• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Διανομέας - Γαλλία

ΓαλλίαΔιανομέας
  1. ESOLVE-SDC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η ESOLVE-SDC είναι ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος, εξειδικευμένος στον εξοπλισμό κλιματισμού, εξαέρωσης, θέρμανσης και υδραυλικής στην Ευρώπη και σε εξαγωγές (Αφρική και υπεράκτιες χώρες). Από το 2019, επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές και προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών μας πελατών. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: Τεχνικές συμβουλές πριν την πώληση, συνοδεία κατά την θέση σε λειτουργία, υποστήριξη μετά την πώληση, τμήμα ανταλλακτικών, κατάρτιση σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας: κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση, υδραυλική, ρύθμιση, εξαρτήματα. Θα βρείτε σε εμάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την υλοποίηση των εργοταξίων σας σε κλιματισμό, θέρμανση και επεξεργασία του αέρα, εκ των οποίων και όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας α λα καρτ, και μια ανταπόκριση στην απόδοση των έργων των πελατών μας (Γραφείο μελετών, εγκαταστάτες, επενδυτές). Συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην αναζήτηση τεχνικών-οικονομικών λύσεων. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να επιλέξουμε πολλές φίρμες και προϊόντα τα οποία διανέμουμε, καθώς και για την απόδοση των αγορών μας ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες μας από τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. AEROMAT

    Γαλλία

    Σας προτείνουμε το πρόγραμμα επιτοίχιων αεραγωγών Siegenia-Aubi. Η γερμανική εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στα εξαρτήματα και τις κλειδαριές στα παράθυρα, ανέπτυξε την έννοια του αποκεντρωμένου εξαερισμού για να αερίζεται υγιεινά με ασφάλεια, ενώ εξοικονομεί ενέργεια. Μια λύση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού με φίλτρο κατά της γύρης, ηχομόνωση και ανάκτηση ενέργειας. Σας προσφέρουμε επίσης ηλιακό φίλτρο και αεραγωγό για παράθυρα.

  3. OPTIMUM DISTRIBUTION SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία OPTIMUM DISTRIBUTION SOLUTIONS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουρητηρια, εξαερισμός, ανεμιστηρες, και Αξεσουάρ εξαέρωσης. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

  4. BLUCHER FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLUCHER FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Evry, Γαλλία.

  5. ACKERET MANO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACKERET MANO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, βαφες βιομηχανικης χρησης, ειδη υγιεινης, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Merignac, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AIRCALO

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIRCALO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αερόθερμα, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, γεννητριες αερα, Αερόθερμα, και συγκροτηματα ανεμιστηρα-μεταλλακτη. Έχει έδρα σε Saint-médard-en-jalles, Γαλλία.

  2. ASK4 INSTRUMENTATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASK4 INSTRUMENTATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Συλλέκτες, ανιχνευτήρες, πομποί, μανόμετρα διαφορικής πίεσης, πιεσοστατες, και Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Merignac, Γαλλία.

  3. ERVENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ERVENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες, εγκαταστασεις κλιματισμου και αερισμου για οικοδομες, τοποθετησεις κλιματιστικων, και ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Villenave D Ornon, Γαλλία.

  4. EOLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EOLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαερισμός, και πηγαδια ρωμαϊκου τυπου. Έχει έδρα σε La Bouilladisse, Γαλλία.

  5. IGET INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IGET INDUSTRIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, βιομηχανικες σωληνωσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και εξοπλισμός γεώτρησης. Έχει έδρα σε CABRIES, Γαλλία.

  1. SOMATEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOMATEC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, βιομηχανικοι αναρροφητηρες, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, και αντλιες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Wattrelos, Γαλλία.

  2. MGEO

    Γαλλία

    Η εταιρεία MGEO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει έδρα σε Pinsaguel, Γαλλία.

  1. AVI CLIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVI CLIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, τεχνικοι συμβουλοι στους τομεις του αερισμου και του κλιματισμου, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Talensac, Γαλλία.

  2. CLIMAIR INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLIMAIR INDUSTRIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Chartres, Γαλλία.

  3. PERIN FRERES SA

    Γαλλία

  4. SOTIS 13

    Γαλλία

  5. ARINNA CLIMATISATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARINNA CLIMATISATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι στους τομεις του αερισμου και του κλιματισμου, εγκαταστασεις κλιματισμου, και υπηρεσιες για τον τομεα του κλιματισμου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.