• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  3. JUS - JELIC & SOHN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUS - JELIC & SOHN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  4. F. ZIMMERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. Zimmermann GmbH είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής φρεζομηχανών κάθετου άξονα και οριζόντιων κέντρων επεξεργασίας με τεράστιο χώρο εργασίας, ασύγκριτη δυναμική και απόδοση κοπής. Η επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 200 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει ως στόχο να παρέχει κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες της και να διασφαλίζει υψηλή οικονομική αποδοτικότητα: «Quality made in Germany». Τα ειδικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυτιλίας και της κατασκευής μηχανημάτων.

  5. BURO PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURO PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC, τορνευση ακριβειας, και τορνευτα ειδη κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Winden, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IS ZUBEHÖR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IS ZUBEHÖR GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. WEYRAUCH GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEYRAUCH GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, ακτινωτα δραπανα, τορνοι για την κατεργασια των μεταλλων, και Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  3. KERN GMBH SPINDEL FULL-SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERN GMBH SPINDEL FULL-SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFLEGHAR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Κινητοί άτρακτοι, Υπηρεσίες γεώτρησης με στροβίλους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Κινητοί άτρακτοι. Έχει έδρα σε Baienfurt, Γερμανία.

  5. BOZTAS KONTAKTBÜRO DEUTSCHLAND BÜLENT BOZKURT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOZTAS KONTAKTBÜRO DEUTSCHLAND BÜLENT BOZKURT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  1. NILL + RITZ CNC-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NILL + RITZ CNC-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  2. GOTTHILF WALTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTHILF WALTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  1. DIETER GELDMACHER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER GELDMACHER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  2. TECHNIKA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNIKA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  3. HURON FRÄSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HURON FRÄSMASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  4. CHARMILLES TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHARMILLES TECHNOLOGIES GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. KITAMURA SÜD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KITAMURA SÜD GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές, και Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Hornberg, Γερμανία.

  6. BLEHER GMBH

    Γερμανία

  7. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  8. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

  1. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  2. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αναπτύσσουμε και παράγουμε μέσα σύσφιξης μέγιστης ακριβείας για τη σύσφιξη τεμαχίων επεξεργασίας για το φρεζάρισμα, το τορνάρισμα και τη λείανση σε εργαλειομηχανές.

  3. ROLAND ERDRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND ERDRICH GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  4. E. RITTER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. RITTER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. CONTEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTEST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις