• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEXA INDUSTRIES SRL

  Ιταλία

  Η Texa industries προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων τόσο για τον κλιματισμό όσο και για τη βιομηχανική ψύξη, αντιπροσωπεύοντας για τους πελάτες της έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο συνεργάτη για όλες τις ανάγκες διαχείρισης θερμότητας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει συστήματα κλιματισμού και ανταλλαγής θερμότητας, συστήματα εξαερισμού και αξεσουάρ για πίνακες, συστήματα βιομηχανικής ψύξης και θερμορύθμισης, όλα αυστηρά «Made in Italy». Η Texa Industries είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους και σε είκοσι δύο έθνη, χάρη σε ένα προηγμένο εμπορικό δίκτυο διανομής, επιπλέον, ένα διεθνές συγκρότημα τεχνικών και μηχανικών είναι υπεύθυνο για την εγγύηση μιας συνεχούς υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει έναν πολύ δομημένο κατάλογο προϊόντων, αλλά παρόλα αυτά προσφέρει αποκλειστικές λύσεις και έργα «κομμένα στα μέτρα» και σύμφωνα με τις υποδείξεις των πελατών.

 2. ONLINE B TRUST

  Ισπανία

  Η ONLINE B TRUST είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Ισπανία που ειδικεύεται στην πώληση ανεμιστήρων οροφής. Προσφέρουμε επίσης ανεμιστήρες με ή χωρίς φωτισμό, κλασικοί, σύγχρονοι ή ντιζάιν. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε την γκάμα μας ανεμιστήρων για εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε ανεμιστήρες για ξενοδοχεία ή για εστιατόρια, μεταξύ άλλων. Επίσης, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε δωμάτιο, για όλα τα στυλ και για όλα τα πορτοφόλια. Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές όπως οι KlassFan, Purline ή Casafan. Οι πλειονότητα των σχεδίων μας διαθέτουν εγγύηση από 10 ως 25 ετών σε ορισμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Δημιουργήσαμε συνεργασίες με αυτούς τους κατασκευαστές εμπιστοσύνης για να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας. Σας εγγυόμαστε μια βέλτιστη ανταπόκριση και οι ομάδες μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε επίσης να σας παραδώσουμε τα προϊόντα με την συντομότερη δυνατόν προθεσμία.

 3. ESOLVE-SDC

  Γαλλία

  Από το 2019, η ESOLVE-SDC είναι ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος, εξειδικευμένος στον εξοπλισμό κλιματισμού, εξαέρωσης, θέρμανσης και υδραυλικής στην Ευρώπη και σε εξαγωγές (Αφρική και υπεράκτιες χώρες). Από το 2019, επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές και προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών μας πελατών. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: Τεχνικές συμβουλές πριν την πώληση, συνοδεία κατά την θέση σε λειτουργία, υποστήριξη μετά την πώληση, τμήμα ανταλλακτικών, κατάρτιση σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας: κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση, υδραυλική, ρύθμιση, εξαρτήματα. Θα βρείτε σε εμάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την υλοποίηση των εργοταξίων σας σε κλιματισμό, θέρμανση και επεξεργασία του αέρα, εκ των οποίων και όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας α λα καρτ, και μια ανταπόκριση στην απόδοση των έργων των πελατών μας (Γραφείο μελετών, εγκαταστάτες, επενδυτές). Συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην αναζήτηση τεχνικών-οικονομικών λύσεων. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να επιλέξουμε πολλές φίρμες και προϊόντα τα οποία διανέμουμε, καθώς και για την απόδοση των αγορών μας ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες μας από τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. EID

  Γαλλία

  Η EID σχεδιάζει και κατασκευάζει τα εξαρτήματα σας για τον κλιματισμό και τις αντλίες θερμότητας. Οι ψυκτικές μας συνδέσεις κατασκευάζονται στην Γαλλία στο εργοστάσιο μας στην Αβινιόν με χαλκό ΑΓΝΟ κατά 99, 95% εξαιρετικά υψηλής ποιότητας SUPERCLEAN. Από την ίδρυση της το 1992, η EID σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση όπου τα πάντα έχουν προβλεφθεί ώστε να σας διευκολύνει την εγκατάσταση με επιτοίχιες βάσεις, επιδαπέδιες βάσεις, εργαλεία, συνδέσεις αλλά και επώνυμες φίρμες από όλο τον κόσμο όπως το εμπορικό σήμα Refnet® για διαχωριστές VRF. Η EID φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και μια ασύγκριτη υπηρεσία, από τις καλύτερες της αγοράς! Έχετε κάποιο έργο κλιματισμού; Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OAG INDUSTRIES

  Ιταλία

  Λειτουργούμε στον βιομηχανικό, αστικό και στρατιωτικό τομέα για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την ενοικίαση γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας, μηχανικών αντλιών, πυλώνων φωτισμού, κλιματιστικών κατασκήνωσης. Υλοποιούμε επίσης αιτήματα που δεν εμπίπτουν στα κλασικά πρότυπα παραγωγής. Διασφαλίζουμε: υποστήριξη μετά την πώληση, εκπαίδευση, κατάρτιση χειριστών και χρηστών, σε όλο τον κόσμο, με stage και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Σύστημα με πιστοποίηση ποιότητας από το 1998. Συμμορφώνεται με ISO 9001: 2015.

 2. WEGER WALTER SRL

  Ιταλία

  Ηγετική θέση στην αγορά στα συστήματα επεξεργασίας αέρα. Weger για καλύτερη ποιότητα αέρα. Οι ρίζες της επιχείρησής μας φτάνουν έως το 1977. Εξαρχής, θελήσαμε η Weger να διέπεται από καινοτομία. Η δεσπόζουσα θέση που κατέχει στην αγορά, οφείλεται κυρίως στην ευελιξία της. Συγκεκριμένα, δεν προμηθεύουμε απλώς ένα προϊόν, αλλά παρακολουθούμε τον κύκλο ζωής του ακόμη και μετά την πώληση, παρέχοντας βοήθεια και περιοδική συντήρηση.

 3. DELTA-TEMP

  Βέλγιο

 4. AIRVA

  Γαλλία

 5. BEPA

  Βέλγιο

 1. LAHNTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. PROSATECH GMBH

  Γερμανία

 1. CONECT GMBH

  Γερμανία

 2. DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN

  Γερμανία

 3. WEISSHAAR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH

  Γερμανία

 5. ING. ROBERT WINTER KLIMA & LÜFTUNGSSYSTEME

  Αυστρία

 6. EGO KÄLTESYSTEME GMBH

  Γερμανία

 7. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. SCHAKO KG

  Γερμανία

 1. WEINREICH INDUSTRIEKÜHLUNG GMBH

  Γερμανία

 2. GÖTZ GMBH

  Γερμανία

 3. GSP LÜFTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

 5. ERRE.GI. SRL

  Ιταλία

 6. DODEK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. CLIMATIC GFKK MBH

  Γερμανία

 8. TTT TRINK TECH TEAM GETRÄNKETECHNIK KÜHLANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 9. WEGER METALLBAU S.R.L.

  Ιταλία

 10. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.618 επιχειρήσεις

Kατηγορια