• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Διανομέας
  1. ESOLVE-SDC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η ESOLVE-SDC είναι ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος, εξειδικευμένος στον εξοπλισμό κλιματισμού, εξαέρωσης, θέρμανσης και υδραυλικής στην Ευρώπη και σε εξαγωγές (Αφρική και υπεράκτιες χώρες). Από το 2019, επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές και προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών μας πελατών. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: Τεχνικές συμβουλές πριν την πώληση, συνοδεία κατά την θέση σε λειτουργία, υποστήριξη μετά την πώληση, τμήμα ανταλλακτικών, κατάρτιση σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας: κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση, υδραυλική, ρύθμιση, εξαρτήματα. Θα βρείτε σε εμάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την υλοποίηση των εργοταξίων σας σε κλιματισμό, θέρμανση και επεξεργασία του αέρα, εκ των οποίων και όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας α λα καρτ, και μια ανταπόκριση στην απόδοση των έργων των πελατών μας (Γραφείο μελετών, εγκαταστάτες, επενδυτές). Συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην αναζήτηση τεχνικών-οικονομικών λύσεων. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να επιλέξουμε πολλές φίρμες και προϊόντα τα οποία διανέμουμε, καθώς και για την απόδοση των αγορών μας ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες μας από τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. DELTA-TEMP

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DELTA-TEMP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, ενοικιαση ψυκτικων μοναδων, βιομηχανικη ψυξη, επεξεργασία αέρος, και εξαερισμος. Έχει έδρα σε Oosterzele, Βέλγιο.

  3. LIOMATHERM

    Λουξεμβούργο

    Οι Lionel Repplinger και Maxime Leheux αφού δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα της μηχανικής κλιματισμού επί είκοσι χρόνια, αποφάσισαν να ενώσουν τις ικανότητες τους 2013 στην εταιρεία Liomatherm S.A.R.L. Προσφέρουμε και συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες φίρμες του Λουξεμβούργου και προτείνουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η Liomatherm sarl είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην ετοιμοπαράδοτη θέρμανση, στον τομέα της υγιεινής, της εξαέρωσης, του μπάνιου. Η εξοικονόμηση ενέργειας βρίσκεται στην καρδιά της δραστηριότητας μας.

  4. ICAT INTERNATIONAL

    Μαρόκο

    Η ICAT International ιδρύθηκε το 1977 στην Καζαμπλάνκα και ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή εξοπλισμών για δίκτυα εξαερισμού, κλιματισμού, απαγωγής καυσαερίων και απομάκρυνσης σκόνης. Η εταιρεία ICAT International κατέχει ηγετική θέση στην αφρικανική αγορά με ετήσια παραγωγή 2.000 τόνων επεξεργασμένου χάλυβα για την κατασκευή διαφόρων εξαρτημάτων από VMC. Καθώς η καινοτομία αποτελεί ανασπόσταστο στοιχείο της ICAT International, έχουμε κατοχυρώσει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

  5. AIOLOS CLIMATE SOLUTIONS

    Βέλγιο

    Η εταιρια Aiolos climate Solutions δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεντρικής θέρμανσης και εγκαταστάσεις . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαερισμός κλιματιστικά και αντλιες θερμοτητας . Έχει έδρα στο Wevelgem , Βελγιο,

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AEROMAT

    Γαλλία

    Σας προτείνουμε το πρόγραμμα επιτοίχιων αεραγωγών Siegenia-Aubi. Η γερμανική εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στα εξαρτήματα και τις κλειδαριές στα παράθυρα, ανέπτυξε την έννοια του αποκεντρωμένου εξαερισμού για να αερίζεται υγιεινά με ασφάλεια, ενώ εξοικονομεί ενέργεια. Μια λύση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού με φίλτρο κατά της γύρης, ηχομόνωση και ανάκτηση ενέργειας. Σας προσφέρουμε επίσης ηλιακό φίλτρο και αεραγωγό για παράθυρα.

  2. OPTIMUM DISTRIBUTION SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία OPTIMUM DISTRIBUTION SOLUTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουρητηρια, εξαερισμός, ανεμιστηρες, και Αξεσουάρ εξαέρωσης. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

  3. STIVI

    Τυνησία

    Η εταιρεία STIVI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρο αερα. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  4. ING. ROBERT WINTER KLIMA & LÜFTUNGSSYSTEME

    Αυστρία

    Η εταιρεία ING. ROBERT WINTER KLIMA & LÜFTUNGSSYSTEME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

  5. THERMAD

    Βέλγιο

    Η εταιρεία THERMAD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος αερος. Έχει έδρα σε Hoboken, Βέλγιο.

  1. C2 SALES EQUIPMENT

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία C2 SALES EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sittingbourne, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ

    Πολωνία

    Η εταιρεία KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλιματισμος περιβαλλοντος, θερμανση και κλιματισμος, βιομηχανικος εξαερισμος, και τεχνικοι συμβουλοι στους τομεις του αερισμου και του κλιματισμου. Έχει έδρα σε Gorzów Wielkopolski, Πολωνία.

  1. MAYR LÜFTUNG GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία MAYR LÜFTUNG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Volders, Αυστρία.

  2. THEFOGSYSTEM BIOGENESIS

    Ελβετία

    Η εταιρεία THEFOGSYSTEM BIOGENESIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι και συστηματα πυροπροστασιας. Έχει έδρα σε La Chaux De Fonds, Ελβετία.

  3. MR RÉFRIGÉRATION

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MR RÉFRIGÉRATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gembloux, Βέλγιο.

  4. COSMOTHERM LTD

    Κύπρος

    Η εταιρεία COSMOTHERM LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Limassol, Κύπρος.

  5. FLORIAN SCHIMPL - ELBE ELEKTROBESTANDTEILE

    Αυστρία

    Η εταιρεία FLORIAN SCHIMPL - ELBE ELEKTROBESTANDTEILE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

  6. ORITRA LTD

    Εσθονία

    Η εταιρεία ORITRA LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pärnu, Εσθονία.

  7. V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA

    Πολωνία

    Η εταιρεία V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέβητες οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, εγκαταστασεις θερμανσης, συσκευες θερμανσης χονδρικης, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Swarzędz, Πολωνία.

  8. CUPPENS VERWARMING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CUPPENS VERWARMING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και τοποθετηση εγκαταστασεων κλιματισμου. Έχει έδρα σε Opglabbeek, Βέλγιο.

  1. COOLAIR

    Βέλγιο

    Η εταιρεία COOLAIR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες ψύξης και λίπανσης, εγκαταστασεις αυτονομης θερμανσης, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, αντλιες θερμοτητας, και κλιματιστικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Duffel, Βέλγιο.

  2. VENTICO OOD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία VENTICO OOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gabrovo, Βουλγαρία.

  3. KLIMOR SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KLIMOR SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, και ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

  4. THE HENLEY FAN COMPANY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία THE HENLEY FAN COMPANY LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Twyford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. AVENTI

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AVENTI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, τοποθετηση εγκαταστασεων κλιματισμου, εγκαταστασεις εξαερισμου, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Εγκαταστάσεις θέρμανσης αέρα, μηχανήματα θέρμανσης αέρα. Έχει έδρα σε Wechelderzande, Βέλγιο.

  6. VAN ESPEN MARC

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VAN ESPEN MARC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, εγκαταστασεις κλιματισμου, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Booischot, Βέλγιο.

  7. VELTECH

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VELTECH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή, εγκαταστασεις εξαερισμου, και Βαλβίδες εξαέρωσης. Έχει έδρα σε Lommel, Βέλγιο.

  8. BEN STEVENS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BEN STEVENS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εξοπλισμός κλιματισμού, υπηρεσιες στον τομεα τεχνικων ψυξης, και συμβουλοι ψυκτικων τεχνικων. Έχει έδρα σε Beveren-Leie, Βέλγιο.

  9. INSFRÍO

    Ισπανία

    Η εταιρεία INSFRÍO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Alguas Nuevas, Ισπανία.

  10. NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN

    Πολωνία

    Η εταιρεία NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξονικοι αναρροφητηρες και εξαεριστηρες, κλιματισμος, αερισμος, εξαερισμος, σχαρες εξαερισμου, και σχαρες εξαερισμου. Έχει έδρα σε Szczecin, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.374 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια