• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

 2. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Ο εξειδικευμένος και αξιόπιστος τεχνολογικός συνεργάτης σας για τον αυτοματισμό στην κατασκευή μηχανημάτων. Η Bräuer Systemtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση από τη νοτιοανατολική Γερμανία. Ως πεπειραμένος και αξιόπιστος προμηθευτής συστημάτων είμαστε γνωστοί εκτός από την αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Η εταιρεία μηχανικών παρέχει τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την παραγωγή υψηλής ποιότητας λύσεων προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας συγκόλλησης αντίστασης και μεταφοράς. Προσαρμοσμένες λύσεις για την επεξεργασία ηλεκτροδίων, καθώς και τον αυτοματισμό των διαδικασιών συγκόλλησης συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας όπως και μικρά συστήματα μεταφοράς με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η διαχείριση ποιότητας της εταιρείας μας πιστοποιείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Το 2016, η επιχείρηση καθιέρωση με επιτυχία τη διαχείριση περιβάλλοντος και πιστοποιήθηκε κατά DIN EN ISO 14001: 2015.

 3. STARRAG GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Starrag είναι ένας τεχνολογικά παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής εργαλειομηχανών ακριβείας για το φρεζάρισμα, το τορνάρισμα, τη διάτρηση και τη λείανση κατεργαζόμενων τεμαχίων από μέταλλο, σύνθετα και κεραμικά υλικά. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της αεροναυτιλίας, της ενέργειας, των μεταφορών και της βιομηχανίας. Η γκάμα των εργαλειομηχανών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας και σέρβις παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα σημαντικής προόδου της παραγωγής. Τα προϊόντα διατίθενται με την επωνυμία Starrag και καλύπτουν τους τομείς προϊόντων Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop+Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag και TTL. Ο όμιλος επιχειρήσεων με έδρα το Rorschach/Ελβετία διατηρεί μονάδες παραγωγής στην Ελβετία, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ινδία, καθώς και εταιρείες πωλήσεων και σέρβις στις σημαντικότερες χώρες εξαγωγής. Η Starrag Group Holding AG είναι καταχωρισμένη στο ελβετικό χρηματιστήριο SIX Swiss Exchange.

 4. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

 5. ISEL GERMANY AG - ERFOLGREICH MIT CNC TECHNOLOGIE

  Γερμανία

  Η Isel Germany AG είναι μια πλήρως ελεγχόμενη εταιρεία του ομίλου Isel και βρίσκεται στη Γερμανία στις εγκαταστάσεις της στο Άιχεντσελ (Έσση), στο Ντέρμπαχ (Τούρινγκεν) και Βερολίνο (Σαρλότενμπουργκ) με συνολικό χώρο παραγωγής, αποθήκευσης και γραφείων 43.100 τ.μ. και προμηθεύει εξαρτήματα στους τομείς της ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ και του ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.Επιπλέον, διατίθενται μονάδες CNC και μηχανές CNC με ευρεία γκάμα αξεσουάρ για τον τομεα των ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη σύναψη συμβάσεων και τον σχεδιασμό έργων για πελάτες ΚΠΕ σε όλες τις περιοχές. Εκτός από εξειδικευμένες συμβουλές, η Isel Germany AG σάς προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες, όπως κατάρτιση και σχεδιασμό έργου. Επωφεληθείτε από την πολυετή πείρα μας στην αγορά! Φέρνουμε στον χώρο σας, ό, τι χρειάζεστε, από εξαρτήματα μέχρι συστήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Γερμανία

  Η Wissner CNC Technologies είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Göttingen. Από την ίδρυσή της το 1986, η Wissner έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει με επιτυχία πολλές γενιές μηχανικών φρεζών CNC και μηχανών κοπής λέιζερ υψηλής ακρίβειας. Η μακρόχρονη εμπειρία και η άκρως καινοτομική προσέγγιση παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να διαθέτει πολυάριθμες υπερσύγχρονες μηχανές. Η Wissner είναι υπερήφανη που είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής αξιόπιστων μηχανικών φρεζών HSC και μηχανών λέιζερ. Οι μηχανικές φρέζες HSC της Wissner είναι υψηλής ακρίβειας και άριστης ποιότητας. Χάρη στην καινοτομική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία „Hold & Press“ παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα να επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στις διαδικασίες παραγωγής του. Η γκάμα προϊόντων της Wissner περιλαμβάνει μηχανές, εργαλεία και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυτιλίας, της διαφήμισης και του φωτισμού, των επίπλων, των παιχνιδιών και του οδοντιατρικού κλάδου.

 2. CERATIZIT

  Λουξεμβούργο

  Εδώ και πάνω από 100 έτη, η CERATIZIT υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εξαιρετικών προϊόντων από σκληρά υλικά για εργαλεία κοπής και προστασία από τη φθορά. Η εταιρεία κατασκευάζει εξαιρετικά εξειδικευμένα εργαλεία κοπής, παρεμβύσματα και ράβδους από καρβίδιο του βολφραμίου. Η CERATIZIT GROUP κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή εργαλείων κοπής και ακριβείας, ράβδων και προδιαμορφωμένων τεμαχίων. Είναι, επίσης, ηγέτης στην αγορά σε πολλούς τομείς εφαρμογών εξαρτημάτων προστασίας από τη φθορά, αναπτύσσοντας επιτυχώς νέους τύπους βαθμίδων σκληρού μετάλλου, μεταλλοκεραμικών και κεραμικών υλικών.

 3. FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 4. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Ελβετία

 5. DICHTUNGEN GRAF GMBH

  Γερμανία

 1. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Γερμανία

 2. BIMATEC SORALUCE ZERSPANUNGSTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

 1. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 2. JUS - JELIC & SOHN

  Γερμανία

 3. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη εταιρεία Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH υφίσταται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό αναπτύχθηκαν από την ομάδα άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών περισσότερες από 30 σειρές μηχανημάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δίδει η εταιρεία στην ευελιξία, δηλαδή: παραδίδονται προσαρμοσμένα μηχανήματα και όχι μηχανήματα της σειράς. Σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής του εξοπλισμού των μηχανημάτων στις ειδικές απαιτήσεις και εφαρμογές των πελατών. Υλοποιούνται περιοχές εργασίας έως 3 m. Οι πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εμπιστεύονται εδώ και χρόνια την τεχνογνωσία των δικών μας μηχανικών φρεζών.

 4. F. ZIMMERMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία F. Zimmermann GmbH είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής φρεζομηχανών κάθετου άξονα και οριζόντιων κέντρων επεξεργασίας με τεράστιο χώρο εργασίας, ασύγκριτη δυναμική και απόδοση κοπής. Η επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 200 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει ως στόχο να παρέχει κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες της και να διασφαλίζει υψηλή οικονομική αποδοτικότητα: «Quality made in Germany». Τα ειδικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυτιλίας και της κατασκευής μηχανημάτων.

 5. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η VGS Automatisierungstechnik GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Οι δύο ιδιοκτήτες, ο Jan von Gescher και ο Reinhard Siek, ίδρυσαν την επιχείρηση το 2010, αφού είχαν εργαστεί ήδη για πολλά χρόνια μαζί σε μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με επώνυμους πελάτες. Στόχος της VGS είναι η εξατομικευμένη κατασκευή ειδικών μηχανημάτων με βάση τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Όλοι οι συνεργάτες της VGS Automatisierungstechnik διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην υλοποίηση εν μέρει εξαιρετικά σύνθετων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η παραγωγή διαρθρώνεται με βάση σύγχρονες συνιστώσες που εξοικονομούν κόστος. Ως προς αυτό 3 δεδομένα: Η κατασκευή των μηχανημάτων πραγματοποιείται με συστήματα CAD στον τομέα δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Η συνολική επιφάνεια της αίθουσας ανέρχεται σε περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο χώρος έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα. Τα εξαρτήματα πολύ μεγάλου βάρους μετακινούνται με γερανό 10 τόνων.

 6. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Ελβετία

  Ιδιόκτητο τμήμα μηχανολογίας, ιδιόκτητη παραγωγή και παγκόσμια διάθεση με πολύ υψηλό πρότυπο ποιότητας. Από την ίδρυσή της Triag AG το 1990 αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα σύσφιξης για την παραγωγή με αφαίρεση υλικού. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των εξελιγμένων λύσεων σύσφιξης και με τη δική μας μοναδική διασύνδεση που αποτελεί τη βάση για διάφορες παραλλαγές σύσφιξης, έχουμε αποκτήσει καλή φήμη στην παγκόσμια αγορά. Γι αυτό είμαστε υπερήφανοι και αυτό επιδιώκουμε. Από την 1η Ιουλίου 2013 επικεντρωνόμαστε με την εταιρική επωνυμία Triag International AG στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στην παγκόσμια διάθεση των δικών μας συστημάτων σύσφιξης. Για τους πελάτες μας προάγουμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των συστημάτων τους με το ευρύ φάσμα δομοστοιχειωτής τεχνολογίας ή με ειδικές λύσεις ανάλογα με το κατεργαζόμενο τεμάχιο. Στο Hünenberg bei Zug παράγουμε τα τρισδιάστατα δομοστοιχειωτά συστήματα σύσφιξης της εταιρείας μας σε σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής ελβετικής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό δίδουμε έμφαση σε ένα καλό κλίμα εργασίας και στο περιβάλλον μας, διότι μόνο έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ανοικτό και διαχρονικό τρόπο.

 7. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Τσεχία

  Μηχανουργική επεξεργασία πλαστικών με ψηφιακό έλεγχο - πρότυπα, παραγωγή μονή και σε σειρές. Χύτευση και συγκόλληση πλαστικών υλικών. Πώληση ημιτελών προϊόντων - φύλλα, ράβδοι, σωλήνες (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textite, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Προϊόντα, υπηρεσίες: ◾μηχανουργική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου πλαστικών◾πλατικά υψηλών θερμοκρασιών, κατασκευή και άλλα πλαστικά◾μηχανουργική επεξεργασία Al, HPL, textite◾Πολυαμίδιο, πολυαιθυλένιο, πολυουρεθάνη, Τέφλον, νάιλον◾Πολυουρεθάνη ελαστομερών.

 8. ENGRA MASCHINEN

  Ελβετία

  Εξειδικευόμαστε για περισσότερα από 25 χρόνια στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή προϊόντων αφαίρεσης γρεζιών. Τα προϊόντα μας: Μηχανήματα καθαρισμού γρεζιών, μηχανήματα φρεζαρίσματος ακμών, μηχανήματα λείανσης ακμών, τριβεία για την κατεργασία ξύλου, μηχανήματα λείανσης ακμών γυαλιού, φρέζες γρεζιών, μηχανήματα προσόψεων, αφαίρεση γρεζιών μεταλλικών μερών

 1. DIAGER SAS

  Γαλλία

  Η DIAGER SA είναι ο πρώτος ευρωπαίος κατασκευαστής τρυπανιών για μπετόν με 20 εκατομμύρια εργαλεία κατασκευασμένα ετησίως. 55 χρόνια εμπειρίας και επενδύσεων επιτρέπουν σήμερα στη Diager να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό βιομηχανικό σχεδιασμό μέχρι τη βιομηχανική παραγωγή. Εργαλεία καρβιδίου υψηλής ποιότητας για τη μηχανολογία, αεροναυπηγική και την αυτοκινητοβιομηχανία ...Η Diager έχει αναπτύξει τα τρυπάνια Brickster - ειδικοτερα προσαρμοσμένα για τη διάτρηση τούβλων…

 2. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Τσεχία

  H Company TVD - Βιομηχανική παραγωγή, διαθέτει μακροχρόνια πείρα, όχι μόνο ως κατασκευαστής των προϊόντων της αλλά επίσης ως αξιόπιστος προμηθευτής καταναλωτικών αγαθών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εταίρων ξένων αγορών. Κατασκευή θαλάμων ελέγχου, ερμαριών δεδομένων, θάλαμοι HUP- επικάλυψη με σκόνη, κατασκευή μετάλλου και στοιχείων.

 3. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 5. INDIMCO INDÚSTRIA DE IMPRESSÃO E CORTE LDA. CNC SOLUTIONS. TECHNOLOGIE. SERVICE. SUPPORT CONSULTANT

  Πορτογαλία

 6. BURO PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Γερμανία

 7. KADIGO WERKZEUGMASCHINEN & ZUBEHÖR HANDELS GMBH

  Γερμανία

 8. WENIG WEMAS GMBH

  Γερμανία

 9. IS ZUBEHÖR GMBH

  Γερμανία

 10. EMIS GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - εργαλειομηχανές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

448 επιχειρήσεις