• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. 3METALL DOERING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 3METALL DOERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  2. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  3. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELLER BLECHTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Βιομηχανική μεταλλουργία, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, μορφοποιηση λαμαρινας, και συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  4. METALLSCHLEIFEREI KURALESOV

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLSCHLEIFEREI KURALESOV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  5. PHOENIX METALL GMBH - MASCHINENVERKLEIDUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOENIX METALL GMBH - MASCHINENVERKLEIDUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικές επενδύσεις μηχανημάτων, και μεταφορικα συστηματα ροκανιδιων. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBERT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBERT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  2. DEKLA WATCHES

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEKLA WATCHES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. REINER DUTTENHOFER CNC DREH- UND FRÄSTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINER DUTTENHOFER CNC DREH- UND FRÄSTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  4. STAHL & MARKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHL & MARKT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοταινιες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  5. HS-SCHOCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HS-SCHOCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Ανταλλακτικά για φορτηγά και ρυμούλκες, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Βιομηχανική μεταλλουργία, Ανταλλακτικά για φορτηγά και ρυμούλκες, και Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Lauchheim, Γερμανία.

  1. MAPROFIX INHABER SVEN MAREIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAPROFIX INHABER SVEN MAREIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  2. PWM TECHNOLOGY GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PWM TECHNOLOGY GROUP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Bodnegg, Γερμανία.

  1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  2. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  3. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  4. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  5. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  6. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  7. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  8. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  2. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  3. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  4. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  5. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  6. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  7. KRATZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα Kratzer αντιπροσωπεύει ακριβείς ανοχές, υψηλή καθετοποίηση της παραγωγής και σύνθετες δομές μερών. Έτσι, σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες σας από τα προϊόντα σας. Στην επιχείρηση μας, οι συνεργάτες νιώθουν μέλη μιας οικογένειας. Καταβάλουμε από κοινού προσπάθεια ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο άρτια εξαρτήματα, αλλά κυρίως προσωπική εξυπηρέτηση. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και θα σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς σχετικά με τη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στο εκάστοτε ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Επειδή υποσχόμαστε μόνο ό, τι μπορούμε να τηρήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε συγκεκριμένα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς! Εκτός από τους εξειδικευμένους και ενθουσιώδεις συνεργάτες μας, στηριζόμαστε σε σύγχρονα μηχανήματα, τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής στις οποίες επενδύουμε συνεχώς. Έτσι, έχετε την υψηλότερη ποιότητα σε μια βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

  8. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  9. LOSBERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOSBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά υπόστεγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα εσωτερικού χώρου, σκηνη για εκδηλωσεις, Βιομηχανικά υπόστεγα, και σκηνη για τελετες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  10. HAASTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAASTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kappelrodeck, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.292 Επιχειρήσεις