• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MICRO TECH METAL LTD

  Πολωνία

  Η MICRO-TECH είναι μια Πολωνική εταιρεία με έδρα στην Suwalki. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ατσάλινων αντικειμένων με μορφοποίηση εν ψυχρώ για διεθνείς αγορές. Με σύγχρονα μηχανήματα, σωστά καταρτισμένο προσωπικό και εμπεριστατωμένη πείρα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές παραγγελίες. Το αποτέλεσμα είναι μια γρήγορη και ακριβής εκτέλεση όλων των παραγγελιών σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματικές συμβουλές και ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πάνω από 25 χρόνια και εξειδικευόμαστε στην κατασκευή των εξής προϊόντων: •ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Χειροκίνητα, ημι-αυτόματα και αυτόματα μηχανήματα για την εκκίνηση της παραγωγής μας. Πλήρης προσαρμογή κατασκευασμένων μηχανημάτων στις ανάγκες των πελατών. •ΠΡΟΪΌΝΤΑ : Ατσάλινα εξαρτήματα μορφοποίησης εν ψυχρώ και διάφορα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη: - Προσαρμογές για κορνίζες φωτογραφιών - Μεταλλικές βάσεις, βίδες, στερεώσεις - Μεταλλικά ερμάρια - Μεταλλικά εξαρτήματα - Μεταλλικές περιφράξεις και σιδηρόδρομοι - Μεταλλικές κατσαρόλες - Ψησταριές και εστίες τζακιών. •ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε έμπιστα υλικά, όπως χάραξη με λέιζερ λογοτύπων σε μεταλλικά αντικείμενα, επικάλυψη με σκόνη λεπτομερειών, κύρτωση λαμαρινών, κατασκευή μεταλλικών πλαισίων για ράφια και προθήκες. - Κοπή με λέιζερ - Βαφή με σκόνη - Διάτρηση ψηφιακού ελέγχου - Επισκευή μηχανημάτων - Από αναγέννηση - Μηχανολογία- Συγκόλληση - Τόρνευση- Πλαίσια επίπλωσης - Κύρτωση λαμαρινών - Δημιουργία καλουπιών - Αμμοβολή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. MOTOVELOZAVOD LLC

  Λευκορωσία

  Η AIST διαθέτει σήμερα ένα ευρύ φάσμα μοντέλων όπου καθένας μπορεί να βρει ακριβώς το ποδήλατο που χρειάζεται. Παράγουμε περισσότερα από 120 διαφορετικά μοντέλα παιδικών ποδηλάτων, ποδηλάτων Hardtail, πτυσσόμενων ποδηλάτων, ποδηλάτων αστικής χρήσης και οδικής κυκλοφορίας με τις εμπορικές ονομασίες AIST και KRAKKEN. Η εταιρεία μας παράγει επίσης μοτοσικλέτες και σκούτερ. Υπάρχει μεγάλη γκάμα μοτοσικλετών με διάφορα μεγέθη κινητήρα για κάθε γούστο και σχεδίαση. Σήμερα, η σειρά μοντέλων M/NSK περιλαμβάνει 13 μοτοσικλέτες για διάφορους σκοπούς: Classic, Urban, Enduro, Adventure, Scooter.

 3. 3METALL DOERING GMBH

  Γερμανία

 4. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. VBA EDELMANN GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH

  Αυστρία

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 3. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. RS METALL GMBH

  Γερμανία

 5. TEPROSA GMBH

  Γερμανία

 1. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 2. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. MFO S.A.

  Πολωνία

 2. HEINZ STEPHAN GMBH

  Γερμανία

 3. PORTA GESTELLTECHNIK KOPPE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. STALMA S.A.

  Πολωνία

 5. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Γερμανία

 6. STANTOOL

  Βέλγιο

 7. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Αυστρία

 8. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Γερμανία

 1. BAUMANN GMBH

  Γερμανία

  Η Baumann GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε το 1954 και διακρίνεται εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια για την παραγωγή καινοτομικών προϊόντων ακριβείας. Ένα μέρος της γκάμας των προϊόντων μας: Παραγωγή και παγκόσμια διάθεση υψηλής ποιότητας πρεσαριστών και κυρτωμένων προϊόντων, μ.ά., ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κατασκευή πρωτοτύπων, κατασκευή εργαλείων (εργαλεία πρεσαρίσματος, επόμενης σύνδεσης, κύρτωσης, έλασης), κατασκευή μηχανημάτων. Υψηλής απόδοσης συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης, λέιζερ, κάμψης CNC, καθώς και αυτόματες μέθοδοι συγκόλλησης, παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας όλων των διαδεδομένων μεταλλικών υλικών. Μετεπεξεργασία των εξαρτημάτων, π.χ., με επιβελτίωση επιφανειών στις δικές μας αυτόματες εγκαταστάσεις ηλεκτροστατικής βαφής ή μέσω τρίτων προμηθευτών. Συναρμολόγηση και συσκευασία σε συγκροτήματα ή έτοιμα προς χρήση εξαρτήματα. Διάθεση του σχεδιασμένο από εμάς συστήματος συναρμολόγησης Baumann για τη στερέωση ηλιακών μονάδων. Ευέλικτος και εξειδικευμένος συνεργάτης για ολοκληρωμένα συστήματα που χαίρει της εκτίμησης των πελατών για την τεχνογνωσία, την ευελιξία και την αξιοπιστία του.

 2. GROUPE CARTEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία GROUPE CARTEL είναι μια ΜΜΕ που εξειδικεύεται στην μεταποίηση των μετάλλων. Χάρη στον εξοπλισμό μας αιχμής, αναλαμβάνουμε την κοπή, την δίπλωση, την μηχανική κατεργασία και την συναρμολόγηση μέσω συγκόλλησης ανταλλακτικών μικρών και μεγάλων διαστάσεων, την προετοιμασία των επιφανειών και την βαφή τους. Χάρη στις γνώσεις μας στον τομέα της υδραυλικής, του πεπιεσμένου αέρα ή στις μηχανικές ή ρομποτικές συναρμολογήσεις, είμαστε ο ιδανικός εταίρος για την υπεργολαβία και την υλοποίηση των έργων σας. Τα εμπορικά μας σήματα Lerin Cartel, Silofarmer ή Robot-System σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων και αυτόματου εξοπλισμού διανομής συμπληρωμάτων διατροφής και εξοπλισμού αρμέγματος. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στους διάφορους εξοπλισμούς μας διακίνησης, όπως ρυμουλκούμενα μεταφοράς ναύλωσης καθώς και ράφια διακίνησης. Εξυπηρετούμε έτσι διάφορους τομείς δραστηριότητας : αιολική ενέργεια, αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρισμό, τρόφιμα, γεωργία, σιδηρόδρομο και ναυπηγεία.

 3. ACENKO CO. LTD.

  Τουρκία

 4. REICH GMBH

  Γερμανία

 5. VARIEL, A.S.

  Τσεχία

 6. FORJA NEPTUN SRL

  Ρουμανία

 7. ORGECO S.R.O

  Σλοβακία

 8. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 9. JOHANNES STEINIGER GMBH

  Γερμανία

 10. MELIOR LASER KFT.

  Ουγγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα- μεταποίηση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

54.104 επιχειρήσεις

Χ'ωρες