• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κακάο και σοκολάτα

Αποτελέσματα για

Κακάο και σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEVAROME

  Γαλλία

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 2. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 4. ALLURE LLC

  Ρωσία

  Είμαστε η εταιρεία Allure LLC με έδρα στην Μόσχα, Ρωσία. Κατασκευάζουμε μηχανήματα άριστης ποιότητας για την παρασκευή παραδοσιακής σοκολάτας. Οι πελάτες μας είναι σοκολατοποιίες που προέρχονται από περισσότερες από 25 διαφορετικές χώρες. Τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά συστατικά. Η ποιότητας μας επιβεβαιώνεται από Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά τα οποία ισχύουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που μας παρέχουν οι πελάτες μας, και εξασφαλίζουμε από την μεριά μας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία του εξοπλισμού μας. Τα μηχανήματα αυτά είναι η υλοποίηση των συνεχών προοδευτικών ιδεών, εξασφαλίζουν ποιότητα και αξιοπιστία 100%. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της Allure, θα είστε σε θέση να απολαύσετε ασύγκριτα γευστικά επίπεδα στην σοκολάτα Bean-to-Bar! Αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα, αξιοπιστία, αναφορά στο τελικό αποτέλεσμα: γεύση, άρωμα, φιλικότητα προς το περιβάλλον και φυσικότητα παραδοσιακής σοκολάτας, αυτές είναι οι βασικές αρχές της ιδεολογίας παρασκευής του εξοπλισμού Bean-to-Bar της Allure!

 5. BABBI S.R.L.

  Ιταλία

  Επιχείρηση που παράγει ημιτελή προϊόντα για την κατασκευή χειροποίητων παγωτών, κώνων και μικρών φακέλων για παγωτά, σπεσιαλιτέ γαστρονομικών ζαχαρωτών με βάση τη βάφλα και την σοκολάτα από το 1952. Η BABBI S.R.L. έχει ένα τμήμα ζαχαροπλαστικής αφιερωμένο στη δημιουργία "μοναδικών και ανεπανάληπτων σπεσιαλιτέ ζαχαροπλαστικής" κάνοντας χρήση ευγενών, εκλεπτυσμένων, γνήσιων πρώτων υλών και υιοθετώντας μεγάλης διάρκειας και ακρίβειας παρασκευαστικές διαδικασίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στιγμιαίων ροφημάτων της Ευρώπης και υποστηρίζουμε τους εταίρους μας με την τεχνογνωσία μας στους τομείς Vending, HoReCa, LEH και της βιομηχανίας για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων τους και την είσοδό τους σε νέες αγορές. Συνοδεύουμε κάθε πελάτη σε εντελώς εξατομικευμένη βάση και παρέχουμε κάθε επιθυμητή λύση για την αλυσίδα εφοδιασμού, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την παράδοση τους καθορισμένου επιθυμητού προϊόντος. Η βασική μας εξειδίκευση συνίσταται στην ανάπτυξη και στην παραγωγή κακάο, ροφήματος σοκολάτας, Topping, Creamer και κάθε είδους σκόνης ροφημάτων για εφαρμογές, όπως αυτόματοι πωλητές και ταμπλέτες ή για την παρασκευή με το χέρι. Στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε ως ευέλικτη μικρομεσαία επιχείρηση αποδοτικά, αξιόπιστα και επαγγελματικά. Είναι αυτονόητο ότι εφαρμόζουμε όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως τα πρότυπα ISO, IFS και BRC, τους περισσότερους επιτυχώς απαιτητικούς ελέγχους πελάτη και παρέχουμε βιολογικά προϊόντα, προϊόντα Fair Trade ή UTZ για την επιτυχία των πελατών μας.

 2. ROVACOS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ROVACOS δραστηριοποιείται στην αγορά της διακόσμησης για αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία, ζαχαρώδη και σοκολατοποιία εδώ και 50 έτη. Κατασκευαστής μη εδώδιμων διακοσμήσεων, καθώς και από μάρζιπαν, ζάχαρη, σοκολάτα και πάστα φρούτων. Διακοσμήσεις γλυκών και παγωτών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει κάθε είδους γιορτές και εκδηλώσεις. Στοχεύουμε σε πελάτες όπως χονδρέμποροι/μεταπωλητές και βιομηχανικοί παραγωγοί, σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 3. BELLO & ANGELI

  Γαλλία

 4. INCA VALLEY / INCA CAO

  Βέλγιο

 5. CHOCOLATS JANIN

  Γαλλία

 1. TURRÓN D'ARNOULD

  Γαλλία

 2. STYX NATURCOSMETIC GMBH

  Αυστρία

 1. VINCHOC – ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Γερμανία

 2. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Γερμανία

 3. BIO-MYND KFT

  Ουγγαρία

 4. LS WERBEDESIGN GMBH

  Γερμανία

 5. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 6. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 7. PVN DIE LAKRITZWELT

  Γερμανία

 8. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Γερμανία

 1. SWAFF COMPANY

  Βέλγιο

 2. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Γερμανία

 3. SPREECO (EU) LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  SpreeCo, is a British company that invests in the area of food innovation, producing functional Foods for people of all ages. It holds a series of Patents for the production of Foods, Beverages and Drinks of all kinds and types of Spirulina, Chlorella or Hippophaes (Sea-Buckthorn). SpreeCo’s slogan is "Smart Food For Everyday People" and declares in the most concise and comprehensive manner, the category (Smart Foods /SuperFoods) that the company belongs according to the Committee on Food of the European Union as well as all the people to whom looks to make sales. Functional food is the new trend in the food industry, where a growing number of people have adopted a "healthy" lifestyle as a means of disease prevention. As part of this trend has increased the demand for food products, except nutritive properties have a beneficial effect on health. The English term «functional foods» refers to products that combine nutrition with disease prevention.

  Όλα τα προϊόντα για "κακάο και σοκολάτα"

 4. CHARLES CHOCOLARTISAN

  Γαλλία

  Η Roland CHARLES δημιούργησε το 2009 την επιχείρηση Charles CHOCOLARTISAN και τον ιστότοπο www.pateatartiner.fr. Ο πλανήτης μας, η υγεία μας ! Για προληπτικούς λόγους, αποφασίσαμε να παράγουμε τις κρέμες μας επάλειψης ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ! ! ! ούτε, Καρύδα, ούτε Κοπρά. Pateatartiner.fr ιστότοπος της Charles CHOCOLARTISAN είναι μια ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ σοκολατοποιία που ειδικεύεται στις κρέμες επάλειψης. Παράγονται απευθείας από το κακάο και τις πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικά, ούτε συντηρητικά, ούτε αρώματα. Παρασκευαστής κρέμας για επάλειψη χωρίς φοινικέλαιο, από το κακάο. Παραγωγός κρέμας από μπισκότα speculoos, με γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς Ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, πληθώρα φαντασίας, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μικρά μυστικά παραγωγής δημιουργούν κρέμες για επάλειψη, αεριούχες, τραγανές, με καυτερή πιπεριά της Espelette ΟΠΕ, με καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο, κρέμα με μπισκότα spéculoos και πολλά άλλα.

 5. SPERANDRI

  Ιταλία

  Η αναζήτηση της ποιότητας και η βούληση προσφοράς άριστων προϊόντων περιγράφουν την πορεία της Cioccolateria Artigianale Sperandri στο Τορίνο από το 1979. Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση της πόλης στη σοκολάτα, επιβαλλόταν η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού για την επεξεργασία του βασικού συστατικού του Πεδεμόντιου, το φουντούκι Tonda Gentile Piemonte IGP, που καβουρδίζεται και τρίβεται στο εργαστήρι μας. Κάθε μέρα η αναζήτηση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στον σεβασμό της παράδοσης και την ώθηση προς την καινοτομία συνέβαλε στο να δημιουργηθούν οι νοστιμιές που χαρακτηρίζουν τα προτεινόμενα προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται μερικές κλασικές σοκολάτες του Τορίνο, όπως το Gianduiotto, το οποίο παράγεται μόνο σε πολύ λίγα καταστήματα σοκολάτας στην πόλη, το κλασικό Cremino και το μαλακό μαντολάτο από φουντούκι. Η Sperandri προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των περιτυλιγμάτων για τα gianduiotti, τα cremini, τα σοκολατάκια και τα πασχαλινά αυγά που είναι διακοσμημένα με το χέρι ή ντυμένα με μοναδικό τρόπο.

 6. MENGUE INTERCONTINENTAL GROUP

  Γαλλία

  Η MENGUE INTERCONTINENTAL GROUP είναι μια εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών προϊόντων της Αφρικής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 από τον Martin MENGUE, Γάλλος από το Καμερούν. Βρισκόμαστε στο Καμερούν (Υαούντε) και στην Γαλλία (Παρίσι) και έτσι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε άμεσα την διαχείριση των παραγωγών, των παραγγελιών από τους πελάτες μας και να ελέγχουμε τα προϊόντα πριν από κάθε μεταφορά. Με εξειδίκευση στις πρώτες ύλες από την Αφρική, προσφέρουμε στο εμπόριο τρόφιμα, προϊόντα κοσμητικής καθώς και πετρώματα και λίθους. Θα βρείτε όλα τα προϊόντα μας στην αντίστοιχη σελίδα. Για οποιαδήποτε ειδική απαίτηση, παρακαλούμε να μας την κοινοποιήσετε με ηλ. μήνυμα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε ειδικές απαιτήσεις που δεν αναφέρονται στον κατάλογο μας.

 7. CARRÉ NOIR

  Βέλγιο

  Στα Carré Noir, σοκολάτα σημαίνει δημιουργικότητα. Αυτή η μπουτίκ-εργαστήριο που ξεκίνησε ηλεκτρονικά, προωθεί τα προϊόντα της μετατρέποντας τα σε πραγματικά αντικείμενα επικοινωνίας. Η σοκολατοποιία συνεργάζεται τακτικά με νέους σχεδιαστές της Λιέγης. Το αποτέλεσμα : ένα αξιοποιημένο προϊόντα σε διάφορα πρωτότυπα σχέδια Τα χαμόγελα, που παραπέμπουν διακριτικά στο λογότυπο του Carré Noir, θα σας αναζωογονήσουν και τα λουλούδια, λαξεμένα με άριστο τρόπο θα σας ξετρελάνουν από τη γεύση τους. Μη παραλείψετε : τα σοκολατένια μουστάκια. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα από σοκολάτες Grands Crus, βιολογικής και δίκαιης καλλιέργειας. Η Mélanie Lemmens κατάφερε να μετατρέψει το πάθος της για την σοκολάτα σε επάγγελμα. Πτυχιούχος της Ιστορίας της τέχνης, έθεσε την αισθητική της άποψη στην υπηρεσία της εργασίας της. Μικρή ονειρευόταν έναν Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα παρέμεινε στο σπίτι μέχρι το Πάσχα για να κρεμάσουμε αυγά. Βραβεύτηκε με το Becommerce Award και ήταν υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου του Liégeois της χρονιάς.

 8. PRINCE LONG FOOD LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Prince Long Food είναι μια Καναδική ιδιωτική εταιρεία που επικεντρώνεται στις παγκόσμιες επιχειρήσεις γεωργικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία παρέχει επαγγελματική στρατηγική για προμήθειες και λύσεις διαχείρισης διακίνησης που μεταφέρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σπόρους και έλαια σε χύμα μορφή από τους τόπους προέλευσης τους στις αποθήκες από όπου αναζητούνται περισσότερο. Διαθέτουμε μερικά παραρτήματα συμπεριλαμβανομένου, για προμήθειες, διαχείριση διακίνησης, εγγράφων και χρηματοοικονομικό τμήμα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην επαρχία BC του Καναδά, η εταιρεία διαθέτει επίσης γραφείο προμηθειών στην πολιτεία CA των ΗΠΑ και μια ομάδα τεκμηρίωσης για τον εκτελωνισμό εισαγωγών μας στην Κίνα. Οι ετήσιες μας τωρινές παραγγελίες ανέρχονται σε 8, 6 εκατ. τόνους σπόρους σόγιας, 1, 9 εκατ. τόνους ελαιόσπορους λάδι κανόλα, 1, 1 εκατ. τόνους από ελαιοκράμβη, 500 000 τόνους από σόργο, 900 000 τόνους από καλαμπόκι, 300 000 τόνους από σιτάρι, 30 000 τόνους από λιναρόσπορους.

 9. ANI BISCUITS FOOD IND. & TRADE CO.

  Τουρκία

  Η ANI Biscuits Company ιδρύθηκε το 1994. Η ANI Biscuits Company ξεκίνησε την παραγωγή της με μπισκότα. Χάρη στην συνεχή αύξηση των πωλήσεων, η εταιρεία μας έστρεψε τις επενδύσεις της σε νέα και ποιοτικά προϊόντα. Εξαιτίας της εξαιρετικής της απόδοσης, η εταιρεία μας βραβεύτηκε από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης επειδή είναι στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες εταιρείες της Τουρκίας. Η ANI Biscuits Company ξεκίνησε την παραγωγή της με 40 υπαλλήλους ενώ απαριθμεί σήμερα 1200 υπάλληλους.

 10. KADZAMA LLC

  Ρωσία

  Σχεδιάζουμε εύχρηστο εξοπλισμό για προϊόντα bean-to-bar. Η KADZAMA είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και διευθύνεται από το ζαχαροπλάστη σοκολάτας Dmitry Mateychik. Τα προϊόντα που δημιουργούμε βασίζονται στην εμπειρία του ως χειροτέχνη και επιχειρηματία και στα σχόλια ζαχαροπλαστών σοκολάτας από ολόκληρο τον κόσμο με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Είμαστε εδώ για να ανακαλύπτουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ζαχαροπλάστες σοκολάτας και βρίσκουμε τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο παράγουν τα καλύτερα προϊόντα τους. Τώρα εσείς αποφασίζετε πόσο νόστιμη θα είναι η σοκολάτα σας. Η γεύση είναι υπό το δικό σας έλεγχο. Ο εξοπλισμός KADZAMA ενδείκνυται για: •σοκολάτα (από σπόρους και μάζα κακάο), •καρυδόπαστες, •χούμους, urbech και άλλα παστώδη σνακ, •αλεύρι από στερεά συστατικά — (σίκαλη, ρύζι, μπιζέλια κλπ.) •νερό, παπαρούνα, αμύγδαλα, γάλα κέδρου. Το σημαντικότερο είναι ότι ο εξοπλισμός μας αποτελεί εργαλείο για τη φαντασία σας. Μήπως θέλετε σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή γαλακτωματοποιητές; Ή σοκολάτα με υγιεινά βιολογικά πρόσθετα; — Εσείς αποφασίζετε!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κακάο και σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.367 επιχειρήσεις