Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BSN TRADING

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η BSN TRADING είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση ηλεκτρικών οικοσκευών, εργαλείων, παιχνιδιών και αντικειμένων για την κουζίνα. Από την ίδρυση της η BSN TRADING δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση διαθέτει μεγάλο κατάλογο προϊόντων, που περιέχει από μικρές οικιακές συσκευές μέχρι ογκώδης οικοσκευές, εργαλεία μαστορέματος, παιδικά παιχνίδια και αξεσουάρ μαγειρικής.Η ποικιλομορφία της γκάμας της επιτρέπει στους πελάτες να βρουν ότι χρειάζονται σε έναν και μοναδικό μέρος, προσφέροντας έτσι μια πρακτική λύση στις ανάγκες τους ανεφοδιασμού.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 3. KID CATERING EQUIPMENT

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KID CATERING EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, βιτρινεσ-ψυγεια, εξοπλισμοι για το μαγειρεμα των τροφιμων στον τομεα της βιομηχανιας, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος ψυξης για την βιομηχανια ποτων. Έχει έδρα σε Ness, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Eutin Ot Neudorf, Γερμανία.

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Emmerich, Γερμανία.

 2. SAT GRANDI CUCINE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAT GRANDI CUCINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές κουζίνες, βιομηχανικες κουζινες, Ηλεκτρικές κουζίνες, επαγγελματικές κουζίνες, και κουζινες για συλλογικους φορεις. Έχει έδρα σε Perugia, Ιταλία.

 3. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A.Z HORECA EQUIPEMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, εγκατάσταση επαγγελματικών κουζίνων, επισκευη ψυχομενων βιτρινων, και συντηρηση παγκων-ψυγειων. Έχει έδρα σε Lodelinsart (charleroi), Βέλγιο.

 4. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικοι παγκοι, ψυκτικοι θαλαμοι, βιομηχανικες κουζινες, και οικιακες ηλεκτρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Figline E Incisa Valdarno, Ιταλία.

 5. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Breitenfurt Bei Wien, Αυστρία.

 1. PANEM INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Το 1969 PANEM σχεδίασε το πρώτο ερμάριο ελέγχου ζύμωσης. Με προορισμό τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αυτή η τεχνολογική εξέλιξη έφερε επανάσταση στο επάγγελμά τους, τόσο στην άνεση της εργασίας όσο και στην τακτική παραγωγή. Έκτοτε, η PANEM INTERNATIONAL δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει λύσεις, οι οποίες, ανεξάρτητα από το αντικείμενο δραστηριότητας, χαρακτηρίζονται από καινοτομία, αξιοπιστία, πρακτικότητα και αποδοτικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των τελικών προϊόντων. Ανταποκρινόμαστε στα προβλήματα που έχουν σχέση με την ψύξη, με προϊόντα που επιτρέπουν ταχεία κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, αποθήκευση σε ελαφριά ή δυνατή ψύξη, ταχεία ψύξη ή ταχεία κατάψυξη. Σε κάθε ανάγκη, σε κάθε περίσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και θέτει σε εφαρμογή λύσεις «κατά παραγγελία». Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία μικροδιορθώσεων. Κατασκευάζουμε ράφια πώλησης για όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σε αεριζόμενη ψύξη για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

 2. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Ελλάδα

  H εταιρεία M&M Professional Cooking Devices ιδρύθηκε το 1974 από τον Μιχαήλ Μιχαηλίδημε την επωνυμία Μ. Μιχαηλίδης. Το 1988 με την εισχώρηση δύο μελών μετονομάσθηκε σε Μ. Μιχαηλίδης & Σια ΟΕ όπου και μέχρι σήμερα διατηρεί αυτή τη νομική μορφή.Η Μ&Μ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρικών επαγγελματικών συσκευών μαζικής εστίασης. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 3500 τμ στεγάζονται η γραμμή παραγωγής, χώροι αποθήκευσης τα γραφεία διοίκησης καθώς και πλήρη έκθεση των προϊόντων H πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας

 1. CARLSEN BALTIC, UAB

  Λιθουανία

  Η Carlsen Baltic είναι ένας ηγέτης κατασκευαστής στην αγορά των food trucks, καθώς και για αμαξώματα ψυκτικών ελαφριών φορτηγών για την παράδοση τροφίμων, παγωμένων, δροσερών και πολλαπλών θερμοκρασιών. Η Carlsen εγκαταστάθηκε στην Δανία το 1885, κατέχει μακροχρόνια πείρα με πάνω από 15 000 ελαφριά εμπορικά οχήματα σε λειτουργία πλέον. Η εταιρεία υποστηρίζει τους πελάτες ώστε να αποκτήσει το πιο υψηλό ωφέλιμο φορτίο και να εξασφαλίσει την μεταφορά των εμπορευμάτων τους όσο πιο αποδοτικά γίνεται, εξασφαλίζοντας παράλληλα την σταθερότητα της θερμοκρασίας ανά πάσα στιγμή.

 2. SADES IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Sades Impianti srl ασχολείται με ξενοδοχειακό εξοπλισμό και με λύσεις για τον τομέα της συλλογικής αναπαλαίωσης στο Belluno και το Primiero. Η επιχείρηση αποτελεί σήμερα αποκλειστικό μεταπωλητή της μάρκας Electrolux Professional. Προσφέρει επίσης πλήρη τεχνική εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση για τη συλλογική αναπαλαίωση: αρχική διαβούλευση, το σχεδιασμό του έργου, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την τεχνική κατάρτιση για τα πάντα σχετικά με τις προμήθειες του ξενοδοχείου.

 3. DE KOBRA

  Βέλγιο

  Η De Kobra έιναι το κατάστημα όλα σε ένα για την αγορά συστημάτων και υπηρεσιών εξαέρωσης κουζινών.Χάρη στην πείρα μισού αιώνα, η De Kobra διαθέτει μια προσφορά κατάλληλη για όλους τους επαγγελματίες του τομέα HoReCa και των κουζινών για κοινότητες : άνεση χωρίς συμβιβασμούς, εξοικονόμηση ενέργειας, σεβασμός του περιβάλλοντος, ασφάλεια τροφίμων και αξιόπιτστη εξυπηρέτηση. Η De Kobra αναζητά συνέχεια νέες τεχνικές για τον εξαερισμό της κουζίνας.Αποτέλεσμα : καλύτερες παροχές, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη άνεση, περισσότερη ασφάλεια.

 4. SCHNITZELMASTER GMBH

  Γερμανία

  Η μηχανή χειρός Schnitzelmaster για εστιάτορες, κρεοπώλες και επιχειρήσεις τροφοδοσίας – η αυτόματη μηχανή Schnitzelmaster για επαγγελματικές κουζίνες και κρεοπωλεία. Είτε κτυπάτε το κρέας, μια θορυβώδης και όχι και τόσο καθαρή εργασία είτε το περνάτε από τη μηχανή που δεν βελτιώνει την αρχική ποιότητα του κρέατος, αλλά το «κάνει κιμά». Η μηχανή Schnitzelmaster κάνει τη διαφορά. Η μέθοδος «Mastern®» είναι μια ιδιαίτερη μέθοδος για να μαλακώσει το κρέας (κατάλληλη για όλα τα τεμάχια κρέατος χωρίς κόκαλο) με την οποία οι ίνες του κρέατος επιμηκύνονται χωρίς να σπάζουν με αποτέλεσμα τη διατήρηση του χαρακτήρα του φρέσκου κρέατος.

 5. ART STEEL S.A.

  Ελλάδα

  ARTSTEEL is a heavily investng Company in modern product machinery equipment, having as primary Objec; ve the development of new products such as the new materials (e.g. Solids, Wood, Acrylics, Glasses) and the construction of showcases for Salads, Pastry, Ice cream and other products. In addition to the manufacturing of Wall mounted refrigerators, Table refrigerators, Display showcases for pizza salads and other applications, the entire range of our products are currently in our production line and are readily available for the Professionals, focus under the strictest International Standards. The entire range of our products aim at the Professional kitchen Businesses such as Hotels, Hospitals, Ships, Cafeterias, Bars, Shops, Restaurants, Grills, Snack bars, etc. and include Stainless steel Commercial Refrigerators-Freezers, Refrigerated display Cabinets, Stainless steel construction series SNACK and stainless steel constructions such as Stainless steel Cabinets, Bain marie e.t.c.

 6. DIAMOND EUROPE

  Βέλγιο

  Από το 1985, η Diamond® συμβάλλει στην εξέλιξη του τομέα των εξοπλισμών για επαγγελματικές κουζίνες και ψύξης, η φήμη και η επιτυχία της μάρκας, υποστηριζόμενες από μια οργάνωση αιχμής, θέτει την εταιρεία Diamond® Europe στο TOP 5 της ευρωπαϊκής διανομής, με έναν τζίρο που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε λίγα χρόνια, η διανομή των προϊόντων Diamond® επεκτάθηκε πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα, σε διεθνές επίπεδο. Παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πυκνό δίκτυο 1.200 μεταπωλητών - εγκαταστατών που συνδυάζουν επαγγελματισμό, πείρα και ικανότητες κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να προτείνουν λύσεις κατά παραγγελία. Η φιλοσοφία της Diamond®: διευκόλυνση της εργασίας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με ελάχιστο κόστος. Οι αξίες μας: σεβασμός προς τον πελάτη, σεβασμός προς τους συνεργάτες, σεβασμός προς το περιβάλλον.

 7. FRANKELIA SRL

  Ιταλία

  Πλήρης επίπλωση για ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια και συλλογικές εγκαταστάσεις. Επιπλα γραφείου Πώληση και υποστήριξη για τις βιομηχανικές κουζίνες, επαγγελματικές κουζίνες, κουζίνες για τις κοινότητες, βιομηχανικά ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, επαγγελματικού εξοπλισμού για τις κοινότητες, σκεύη και τα επαγγελματικά μηχανήματα για μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και ιδρύματα. Πώληση και ανάλυση επιστημονικών ψυγείων για τις τράπεζες αίματος, φαρμακεία, εργαστήρια και τη μεταφορά οργάνων.

 8. TELFER

  Ισπανία

  Σχεδιασμός και κατασκευή επαγγελματικών κουζινών πολυτελείας. Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, διακόσμηση και διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου. Εξατομικευμένα σχέδια. Η σαραντακονταετή μας πείρα επιβεβαιώνει την ειδικότητα μας στον εξοπλισμό εστιατορίων ανατολίτικης και δυτικής κουζίνας.

 1. LUCCHETTI ATTREZZATURE ALBERGHIERE - ELECTROLUX ZANUSSI

  Ιταλία

  Η πιο πλήρης γκάμα προϊόντων διαθέσιμη σήμερα: λύσεις για ψύξη και ψήσιμο, συσκευές πολυμορφικού ψησίματος, προϊόντα για την συντήρηση των τροφίμων, μια ολοκληρωμένη σειρά δυναμικής μέχρι συστήματα πλυσίματος σερβίτσιων και επεξεργασίας υφασμάτων. Είναι εξοπλισμένα με κουζίνα μάρκας Zanussi Electrolux και εκπροσωπούνται τα τελευταία πενήντα χρόνια από τον Lucchetti Attrezzature Alberghiere. Πληροφορίες: 0165 552478- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ 800-433644

 2. PAELLEROS Y PAELLERAS

  Ισπανία

  Διανομέας σκευών κουζίνας για παέγια Βαλένθιας. Διαθέτουμε όλους τους κατασκευαστές της Βαλένθια και τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Κατασκευάζουμε και εξάγουμε σκεύη κάθε είδους, από τα πιο μικρά έως τα πιο εντυπωσιακά για μεγάλες εκδηλώσεις. Θα βρείτε πιάτα κάθε μεγέθους, κάθε μάρκας και από κάθε υλικό. Καυστήρες, βιομηχανικοί καυστήρες αερίου, γιγάντια πιάτα χειροποίητης κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα, εξαιρετικά καλής ποιότητας. Βρείτε εδώ το σκεύος που αναζητάτε...

 3. HORECASHOP - JACOBY

  Βέλγιο

  Η HORECASHOP.net είναι ένα ηλεκτρονικό γαστρονομικό κατάστημα όπου θα βρείτε όλα τα εργαλεία και τους εξοπλισμούς για τους επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και των τροφίμων και για ιδιώτες γαστρονόμους, από τα είδη εστιατορικής τέχνης ως τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια εξοπλισμού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέτερινγκ, κρεοπώλες, αλλαντοπώλες κ.λπ. Ανακαλύψτε και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας !

 4. HOT AND COLD EQUIPMENT LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Hot & Cold Equipment Ltd κατέχει πάνω από 32 χρόνια πείρας στο εμπόριο εξοπλισμού για την τροφοδοσία. Εφοδιάζουμε μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου : ψυγεία-Καταψύκτες, φούρνοι και απορροφητήρες, ράφια, κιτ προετ., σερβίτσια και πολλά άλλα προϊόντα και εξοπλισμοί για την επαγγελματική τροφοδοσία στο Ην. Βασίλειο και στην Ευρώπη. Παρέχουμε επίσης ψυκτικούς θαλάμους στα μέτρα σας, ως ψυγεία ή καταψύκτες.

 5. PAELLERAS EL CID

  Ισπανία

  Μεταλλικά είδη για το σπίτι, πιάτα για παέγια, τηγάνια για κάστανα, τηγάνια, τηγάνια με δύο λαβές, τηγάνια για τηγάνισμα, λαβίδες, καλούπια από αλουμλινιο, σχάρες.

 6. HOSTEL GRUP S.L.

  Ισπανία

  Σχέδια και εγκαταστάσεις για αναπαλαίωση. Σχεδιασμός, εξοπλισμός. Ειδικοί στις εμπορικές εγκαταστάσεις.

 7. GEORGAKOPOULOS BROS

  Ελλάδα

  Μελετη κατασκευη εξοπλισμος επαγγελματικων χωρων . Ανοξειδωτες ειδικες κατασκευες , επαγγελματικη ψυξη , βιτρινες , θαλαμοι , παγκοι , λαντζες , εξαερισμοι , διακοσμησεις , καγκελα

 8. EPAGGELMATIKOS EXOPLISMOS

  Ελλάδα

  Το πλήρες e-shop για τον Επαγγελματικό εξοπλισμό! έχουμε πείρα εξήντα χρόνων και πιο πολλά από 2300 αγαθά όπως επαγγελματικά ψυγεία, ανοξείδωτες κατασκευές και πολλά άλλα

 9. MATORECA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MATORECA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός εστιατορίου, ψυκτικα ερμαρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

 10. SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μίξερ, καυστηρες αεριου για φουρνους αρτοποιιας, Μίξερ, και μηχανηματα ανοιγματος ζυμης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.281 Επιχειρήσεις

Kατηγορια