• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φούρνοι αρτοποιΐας

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BARTSCHER GMBH

  Γερμανία

  Η Bartscher GmbH είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο της επαγγελματικής κουζίνας στην Ευρώπη. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μεγάλη επιλογή επαγγελματικών συσκευών, πρακτικών βοηθημάτων κουζίνας και καινοτομικών λύσεων προϊόντων. Όλα όσα χρειάζονται για την αποδοτική εργασία στη σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1876, η Bartscher εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένο προμηθευτή επαγγελματικών κουζινών. Οι συσκευές της Bartscher διατίθενται σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέσω αντιπροσώπων, ενώ μια δραστήρια ομάδα διασφαλίζεται επίσης η συνηθισμένη ποιότητα σέρβις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται με το αποδοτικό σέρβις, στο οποίο δίδει ιδιαίτερη έμφαση η Bartscher. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη, η γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και μια πεπειραμένη ομάδα διαχείρισης έργων διασφαλίζουν την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα του σέρβις. Η παραδοσιακή επιχείρηση διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκης με 9000 θέσεις παλετών και επιφάνεια αποθήκευσης 15000 τετραγωνικών μέτρων.

 2. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Γερμανία

 3. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Γερμανία

 5. RÖDER GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Γερμανία

 3. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Γερμανία

 4. VERHOEST MACHINERY

  Βέλγιο

  Αναδευτήρες- μείκτες κάθε είδους, ζυμωτήρες και βιομηχανικοί φούρνοι, καινούργια και μεταχειρισμένα για μηχανήματα αρτοποιίας και τροφίμων. Εδώ και πολλά έτη, η Machinery Verhoest αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της πώλησης μηχανημάτων και φούρνων για την αρτοποιία. Διαθέτουμε σημαντικά αποθέματα μηχανημάτων και φούρνων καινούριων και μεταχειρισμένων (αναθεωρημένων ή μη αναθεωρημένων) και βιομηχανικών μηχανημάτων : για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία και για παρασκευαστές βαφλών. Ειδικευόμαστε στα ζυμωτήρια και τους μείκτες χωρητικότητας 5-5.000 λίτρων.

 5. LEVANT RUS LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία Lewant κατέχει εμπειρία στην κατασκευή φούρνων αρτοποιίας και εξοπλισμού από την Armavir (Ρωσία). Το εργοστάσιο κλιβάνων Lewant κατασκευάζει φούρνους με περιστροφικές σχάρες: : Κλίβανοι πετρελαίου και αερίουηλεκτρικοί φούρνοι ράφια ταψιών σχεδιασμένα για ταψιά 600×800, 600×400 και 600×1100 χιλ. Oι θάλαμοι ψησίματος 2 000 χιλ. δέχονται 20 ταψιά, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητα κατά 22%. Η Lewant αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την θέση σε λειτουργία και την ρύθμιση των φούρνων. προσφέρει στους πελάτες της 24ωρη τεχνική υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση εγγύησης στο πεδίο καθώς και την επισκευή κλιβάνων.Η Lewant επικεντρώνεται στην ανώτατη ποιότητα ψησίματος, μέγιστης ενεργειακής αποδοτικότητας και βιωσιμότητα, και συνεπώς δεν χρησιμοποιεί ανταλλακτικά κινέζικης προέλευσης.'Όλα τα μέρη των κλιβάνων αερίου και ηλεκτρισμού που παράγονται για το εμπόριο σχεδιάζονται για μια εντατική εικοσιτετράωρη λειτουργία βιομηχανικών κλιβάνων με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20 ετών. Η Lewant προσφέρει 3ετής εγγύηση σε όλο τον εξοπλισμό, 5ετής εγγύηση για εναλλάκτες θερμότητας και απεριόριστη εγγύηση για το σώμα των κλιβάνων.

 1. TALLERES COLOMINA

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση στη Βαλένθια και ασχολούμαστε αποκλειστικά με την κατασκευή φορτωτών για φούρνους ψωμιού, με παρουσία στην αγορά από το 1952.

 2. DOME OVENS®

  Πορτογαλία

 1. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Τουρκία

 2. MATAŞ MAKINA

  Τουρκία

 3. INOVEN

  Τουρκία

 4. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Γερμανία

 5. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Γαλλία

 6. GROGATEC GMBH

  Γερμανία

 7. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Γαλλία

 8. LP CONSULTING

  Ιταλία

 1. SAMI KAMMAZ OVENS

  Τουρκία

 2. COBAMAQ

  Ισπανία

 3. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Τουρκία

 4. RAFAEL CARRERA PINO

  Ισπανία

 5. ECIMSTAL LDA

  Πορτογαλία

 6. PANCHERI GMBH

  Αυστρία

 7. GREENOKS BAKERY OVENS

  Τουρκία

 8. AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O.

  Σλοβακία

 9. WF GASTRONOMIE UND GROSSKÜCHENTECHNIK FRANK WEIHMANN E.K.

  Γερμανία

 10. SRC MACHINE

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

418 επιχειρήσεις

Kατηγορια