• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φούρνοι αρτοποιΐας

Αποτελέσματα για

Φούρνοι αρτοποιΐας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  2. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Altheim, Γερμανία.

  3. BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREITECHNIK GEORG SCHULER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rheinhausen, Γερμανία.

  4. HABERSANG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABERSANG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. SCHMID BÄCKEREIGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMID BÄCKEREIGERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.