• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευη σκευων

Αποτελέσματα για

Κατασκευη σκευων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  2. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  3. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  4. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  5. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHOCK GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHOCK GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρόδρομοι για συρτάρια, ειδικά μορφοποιημένα, Επεξεργασία μετάλλων, κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Σιδηρόδρομοι για συρτάρια. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  2. ZOLLER & FRÖHLICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZOLLER & FRÖHLICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού 3D, τοπογραφικο αναγλυφο, Σαρωτές λέιζερ 3D, καλωδια, Ψαλίδες για καλώδια και σύρματα, εξαρτήματα για σύρματα και καλώδια, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, Προκατασκευασμένα καλώδια, και Προγράμματα λογισμικού 3D. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  3. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.

  4. KRAMSKI GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο στρατηγικός σας εταίρος για τη μαζική παραγωγή πρεσαριστών και υβριδικών εξαρτημάτων (μέταλλο & πλαστικό) υψηλής ακριβείας και ολοκληρωμένων συγκροτημάτων - και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο!

  5. KURZ KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Χύτευση πλαστικών υλικών, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  1. OBERHOFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERHOFER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  2. E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. STRABERGER + SÖHNE WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  1. RENZ & WACKER GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENZ & WACKER GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη μηχανηματων, και κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Bad Wildbad, Γερμανία.

  2. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση με εγχυση, κατασκευη σκευων, και καλούπια για έγχυση. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  3. TSETINIS TOOLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSETINIS TOOLING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Βιομηχανικά πρότυπα, και κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. EUGEN ROLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUGEN ROLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, μηχανες για τυρι, σιδερενια εργαλεια κοπης, και καλούπια για έγχυση. Έχει έδρα σε Winden, Γερμανία.

  5. POLAR-FORM WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLAR-FORM WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, κατασκευη καλουπιων, και τορνευτα ειδη κιγκαλεριας. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  6. PLEXPERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLEXPERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από πλαστικό, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  7. BRAUNFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUNFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Bahlingen, Γερμανία.

  8. GEBRÜDER EBERHARD GMBH. & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER EBERHARD GMBH. & CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες, κατασκευη σκευων, και Κατασκευή διατάξεων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. GREIDENWEIS MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREIDENWEIS MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - τεχνικοί σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αυτοματισμων, κατασκευη σκευων, και κατασκευη μηχανηματων. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  2. FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χύτευση πλαστικών υλικών, κατασκευη σκευων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  3. KARL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SIMON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός κατεργασίας μετάλλων, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές επίτηξης, κατασκευη σκευων, γαλβανοτεχνικη, και Εργαλειομηχανές επίτηξης. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

  4. ERODIEREN MARKTPLATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERODIEREN MARKTPLATZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  5. ARTUR BRECHT GMBH WERKZEUGBAU - FUNKENEROSION

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTUR BRECHT GMBH WERKZEUGBAU - FUNKENEROSION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκευων, και ηλεκτροδιαβροση. Έχει έδρα σε Ölbronn-Dürrn, Γερμανία.

  6. SCHOCH EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOCH EDELSTAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιτραπέζια σκεύη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Σωληνοειδείς κατασκευές, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Σωληνοειδείς κατασκευές. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευη σκευων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις