• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κακάο και σοκολάτα

Αποτελέσματα για

Κακάο και σοκολάτα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. FESTIVALDI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FESTIVALDI B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

  2. KONINKLIJKE EUROMA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONINKLIJKE EUROMA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Καφές και τσάι, Κακάο και σοκολάτα, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Wapenveld, Κάτω Χώρες.

  3. BRINKERS ZOETWAREN ZOETERMEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRINKERS ZOETWAREN ZOETERMEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεμιστές Σοκολάτες, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  4. DROSTE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DROSTE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Vaassen, Κάτω Χώρες.

  5. CHOCOLADE- EN SUIKERWERKFABRIEK MARANDI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHOCOLADE- EN SUIKERWERKFABRIEK MARANDI B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Lunteren, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TERLET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TERLET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός, Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ψαριών, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Ρύζι μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zutphen, Κάτω Χώρες.

  2. ZILCO INDUSTRIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZILCO INDUSTRIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες σοκολατας. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.