• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Γερμανία

Γερμανία
  1. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  2. GÖTZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GÖTZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering, Γερμανία.

  3. SCHAKO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHAKO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kolbingen, Γερμανία.

  4. LAHNTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAHNTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nassau, Γερμανία.

  5. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROSATECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROSATECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rötgesbüttel, Γερμανία.

  2. DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mayen, Γερμανία.

  3. CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  4. EGO KÄLTESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EGO KÄLTESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

  5. CONECT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rethwisch, Γερμανία.

  1. WEISSHAAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WEISSHAAR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Salzuflen, Γερμανία.

  2. CLIMATIC GFKK MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLIMATIC GFKK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  1. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. AL-KO THERM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AL-KO THERM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Jettingen-Scheppach, Γερμανία.

  3. GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. GFKK MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GFKK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

  5. LÜBBERS LTA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LÜBBERS LTA GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lingen (ems), Γερμανία.

  6. KW-RENT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KW-RENT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Krostitz, Γερμανία.

  7. TROTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TROTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εργαλεία, θερμικοι αναθερμαντηρες, κυκλωματα κλιματισμου, ανεμιστηρες, Υγραντήρες, καθαρισμος αερος, συσκευες καθαρισμου αερα, μετρολογια, και αξονικοι ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Heinsberg, Γερμανία.

  8. H & H SCHALLDÄMPFER UND GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία H & H SCHALLDÄMPFER UND GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lüneburg, Γερμανία.

  1. RGS TECHNISCHER SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RGS TECHNISCHER SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ingolstadt, Γερμανία.

  2. HAUSER UMWELT-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAUSER UMWELT-SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  3. DLK VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 40 ετών εμπειρία μας στην κατασκευή ανεμιστήρων μάς έχει αναδείξει σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων για ανεμιστήρες και στοιχείων εξαερισμού και συνεπώς σε εξειδικευμένο συνεργάτη για τα δικά σας έργα Outsourcing. Κοπή λέιζερ, τορνάρισμα, συμπίεση, συγκόλληση – από το εξάρτημα έως το ολοκληρωμένο συγκρότημα. Μεμονωμένα εξαρτήματα και σειρές εξαρτημάτων άριστης ποιότητας. Επειδή εμείς γνωρίζουμε ότι ένα τέλειο μηχάνημα χρειάζεται τέλεια επιμέρους εξαρτήματα.

  4. LUFTBUDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUFTBUDE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος, χειροκινητες συναρμολογησεις, και κεντρα υγειας. Έχει έδρα σε Deining, Γερμανία.

  5. GSP LÜFTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSP LÜFTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Barchfeld-Immelborn, Γερμανία.

  6. KLIMA-SYSTEME 2000 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLIMA-SYSTEME 2000 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wehrheim, Γερμανία.

  7. ONLINEHANDEL MARC SCHAEFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONLINEHANDEL MARC SCHAEFER, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

  8. VAN DER HEIJDEN LABORTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAN DER HEIJDEN LABORTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dörentrup, Γερμανία.

  9. WEINREICH INDUSTRIEKÜHLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINREICH INDUSTRIEKÜHLUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

  10. DIETER MOCK KÄLTEANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER MOCK KÄLTEANLAGENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.105 Επιχειρήσεις

Kατηγορια