• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θερμική άνθρακα

Αποτελέσματα για

Θερμική άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Μαλαισία

  Η εταιρεία AN NUR MINERALS SDN BHD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άργυλος και καολίνη, και Άργυλος και καολίνη. Έχει έδρα σε Selangor, Μαλαισία.

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Μακάυ

  Η εταιρεία JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική άνθρακα. Έχει έδρα σε Macao, Μακάυ.

 3. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAVUZ MADENCILIK TICARET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άνθρακας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική άνθρακα, και Θερμική άνθρακα. Έχει έδρα σε Zonguldak, Τουρκία.

 4. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

 5. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN

  Πολωνία

  Η εταιρεία P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράβδος όλκησης- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλύβδινο σύρμα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα χωρίς θερμική επεξεργασία, και εξελαση συρματος. Έχει έδρα σε Zagnańsk, Πολωνία.

 2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Fischer Fermentgetränke GmbH - Η εταιρεία „Fischer Fermentgetränke GmbH“ ιδρύθηκε το 2013. Η οικογενειακή μας παράδοση στον τομέα της ζύμωσης μειγμάτων βοτάνων και τσαγιού υφίσταται ωστόσο από το 1898. Για το λόγο αυτό θεωρούμαστε ως ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια Kombucha στον κόσμο. Το γεγονός αυτό καθιστά τα προϊόντα μας μοναδικά στην αγορά. Με την παράδοσή μας επιδιώκουμε να χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας συστατικά ελεγχόμενα οικολογικής καλλιέργειας (KBA) (πιστοποίηση Ecocert DE-ÖKO-005). Με την εμπειρία δεκαετιών και τη συσσωρευμένη γνώση τεσσάρων γενιών αναπτύσσουμε τακτικά νέα προϊόντα: για εμάς και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η δική μας παραγωγή Kombucha δεν έχει διαφοροποιηθεί από το 1898. Αποτελεί βασική πεποίθηση της οικογένειας Fischer να χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας σε μια φυσική διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης. Στην παραδοσιακά χειροποίητη παραγωγή μας (εργοστάσιο) της Kombucha ζυμώνονται τα αρωματικά βότανα και οι συνταγές τσαγιού με τις καλλιέργειες της εταιρείας μας. Η για το σκοπό αυτό απαιτούμενη ζάχαρη καταναλώνεται ολοκληρωτικά στο πλαίσιο αυτό (<0, 5 g/L). Επιπλέον δεν χρησιμοποιούμε σκόπιμα παστερίωση, θερμική επεξεργασία και φιλτράρισμα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι δικές μας καλλιέργειες διατηρούνται ενεργές ακόμη και μετά την εμφιάλωση και παράγουν το ανθρακικό οξύ με φυσικό τρόπο στη φιάλη.

 3. TAMA AERNOVA SRL

  Ιταλία

  Η TAMA S.p.A. ειδικεύεται στην παραγωγή μονάδων φιλτραρίσματος, συστατικών και συστημάτων για σταθμούς εξυγίανσης του αέρα. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς. Βερνίκια, θερμική κοπή, μηχανική, ορυκτά, ξυλεία, τρόφιμα, χημεία, φάρμακα. Αναλυτικά, η επιχείρηση παράγει φίλτρα με κύλινδρο ή με φυσίγγιο, αναρροφητικές τράπεζες για θερμική κοπή, απορροφητικά φίλτρα με ενεργό άνθρακα, φίλτρα υγρασίας, φίλτρα για ελαιώδη νέφος και θάλαμοι βερνικώματος.

 4. PRO CARVÃO ECOLOGICO

  Βραζιλία

  Η εταιρεία PRO CARVÃO ECOLOGICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καυσιμο υψηλης θερμικης αποδοσης. Έχει έδρα σε Fraiburgo, Βραζιλία.