• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κακάο και σοκολάτα

Αποτελέσματα για

Κακάο και σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 4. NATURELL AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Στην Naturell AB έχουμε αναδείξει τα βιολογικά τρόφιμα σε πρότυπο. Πιστεύουμε σταθερά σε έναν κόσμο στον οποίο τα σε ποσοστό 100% βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως εξειδικευμένη στα βιολογικά τρόφιμα εταιρεία διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναδειχθεί αργά αλλά σταθερά στην κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά δεν αρκούμαστε να πωλούμε απλώς βιολογικά υγιεινά τρόφιμα χύδην. Διαθέτουμε αποκλειστικά πλήρως βιολογικά προϊόντα. Συνολικά διαθέτουμε περισσότερα από 1000 διαφορετικά βιολογικά προϊόντα ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης βιολογικών τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από τους δικούς μας γεωργούς και παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας. Το δικό μας δίκτυο βιολογικών προϊόντων εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς για να ελαχιστοποιήσουμε τη μεταφορά. Τα προϊόντα μας: Αμύγδαλα, καρύδια Βραζιλίας, καρύδια ανακαρδιοειδών, ινδικές καρύδες, φουντούκια, φουντουκόπαστα, καβουρδισμένα φουντούκια, φιστίκια, φυστικόψιχα, καρύδια Pecan, κουκουνάρια, φιστίκια Αιγίνης, καρύδια. Αλεύρι, αλεύρι αμυγδάλου, μαράντα, αλεύρι κριθαριού, φαγόπυρου, μανιόκας, ρεβυθιών, καρύδας, αραβοσίτου, φουντουκιού και βρώμης, άμυλο πατάτας, αλεύρι κινόα, ριζάλευρο, αλεύρι σίκαλης, σπέλτας, ταπιόκας και αλεύρι Teff, σιτάλευρο. Ζάχαρη και γλυκαντικά, σιρόπι αγάβης, σκόνη εκχυλίσματος βύνης κριθής, σιρόπι βύνης κριθής και σακχαρότευτλον, ζάχαρη σακχαροκάλαμου και καρύδας, σκόνη γλυκόζης αραβοσίτου, σιρόπι βύνης αραβοσίτου και αραβοσίτου, μέλι EKO Melange, σιρόπι σφενδάμνου, ζάχαρη κοκοφοίνικα, σκόνη ζάχαρης σακχαροκάλαμου, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι βύνης ρυζιού, σίτου και ταπιόκας, μαλτοδεξτρίνη ταπιόκας. Ρύζι, ρύζι μπασμάτι, ρύζι αρμπόριο...

 5. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στιγμιαίων ροφημάτων της Ευρώπης και υποστηρίζουμε τους εταίρους μας με την τεχνογνωσία μας στους τομείς Vending, HoReCa, LEH και της βιομηχανίας για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων τους και την είσοδό τους σε νέες αγορές. Συνοδεύουμε κάθε πελάτη σε εντελώς εξατομικευμένη βάση και παρέχουμε κάθε επιθυμητή λύση για την αλυσίδα εφοδιασμού, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την παράδοση τους καθορισμένου επιθυμητού προϊόντος. Η βασική μας εξειδίκευση συνίσταται στην ανάπτυξη και στην παραγωγή κακάο, ροφήματος σοκολάτας, Topping, Creamer και κάθε είδους σκόνης ροφημάτων για εφαρμογές, όπως αυτόματοι πωλητές και ταμπλέτες ή για την παρασκευή με το χέρι. Στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε ως ευέλικτη μικρομεσαία επιχείρηση αποδοτικά, αξιόπιστα και επαγγελματικά. Είναι αυτονόητο ότι εφαρμόζουμε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως τα πρότυπα ISO, IFS και BRC, τους περισσότερους επιτυχώς απαιτητικούς ελέγχους πελάτη και παρέχουμε βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Fair Trade ή UTZ για την επιτυχία των πελατών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KONSONET

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Konsonetas είναι μια Λιθουανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή φυσικής μη ραφιναρισμένης ζάχαρης και προϊόντων από κακάο. Η γκάμα μας από ζάχαρη περιλαμβάνει: Demerara, μαύρη ζάχαρη muscovado, χρυσή ζάχαρη σε κόκκους, κρυστάλλινη καφέ ζάχαρη. Το προϊόν μας είναι κατάλληλο για βέγκαν και χορτοφάγους και πιστοποιημένα από την British Retail Consortium (BRC), Κοσέρ, Χαλάλ. Έχουμε επίσης δημιουργήσει 2 νέα είδη ζάχαρης στον τομέα της υγείας- αντιοξειδωτικοί κύβοι ζάχαρης και κύβοι ζάχαρης χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για διαβητικούς. Το κακάο μας σε σκόνη αποτελεί ένα άλλο προϊόν που εισάγουμε και διανέμουμε στην Λιθουανία υπό το εμπορικό μας σήμα Konsonet από το 2014. Η γκάμα μας προϊόντων κακάο συμπεριλαμβάνει φυσική και αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο, φυσικό και με αφαιρεμένο άρωμα βούτυρο κακάο. Από το 2020 συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς δημητριακών στις Βαλτικές χώρες. Μπορούμε να προσφέρουμε οποιοδήποτε είδος προϊόν νιφάδων βρώμης- από γίγας σε στιγμιαίο, αλεύρι βρώμης και ψήγματα βρώμης, τόσο ολόκληρες KDHO όσο και κομμένες. 'Ολα τα προϊόντα μας βρώμης είναι κατάλληλα για βρέφη όσον αφορά τα επίπεδα περιεκτικότητας σε μέταλλα, εντομοκτόνα, μυκοτοξίνες. Προσφέρουμε επίσης προϊόντα θέρμανσης όπως ξύλινες μπρικέτες και πέλλετ, που ονομάζονται επίσης βιοκαύσιμα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. BABBI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Επιχείρηση που παράγει ημιτελή προϊόντα για την κατασκευή χειροποίητων παγωτών, κώνων και μικρών φακέλων για παγωτά, σπεσιαλιτέ γαστρονομικών ζαχαρωτών με βάση τη βάφλα και την σοκολάτα από το 1952. Η BABBI S.R.L. έχει ένα τμήμα ζαχαροπλαστικής αφιερωμένο στη δημιουργία "μοναδικών και ανεπανάληπτων σπεσιαλιτέ ζαχαροπλαστικής" κάνοντας χρήση ευγενών, εκλεπτυσμένων, γνήσιων πρώτων υλών και υιοθετώντας μεγάλης διάρκειας και ακρίβειας παρασκευαστικές διαδικασίες.

 3. ELITOPHE SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2022, η ELITOPHE SAS είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στο εμπόριο προϊόντων διατροφής. Κυρίως, η ELITOPHE SAS είναι προμηθευτής σε κακάο, κυρίως κακάο σε σπόρους και αναπτύσσει το κακάο σε βιολογικούς σπόρους. Η εταιρεία προσφέρει επίσης κόκκους κακάο, σόγια, σουσάμι και αραχίδες σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για φυσικά, βιολογικά προϊόντα που προέρχονται από την Αφρική, όπως την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Γουινέα ή το Μπενίν. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. LES CHOCOLATS DE BALATA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Les Chocolats de Balata, μια παραδοσιακή σοκολατοποιίας που εξειδικεύεται στην παραγωγή σοκολάτας ανώτατης ποιότητας. Η ποικιλομορφία των σοκολατένιων της προϊόντων, όπως σοκολάτα εμποτισμένη με ρούμι Saint James, οι μαύρες τρούφες της σοκολάτας και οι δίσκοι σοκολάτας με κόκκους κακάο θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της σοκολάτας. Η ηλεκτρονική πώληση σοκολάτας δίνει την δυνατότητα σε πελάτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις γευστικές σοκολάτες από την Μαρτινίκη.

 5. ROVACOS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROVACOS δραστηριοποιείται στην αγορά της διακόσμησης για αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία, ζαχαρώδη και σοκολατοποιία εδώ και 50 έτη. Κατασκευαστής μη εδώδιμων διακοσμήσεων, καθώς και από μάρζιπαν, ζάχαρη, σοκολάτα και πάστα φρούτων. Διακοσμήσεις γλυκών και παγωτών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει κάθε είδους γιορτές και εκδηλώσεις. Στοχεύουμε σε πελάτες όπως χονδρέμποροι/μεταπωλητές και βιομηχανικοί παραγωγοί, σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 1. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Θεμιτό εμπόριο, Κακάο και σοκολάτα, Αποξηραμένα φρούτα, Ελαιούχα, σποροι, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Montenay, Γαλλία.

 2. INCA VALLEY / INCA CAO

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INCA VALLEY / INCA CAO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταμπλετες σοκολατας, σοκολατα, σοκολατοποιος, σοκολατα χωρις ζαχαρη, μαύρη σοκολάτα, και σοκολατα γαλακτος. Έχει έδρα σε Wingene, Βέλγιο.

 1. CHOCOLATS JANIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOCOLATS JANIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, σοκολατα, Κακάο και σοκολάτα, ταμπλετες σοκολατας, και εξατομικευμένα λογότυπα από σοκολάτα. Έχει έδρα σε Boissy Saint Leger, Γαλλία.

 2. LA ROYALE NORMANDE SARL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA ROYALE NORMANDE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, κουτιά δώρου για σοκολάτες, χειροποιητη σοκολατα, και σοκολατα γαλακτος. Έχει έδρα σε Épaignes, Γαλλία.

 3. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SWEETWARE GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

 4. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

 5. VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Eningen Unter Achalm, Γερμανία.

 6. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES DOUCEURS DE LOUIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, σοκολατα, σοκολατα με φουντουκια, Κακάο και σοκολάτα, και χειροποιητη σοκολατα. Έχει έδρα σε Etaples, Γαλλία.

 7. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Bautzen, Γερμανία.

 8. BELLO & ANGELI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BELLO & ANGELI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, ταμπλετες σοκολατας, Κακάο και σοκολάτα, σοκολάτα ανώτερης ποιότητας, και μαύρη σοκολάτα. Έχει έδρα σε Saint Orens De Gameville, Γαλλία.

 1. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 2. CHOCOLATSTEHLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOCOLATSTEHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, χειροποιητη σοκολατα, παραδοσιακές σοκολάτες παρασκευασμένες στο χέρι, και κακάο. Έχει έδρα σε Wingles, Γαλλία.

 3. PVN DIE LAKRITZWELT

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PVN DIE LAKRITZWELT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Osterrönfeld, Γερμανία.

 4. BURCAK FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BURCAK FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, καφες, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, ξυδι, και κόκκινη πιπεριά. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

 5. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Schaafheim, Γερμανία.

 6. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Waltrop, Γερμανία.

 7. CANDELA BIO-HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CANDELA BIO-HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Φρούτα αποξηραμένα, καρυδια βραζιλιας, βουτυρο, ξηροι καρποι, και Βούτυρο κακάου. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

 8. CHOCOLATERIE BATAILLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOCOLATERIE BATAILLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, παραδοσιακές σοκολάτες παρασκευασμένες στο χέρι, επαγγελματικα δωρα, παρασκευάζονται χειροποίητα σοκολατάκια, ταμπλετες σοκολατας, μακαρον, και ζαχαρώδη. Έχει έδρα σε Bellême, Γαλλία.

 9. NORYBEAN AET-COD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NORYBEAN AET-COD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 10. CHOCOLATERIE PEROMET

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOCOLATERIE PEROMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, χειροποιητη σοκολατα, κακάο, και επαγγελματικα δωρα. Έχει έδρα σε Marfaux, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κακάο και σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.089 Επιχειρήσεις