• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ESOLVE-SDC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2019, η ESOLVE-SDC είναι ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος, εξειδικευμένος στον εξοπλισμό κλιματισμού, εξαέρωσης, θέρμανσης και υδραυλικής στην Ευρώπη και σε εξαγωγές (Αφρική και υπεράκτιες χώρες). Από το 2019, επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές και προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών μας πελατών. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: Τεχνικές συμβουλές πριν την πώληση, συνοδεία κατά την θέση σε λειτουργία, υποστήριξη μετά την πώληση, τμήμα ανταλλακτικών, κατάρτιση σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας: κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση, υδραυλική, ρύθμιση, εξαρτήματα. Θα βρείτε σε εμάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την υλοποίηση των εργοταξίων σας σε κλιματισμό, θέρμανση και επεξεργασία του αέρα, εκ των οποίων και όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας α λα καρτ, και μια ανταπόκριση στην απόδοση των έργων των πελατών μας (Γραφείο μελετών, εγκαταστάτες, επενδυτές). Συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην αναζήτηση τεχνικών-οικονομικών λύσεων. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να επιλέξουμε πολλές φίρμες και προϊόντα τα οποία διανέμουμε, καθώς και για την απόδοση των αγορών μας ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες μας από τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. ONLINE B TRUST

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η ONLINE B TRUST είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Ισπανία που ειδικεύεται στην πώληση ανεμιστήρων οροφής. Προσφέρουμε επίσης ανεμιστήρες με ή χωρίς φωτισμό, κλασικοί, σύγχρονοι ή ντιζάιν. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε την γκάμα μας ανεμιστήρων για εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε ανεμιστήρες για ξενοδοχεία ή για εστιατόρια, μεταξύ άλλων. Επίσης, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε δωμάτιο, για όλα τα στυλ και για όλα τα πορτοφόλια. Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές όπως οι KlassFan, Purline ή Casafan. Οι πλειονότητα των σχεδίων μας διαθέτουν εγγύηση από 10 ως 25 ετών σε ορισμένες περιπτώσεις σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Δημιουργήσαμε συνεργασίες με αυτούς τους κατασκευαστές εμπιστοσύνης για να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας. Σας εγγυόμαστε μια βέλτιστη ανταπόκριση και οι ομάδες μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε επίσης να σας παραδώσουμε τα προϊόντα με την συντομότερη δυνατόν προθεσμία.

 3. TEXA INDUSTRIES SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Texa industries προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων τόσο για τον κλιματισμό όσο και για τη βιομηχανική ψύξη, αντιπροσωπεύοντας για τους πελάτες της έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο συνεργάτη για όλες τις ανάγκες διαχείρισης θερμότητας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει συστήματα κλιματισμού και ανταλλαγής θερμότητας, συστήματα εξαερισμού και αξεσουάρ για πίνακες, συστήματα βιομηχανικής ψύξης και θερμορύθμισης, όλα αυστηρά «Made in Italy». Η Texa Industries είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους και σε είκοσι δύο έθνη, χάρη σε ένα προηγμένο εμπορικό δίκτυο διανομής, επιπλέον, ένα διεθνές συγκρότημα τεχνικών και μηχανικών είναι υπεύθυνο για την εγγύηση μιας συνεχούς υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει έναν πολύ δομημένο κατάλογο προϊόντων, αλλά παρόλα αυτά προσφέρει αποκλειστικές λύσεις και έργα «κομμένα στα μέτρα» και σύμφωνα με τις υποδείξεις των πελατών.

 4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

 5. WEGER WALTER SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Ηγετική θέση στην αγορά στα συστήματα επεξεργασίας αέρα. Weger για καλύτερη ποιότητα αέρα. Οι ρίζες της επιχείρησής μας φτάνουν έως το 1977. Εξαρχής, θελήσαμε η Weger να διέπεται από καινοτομία. Η δεσπόζουσα θέση που κατέχει στην αγορά, οφείλεται κυρίως στην ευελιξία της. Συγκεκριμένα, δεν προμηθεύουμε απλώς ένα προϊόν, αλλά παρακολουθούμε τον κύκλο ζωής του ακόμη και μετά την πώληση, παρέχοντας βοήθεια και περιοδική συντήρηση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OAG INDUSTRIES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Λειτουργούμε στον βιομηχανικό, αστικό και στρατιωτικό τομέα για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την ενοικίαση γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας, μηχανικών αντλιών, πυλώνων φωτισμού, κλιματιστικών κατασκήνωσης. Υλοποιούμε επίσης αιτήματα που δεν εμπίπτουν στα κλασικά πρότυπα παραγωγής. Διασφαλίζουμε: υποστήριξη μετά την πώληση, εκπαίδευση, κατάρτιση χειριστών και χρηστών, σε όλο τον κόσμο, με stage και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Σύστημα με πιστοποίηση ποιότητας από το 1998. Συμμορφώνεται με ISO 9001: 2015.

 2. GALLETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Ο Όμιλος Galletti προσφέρει μια νέα παγκόσμια προσέγγιση στην αγορά HVACR. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες στην αγορά, η Galletti δημιούργησε έναν Όμιλο που αποτελείται από επτά διαφορετικές επιχειρηματικές πραγματικότητες, καθεμία με τις δικές της ειδικές δεξιότητες στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού, της ψύξης και των ανανεώσιμων πηγών, οι οποίες λειτουργούν σε στενή συνεργασία μεταξύ τους για να είναι σε θέση να παρουσιαστούν στην αγορά ως μεμονωμένος συνεργάτης, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις.

 3. DELTA-TEMP

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DELTA-TEMP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, ενοικιαση ψυκτικων μοναδων, βιομηχανικη ψυξη, επεξεργασία αέρος, και εξαερισμος. Έχει έδρα σε Oosterzele, Βέλγιο.

 4. EID

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κλιματισμου, HVAC, κατασκευαστης χαλκου κλιματισμος, συνδεση ψυξης, συνδεση φλογας, συνδεση κλιματισμου, ψυκτικος σωληνας, μονωμενος χαλκινος σωληνας, και μονωμενος χαλκος. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

 5. BEPA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEPA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφύγρανση - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αφύγρανση - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, κλιματισμος, και εγκαταστασεις βιομηχανικης θερμανσης. Έχει έδρα σε Mornimont, Βέλγιο.

 1. FRANCE BRUMISATION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRANCE BRUMISATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες. Έχει έδρα σε Sainte-Foy-D'aigrefeuille, Γαλλία.

 2. CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιλοτικά συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός απαγόμενου αέρα, NOx, Διοξίνες & φουράνια, εγκατάσταση αποτέφρωσης, Συστήματα απορρυπάνσεως απαγόμενου αέρα, Συστήματα καθαρισμού καυσαερίων, καταλυτικά, Συστήματα απορρόφησης, και Συστήματα για την επιλεκτικά καταλυτική αναγωγή (SCR). Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 1. AIRVA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIRVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματιστικά οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Saint Ouen l Aumone, Γαλλία.

 2. PROSATECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROSATECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rötgesbüttel, Γερμανία.

 3. CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wiener Neudorf, Αυστρία.

 4. CONECT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rethwisch, Γερμανία.

 5. ERRE.GI. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERRE.GI. SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικό φιλτράρισμα, αγωγοι ακτινοβολιας, Εξαρτήματα για συστήματα αναρρόφησης, και ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Bene Vagienna, Ιταλία.

 6. WEISSHAAR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WEISSHAAR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Salzuflen, Γερμανία.

 7. SCHAKO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHAKO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kolbingen, Γερμανία.

 8. LAHNTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAHNTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nassau, Γερμανία.

 1. DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mayen, Γερμανία.

 2. GÖTZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GÖTZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering, Γερμανία.

 3. CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 4. EGO KÄLTESYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EGO KÄLTESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

 5. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

 6. CLIMATIC GFKK MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLIMATIC GFKK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 7. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

 8. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECOCYCLE HEAT PUMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση, Εξοπλισμός κλιματισμού, Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, εγκαταστασεις κλιματισμου αντλιων θερμοτητας, συναρμολογηση αντλιων θερμοτητας, Συστήματα θέρμανσης με αντλία θερμότητας, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και βιομηχανική θέρμανση. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 9. GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 10. AL-KO THERM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AL-KO THERM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Jettingen-Scheppach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.159 Επιχειρήσεις

Kατηγορια