• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. STAHL & MARKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHL & MARKT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλυβδοταινιες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  2. MAPROFIX INHABER SVEN MAREIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAPROFIX INHABER SVEN MAREIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  3. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLINGEL MEDICAL METAL GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. BEY'S GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEY'S GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. NORMALIEN-SHOP.DE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NORMALIEN-SHOP.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WALTER WURSTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WALTER WURSTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευση με λεϊζερ, διακοπη θερμικης γεφυρας, και Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC. Έχει έδρα σε Leinfelden-echterdingen, Γερμανία.

  2. KAISER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KAISER PRÄZISION GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  4. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

    Γερμανία

    Καινοτομική επεξεργασία επιφανειών ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνων. Κατασκευαστής στιλβωμένων, αμμοβολημένων, επιστρωμένων με PVD επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, ειδικές στιλβώσεις και επίστρωση για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

  1. GRIMM - GFG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIMM - GFG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

  2. FRIEDER VOLK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDER VOLK GMBH + CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  1. SEIFERT ÜBERDACHUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEIFERT ÜBERDACHUNGEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Neckarwestheim, Γερμανία.

  2. ERICH HAUG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH HAUG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, επιδιορθωσεις με ψηφιακο ελεγχο, μηχανικες συναρμολογησεις στα μετρα του πελατη, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  4. P+V GMBH PRÄZISIONS- UND VERBINDUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία P+V GMBH PRÄZISIONS- UND VERBINDUNGSTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Künzelsau-Amrichshausen, Γερμανία.

  5. OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  6. HMH HÄRTEREI MÄRZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMH HÄRTEREI MÄRZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  7. GRODKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRODKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. HTG HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HTG HÄRTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  1. HAERTETECHNIK LINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAERTETECHNIK LINK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  2. PIRRACCHIO HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIRRACCHIO HÄRTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  3. REUTTER GMBH INDUKTIONSHÄRTEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία REUTTER GMBH INDUKTIONSHÄRTEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικη σκληρυνση. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  4. KNOTH METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOTH METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

  5. HÄRTEREI REESE BRACKENHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRTEREI REESE BRACKENHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  6. VTN FRITZ DÜSSELDORF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTN FRITZ DÜSSELDORF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  8. SCHURR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHURR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  9. DOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και βιομηχανικοι κλιβανοι. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  10. VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

434 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ