• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φούρνοι αρτοποιΐας

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  2. WIESHEU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESHEU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, κλιβανοι βιομηχανικης χρησης, και σομπες. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  3. PICK AHK BACKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PICK AHK BACKTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  4. BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rheinhausen, Γερμανία.

  5. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Altheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MANZ BACKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANZ BACKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, και φουρνοι οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Creglingen, Γερμανία.

  2. HABERSANG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABERSANG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  3. BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  4. SCHMID BÄCKEREIGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMID BÄCKEREIGERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  5. BACK- & GASTROWELT MUNZ E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACK- & GASTROWELT MUNZ E.K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουρνοι αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Rottenburg Am Neckar, Γερμανία.

  1. KARL WELKER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL WELKER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Φούρνοι αρτοποιΐας, και κλιβανοι βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  2. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  1. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  2. OPELKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPELKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  3. W S S GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W S S GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ηλεκτρικοί φούρνοι, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ηλεκτρικοί φούρνοι. Έχει έδρα σε Lehrensteinsfeld, Γερμανία.

  4. JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Altshausen, Γερμανία.

  5. BICO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BICO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, Σκούπες, Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Σκούπες. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  6. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, Ψάρια, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  7. MAIBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  8. LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  1. SCHREIBER GMBH & CO. HANDELS KG

    Γερμανία

  2. HUGO KLEIN BLECHWARENFABRIKATION

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις