• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θερμική άνθρακα

Αποτελέσματα για

Θερμική άνθρακα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Μαλαισία

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Μακάυ

 3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Γερμανία

  Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

 4. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε ο προμηθευτής σας για χάλυβα από την περιοχή Sauerland. Όπως θα περίμενε κανείς από την περιοχή Sauerland, η φιλοσοφία της εταιρείας Flender βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Είμαστε ευέλικτοι, μοναδικοί, γρήγοροι και αξιόπιστοι! Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να αξιολογούμαστε. Ιδιαίτερο πλεονέκτημά μας είναι οι μικρές ποσότητες σκληρυμένου ή μη χάλυβα ελατηρίων, καθώς και μικροκραματοποιημένοι ταινιοχάλυβας. Οι μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και οι μικρές προθεσμίες παράδοσης καθιστούν την Flender-Stahl αξιόπιστο συνεργάτη πολλών σταθερών πελατών στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Ένα συχνά ξεχασμένο υλικό που δεν το χρειάζεστε πλέον! Χρειάζεστε χώρο στην αποθήκη σας; Η Flender-Stahl αγοράζει υλικό σε Coil και σε πλάκες - έτσι εξασφαλίζονται πολύτιμος αποθηκευτικός χώρος και μετρητά. Ενημερώστε μας απλώς σχετικά με το πλεόνασμά σας και ευχαρίστως θα σάς υποβάλλουμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Τα προϊόντα μας: ταινιοχάλυβας ψυχρής και θερμής έλασης, ανοξείδωτος δομικός χάλυβας, χάλυβας ενανθράκωσης, ταινιοχάλυβας εφαρμογών

 5. PROTRONIC INNOVATIVE STEUERUNGSELEKTRONIK GMBH

  Γερμανία

  Η Protronic Innovative Steuerelektronik GmbH είναι σχεδιαστής και κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου για θύρες και πύλες πυροπροστασίας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου εγκαθίστανται με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στη Γερμανία και παγκοσμίως. Θα βρείτε συστήματα ελέγχου της Protronic Innovative Steuerungelektronik GmbH σε όλους τους διεθνείς αερολιμένες, καθώς και σε ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ και βιομηχανικά κτίρια. Αυτά τα συστήματα ελέγχου είναι γενικής χρήσης συστήματα ακινητοποίησης για διατήρησης στην ανοικτή θέση: - μονόφυλλων και δίφυλλων περιστρεφόμενων θυρών - μονόφυλλων και δίφυλλων συρόμενων θυρών και πυλών - πτυσσόμενων, κυλιόμενων και τμηματικών πυλών - εύκαμπτων απολήξεων προστασίας από καπνό και φωτιά - ανεμιστήρων, συστημάτων μεταφοράς, μηχανών που πρέπει να τίθενται εκτός λειτουργίας σε περίπτωση έκλυσης καπνού - παρέχεται η δυνατότητα συνδυασμού ανιχνευτών και συστημάτων ακινητοποίησης διαφόρων κατασκευαστών. Η μεγάλη επιλογή σε διάφορα στοιχεία συστήματος διασφαλίζει για εσάς το μέλλον.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RIMA HEATING SYSTEMS

  Τουρκία

  Η Rima Heating Systems, ιδρύθηκε το 1969 και είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη που λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Önmetal Döküm Sanayi (βιομηχανία χύτευσης Önmetal) με πάνω από 50 έτη εμπειρίας στις βιομηχανίες χύτευσης αλουμινίου και χυτοσιδήρου στην Τουρκία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει επιδαπέδιοι ή επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης με χυτευτούς εναλλάκτες από αλουμίνιο κατασκευασμένοι από την εταιρεία μας σύμφωνα με το ιδιόκτητο μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, λέβητες στερεού καυσίμου, συνδυασμένοι λέβητες, και λέβητες με εναλλάκτες θερμότητας, ατμοσφαιρικοί λέβητες χυτοσιδήρου ή λέβητες αερίου και πετρελαίου. Για περισσότερα από 30 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες κατοικίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, στην Ρωσία, Κίνα και στο Μεξικό θερμαίνονται με συστήματα της Rima Heating Systems. Η εταιρεία παράγει λέβητες και τμηματικοί χυτευτοί εναλλάκτες υπό το εμπορικό της σήμα για διάφορες κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας θέρμανσης στην Τουρκία και το εξωτερικό. Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα στο τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης και εκτελούμε δοκιμές στα εργαστήρια μας, σε όλα τα παραγωγικά στάδια, πριν την κυκλοφορία τους στην αγορά. 'Ολα τα προϊόντα μας τηρούν τα πρότυπα κατά CE, GOST-R και TSE (Τούρκικος οργανισμός προτύπων) και η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. P&M PROFIL S.C. PAWEŁ CZYŻYK, MARCIN

  Πολωνία

 3. TAMA AERNOVA SRL

  Ιταλία

  Η TAMA S.p.A. ειδικεύεται στην παραγωγή μονάδων φιλτραρίσματος, συστατικών και συστημάτων για σταθμούς εξυγίανσης του αέρα. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς. Βερνίκια, θερμική κοπή, μηχανική, ορυκτά, ξυλεία, τρόφιμα, χημεία, φάρμακα. Αναλυτικά, η επιχείρηση παράγει φίλτρα με κύλινδρο ή με φυσίγγιο, αναρροφητικές τράπεζες για θερμική κοπή, απορροφητικά φίλτρα με ενεργό άνθρακα, φίλτρα υγρασίας, φίλτρα για ελαιώδη νέφος και θάλαμοι βερνικώματος.

 4. PRO CARVÃO ECOLOGICO

  Βραζιλία