Βούτυρο κακάο για την παρασκευή σοκολάτας

Περιγραφή

Το βούτυρο κακάο είναι το αποτέλεσμα της συμπίεσης του υγρού (ή της μάζας) κακάο υπό πολύ υψηλή πίεση. Αφού το βούτυρο κακάο συλλεχθεί σε υγρή κατάσταση, συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια των 25 κιλών και ψύχεται για να μεταφερθεί στους πελάτες μας. Το βούτυρο κακάο παραμένει στερεό σε θερμοκρασία 270C, αλλά αρχίζει να λιώνει στους 27,70C και λιώνει πλήρως στους 350C. Όταν το λικέρ κακάο συμπιέζεται, το βούτυρο κακάο βγαίνει πρώτο σε φυσική κατάσταση διατηρώντας την πλήρη γεύση του κακάο. Πραγματοποιείται περαιτέρω επεξεργασία για την παραλαβή του αποδιαμορφωμένου βουτύρου κακάο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή σοκολάτας χωρίς να επηρεάσει τη μυρωδιά και τη γεύση της σοκολάτας. Το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας είτε μόνο του είτε αναμεμειγμένο με λικέρ κακάο. Εκτός από τη χρήση σε τρόφιμα, το βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων και της λιπαντικής του φύσης.

Πλήρης έκδοση αυτού του προϊόντος διαθέσιμη σε EN
  • Κακάο και σοκολάτα
  • Κατασκευή σοκολάτας
  • Βούτυρο κακάου
  • βούτυρο κακάο για καλλυντικά

Domain icon Έμπορος χονδρικής

52370 Kaunas - Λιθουανία

Επικοινωνία