• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φούρνοι αρτοποιΐας

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BARTSCHER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Bartscher GmbH είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της επαγγελματικής κουζίνας στην Ευρώπη. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μεγάλη επιλογή επαγγελματικών συσκευών, πρακτικών βοηθημάτων κουζίνας και καινοτομικών λύσεων προϊόντων. Όλα όσα χρειάζονται για την αποδοτική εργασία στη σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1876, η Bartscher εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένο προμηθευτή επαγγελματικών κουζινών. Οι συσκευές της Bartscher διατίθενται σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέσω αντιπροσώπων, ενώ μια δραστήρια ομάδα διασφαλίζεται επίσης η συνηθισμένη ποιότητα σέρβις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται με το αποδοτικό σέρβις, στο οποίο δίδει ιδιαίτερη έμφαση η Bartscher. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη, η γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και μια πεπειραμένη ομάδα διαχείρισης έργων διασφαλίζουν την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα του σέρβις. Η παραδοσιακή επιχείρηση διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης με 9000 θέσεις παλετών και επιφάνεια αποθήκευσης 15000 τετραγωνικών μέτρων.

 2. SACAR FORNI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Sacar Forni srl διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και πώληση εξοπλισμού αρτοποιίας και εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής και πιτσαρίας. Παράγουν φούρνους, μηχανήματα και έπιπλα για καταστήματα, προμήθειες για ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια και κοινότητες, έπιπλα για καταστήματα και σούπερ μάρκετ, βιομηχανικά και εμπορικά ψυγεία. Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρικούς φούρνους, φούρνους υγραερίου, φούρνους ντίζελ, φούρνους τούνελ, φούρνους με ταινία, φούρνους με κινητά πλαίσια και ντουλάπια ψύξης, ταχυψύκτες.

 3. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 4. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ENERGY SAVING SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Anröchte, Γερμανία.

 5. RÖDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RÖDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

 2. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 3. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. FORNI MARANO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FORNI MARANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο φούρνος για πίτσα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, φουρνοι κηπου, κλιβανοι ξυλου, Φούρνοι αρτοποιΐας, Φούρνοι φυσικού αερίου/ μεθανίου, φουρνοι για ζαχαροπλαστεια, Φούρνοι με κινητό πλαίσιο, και επαγγελματικοι ξυλοφουρνοι για τροφιμα. Έχει έδρα σε Boscoreale, Ιταλία.

 5. VERHOEST MACHINERY

  Βέλγιο

  Αναδευτήρες- μείκτες κάθε είδους, ζυμωτήρες και βιομηχανικοί φούρνοι, καινούργια και μεταχειρισμένα για μηχανήματα αρτοποιίας και τροφίμων. Εδώ και πολλά έτη, η Machinery Verhoest αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της πώλησης μηχανημάτων και φούρνων για την αρτοποιία. Διαθέτουμε σημαντικά αποθέματα μηχανημάτων και φούρνων καινούριων και μεταχειρισμένων (αναθεωρημένων ή μη αναθεωρημένων) και βιομηχανικών μηχανημάτων : για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία και για παρασκευαστές βαφλών. Ειδικευόμαστε στα ζυμωτήρια και τους μείκτες χωρητικότητας 5-5.000 λίτρων.

 1. LEVANT RUS LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Lewant κατέχει εμπειρία στην κατασκευή φούρνων αρτοποιίας και εξοπλισμού από την Armavir (Ρωσία). Το εργοστάσιο κλιβάνων Lewant κατασκευάζει φούρνους με περιστροφικές σχάρες: : Κλίβανοι πετρελαίου και αερίουηλεκτρικοί φούρνοι ράφια ταψιών σχεδιασμένα για ταψιά 600×800, 600×400 και 600×1100 χιλ. Oι θάλαμοι ψησίματος 2 000 χιλ. δέχονται 20 ταψιά, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητα κατά 22%. Η Lewant αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την θέση σε λειτουργία και την ρύθμιση των φούρνων. προσφέρει στους πελάτες της 24ωρη τεχνική υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση εγγύησης στο πεδίο καθώς και την επισκευή κλιβάνων.Η Lewant επικεντρώνεται στην ανώτατη ποιότητα ψησίματος, μέγιστης ενεργειακής αποδοτικότητας και βιωσιμότητα, και συνεπώς δεν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά κινέζικης προέλευσης.'Όλα τα μέρη των κλιβάνων αερίου και ηλεκτρισμού που παράγονται για το εμπόριο σχεδιάζονται για μια εντατική εικοσιτετράωρη λειτουργία βιομηχανικών κλιβάνων με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20 ετών. Η Lewant προσφέρει 3ετής εγγύηση σε όλο τον εξοπλισμό, 5ετής εγγύηση για εναλλάκτες θερμότητας και απεριόριστη εγγύηση για το σώμα των κλιβάνων.

 2. TALLERES COLOMINA

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση στη Βαλένθια και ασχολούμαστε αποκλειστικά με την κατασκευή φορτωτών για φούρνους ψωμιού, με παρουσία στην αγορά από το 1952.

 1. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία VALENT BAKERY EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εξοπλισμος αρτοπωλειων, μηχανηματα αρτοποιιας, αρτοποιια, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. DOME OVENS®

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία DOME OVENS®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψησταριές και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος ψησίματος, φουρνοι αρτοποιιας, ξυλοφουρνοι για πιτσα, και φουρνοι απο τουβλα. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 3. MATAŞ MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία MATAŞ MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άρτος και γλυκά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 4. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, προϊοντα αρτοποιιας, Φούρνοι αρτοποιΐας, και προμηθειες για αρτοπωλεια. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 5. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Neunkirchen Am Sand, Γερμανία.

 6. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία 3 Y INTERNATIONAL SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άρτος, ψωμί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Φούρνοι αρτοποιΐας, και σφολιατομηχανες για αρτοποιεια, μπισκοτοποιεια και ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Rouen, Γαλλία.

 7. INOVEN

  Τουρκία

  Η εταιρεία INOVEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικός φούρνος, επαγγελματικοι φουρνοι αεριου εμπορικης χρησης, και φουρνοι για ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 8. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Bell, Γερμανία.

 1. SAMI KAMMAZ OVENS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAMI KAMMAZ OVENS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Φούρνοι αρτοποιΐας, και αρτος. Έχει έδρα σε Kilis, Τουρκία.

 2. GROGATEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GROGATEC GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Rheine, Γερμανία.

 3. LP CONSULTING

  Ιταλία

  Η εταιρεία LP CONSULTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

 4. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAP FOURS DE BOULANGERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, φουρνοι αρτοποιιας, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Valence, Γαλλία.

 5. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Τουρκία

  Η εταιρεία KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, εξοπλισμος αρτοπωλειων, Φούρνοι αρτοποιΐας, και κοπή ζύμης σε λωρίδες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. COBAMAQ

  Ισπανία

  Η εταιρεία COBAMAQ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Illescas, Ισπανία.

 7. PANCHERI GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία PANCHERI GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Innsbruck, Αυστρία.

 8. RAFAEL CARRERA PINO

  Ισπανία

  Η εταιρεία RAFAEL CARRERA PINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουρνοι αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 9. ECIMSTAL LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ECIMSTAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, ζυμωτηρια για αρτοποιεια, μπισκοτοποιεια και ζαχαροπλαστεια, διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια, Φούρνοι αρτοποιΐας, και μηχανηματα αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Serzedo-Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

 10. TAGLIAVINI SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία TAGLIAVINI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, φουρνοι για ζαχαροπλαστεια, φουρνοι για πιτσαριες, και ζυμωτηρια για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Noceto, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

412 Επιχειρήσεις

Kατηγορια