάτων μεγάλης διάρκειας, τροφίμων και μη τροφίμων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους συσκευασίας και κατασκευάζουμε λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών με τον μέγιστο επαγγελματισμό και τη μέγιστη ευελιξία.Η παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας είναι υποχρέωσή μας ως στρατηγικά σημαντικοί συνεργάτες και ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TGM - TECNOMACHINES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτόματα μηχανήματα κατασκευής σωλήνων που μπορούν να αναλάβουν την πλήρωση και την σφράγιση σωλήνων από αλουμίνιο, πολυαιθυλένιο, polyfoil, ελασματοποιημένα καθώς και αυτόματα συστήματα εγκιβωτισμού με συνεχή ή ταλαντευόμενη κίνηση. Η ποιότητα των μηχανημάτων μας πλήρωσης σωλήνων, θηκών, μονομπλόκ και γραμμών πλήρωσης φιαλιδίων και δοχείων είναι προσεγμένη και εγγυημένη ως προς όλες τις λεπτομέρειες : από την επιλογή των υλικών ως την συναρμολόγηση και τις δοκιμές εφαρμογής του μηχανήματος.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Packaging MPZ ιδρύθηκε το 1998, διαθέτει μεγάλη πείρα και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πουλάμε πληρωτές και μηχανήματα Tetra Pak™ από δεύτερο χέρι μετά από επισκευή. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση, από τον σχεδιασμό του έργου ως την υλοποίηση του για την βιομηχανία της επεξεργασίας, της πλήρωσης και της συσκευασίας των ποτών για τους τομείς όπως των γαλακτοκομικών προϊόντων, του κρασιού και των χυμών φρούτων. Πουλάμε κυρίως μεταχειρισμένα ελεγμένα μηχανήματα/ γραμμές πλήρωσης αλλά παρέχουμε επίσης καινούργια μηχανήματα επεξεργασίας και τέλους γραμμής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SARONG SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SARONG είναι μια ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία, που βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία στο Reggiolo (RE). Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1972 για να εισάγει την πρώτη μηχανή αυτόματης συσκευασίας (Μοντ. SG-12) για την κατασκευή φαρμακευτικών υπόθετων. Με την πάροδο των χρόνων η SARONG έχει διευρύνει τη γκάμα συσκευασιών και έχει αρχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μηχανήματα για υπόθετα (Μοντ. SAAS). Η Lam Sarong έχει έδρα στο Reggiolo (RE).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FERPLAST SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Ferplast δραστηριοποιείται από το 1983 στον τομέα των μηχανημάτων και των υλικών συσκευασίας και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων τύλιξης για τη φόρτωση σε παλέτες, στην υλοποίηση τέλους γραμμών και στη συσκευασία τεχνικών προϊόντων και τροφίμων. Η Ferplast είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών ευρωπαϊκής κατασκευής ή εισαγωγής από επαγγελματίες και αξιόπιστους προμηθευτές. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του, ενώ παρέχεται συνεχής υποστήριξη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd ιδρύθηκε το 2003. Τμήματα ενσωματωμένης έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πωλήσεων και εξυπηρέτησης, η World προσφέρει μηχανήματα συσκευασίας, πλήρωσης, σφράγισης, περιέλιξης, συσκευασίας εν κενώ, ζύγισης για καφέ, ζάχαρη, τσάι, σκόνη, σάλτσα κέτσαπ, σνακς, πατατάκια, βίδες, εξοπλισμός, πριτσίνια, συσκευασία με θήκη, σακουλάκι, αυτοκόλλητη συσκευασία, κουτί από χαρτόνι, φιάλη, δοχείο, κονσέρβα, που χρησιμοποιούνται ευρύτερα στη βιομηχανία των τροφίμων, των φαρμάκων, εξοπλισμού, επίπλων, παιχνιδιών και ιατρική.

 5. LANTECH

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge
 6. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 7. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 8. IDH-INDUSTRIEAUTOMATION DIRK HÄHNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 9. ALFAPACK SRL MATERIALI PER L'IMBALLAGGIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 10. MASCHINENBAU KNECHT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 1. NEXODY - IMBALLAGGI INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 2. SEREM SOCOREM

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. MAS. PACK. AUTOMAZIONI PER L'INDUSTRIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 4. SAROPACK GMBH- FOLIENVERPACKUNGSSPEZIALIST NR. 1

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 6. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 7. CONTIMETA

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge
 8. TOSA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 9. BOCEDI OFFICINA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 10. FARMLAND GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14.810 επιχειρήσεις

Kατηγορια